Siz Hiç Gördünüz Mü ?
-
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------
a.q. sizleri gördükçe çok üzülüyorum senin durumunda o kadar çok kişi var ki anlatamam yavrucum canım ciğerim bazı şeyleri olduğu gibi kabul edin tamam hayatınızda olumusuzluklar yaşayabilirsiniz ama hangimizin hayatında herşey yolunda acaba hangimiz mutlu mesut yaşıyoruz ki biraz hayata olumlu yönlerinden bakmaya çalış gördüğüm kadarıyla yaşın küçük 17 20 arası gibi bişey geçer bunlar koy götüne gitsin kafana göre takıl şimdilik yarın 20 yaşı geçince döner bugünlere gülersin demedi deme benzer olayları bizde yaşadık gördük geçirdik
-----------------------------yaş 20 yi geçeli çok oldu ben bu olaylara sabredeli de kim ne görmüş bilmem ama emin ol ben hiç bunun dışında bişi görmedim görmedim amk işte herşeyin farkındayım hayatın farkındayım insanların farkındayım amk olmasaydım daha iyidi salak biri olmak daha iyiydi bazı şeyleri bilmemek görmemek duymamak daha iyi
-
mezantalac asalak parazitler tarzi bir yasamin varsa cevrendekiler sikilmistir senden, faydan yok zararin varsa gereksiz , onemsizsindir.
ruhunu serbest birak bari o yasin sende git vaktiyle oteki tarafa.
-
hojucuk bunu yazdı:
mezantalac asalak parazitler tarzi bir yasamin varsa cevrendekiler sikilmistir senden, faydan yok zararin varsa gereksiz , onemsizsindir.
-----------------------------hocam adamı intihar etdireceksin ama
-
yalnız yaşamasını başka nasıl ögrenebilirsin tadını çıkar
-
ana ve babadır onlar belkide sen öyle sanıyorsundur sevgili elin kızıdır zittir et o ilgisiz olur zaten onu boşver ama ana ve babandan sana zarar gelmes hangi ana baba evladını sevmezki bence birgün geç karşılarına böyle böyle de sizin için önemlimiyim önemsizmi... cevaba göre çiz hayatını.
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------bazen düşünüyorum sıkıldılar mı diye harbiden kimseye zararım yok ama yararımda var denemez millet işi düşünce gelir anca kapımıza
ulan yalnızım demiyorum yalnız hissediyorum tahribattan başka dertleşecek adam yok etrafımda ortalık mal kaynıyo bencillik gırla
tahref156 bunu yazdı:
ana ve babadır onlar belkide sen öyle sanıyorsundur sevgili elin kızıdır zittir et o ilgisiz olur zaten onu boşver ama ana ve babandan sana zarar gelmes hangi ana baba evladını sevmezki bence birgün geç karşılarına böyle böyle de sizin için önemlimiyim önemsizmi... cevaba göre çiz hayatını.
-----------------------------önemsiz !!! çizdim ama düz gitmiyorum eğri büğrü
-
Mezantalac bunu yazdı:
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------bazen düşünüyorum sıkıldılar mı diye harbiden kimseye zararım yok ama yararımda var denemez millet işi düşünce gelir anca kapımıza
ulan yalnızım demiyorum yalnız hissediyorum tahribattan başka dertleşecek adam yok etrafımda ortalık mal kaynıyo bencillik gırla
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------önemsiz !!! çizdim ama düz gitmiyorum eğri büğrü
-----------------------------hocam onların cevabı nedir bilmiyorsun ki çiziyorsun yolunu. Belki hiçbirşey sandığın gibi değil.
-
çalış para kazan kazandığını psikoloja ver, intihar etmek günah a.q. düşün bide gidiyosun prosedür böyle diyip kuyuya atıyolar, mantıksız bir iş. bir ihtimal ileride herşey yoluna girebilir, olmadı zaten zaman içinde yavaş yavaş ölüyosun, cips kola alkol sigara tüket bu da bi intihar şeklidir. zamanla sen ölmesen de için ölüyor zaten, ilaçtı psikiyatrdı derken mal gibi öküz gibi bişey oluyorsun pek de skine takmıyorsun hayatı. üstünde düşünme, hatta hiç düşünme sal kendini iyice gitsin.
-
uzuvların sağlam mı hajıı? haa! tamam o zaman git basket futbol neyim oyna,pedal çevir. tüm zamanını yaprak gibi bilgisayarın başında geçirme.
-
yeni üyelerin hepsi böyle bunalımmı takılıyorlar
haydaaa :)