folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Siz Hiç Gördünüz Mü ?

Siz Hiç Gördünüz Mü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

EnerJiC bunu yazdı:
    -----------------------------

a.q. sizleri gördükçe çok üzülüyorum senin durumunda o kadar çok kişi var ki anlatamam yavrucum canım ciğerim bazı şeyleri olduğu gibi kabul edin tamam hayatınızda olumusuzluklar yaşayabilirsiniz ama hangimizin hayatında herşey yolunda acaba hangimiz mutlu mesut yaşıyoruz ki biraz hayata olumlu yönlerinden bakmaya çalış gördüğüm kadarıyla yaşın küçük 17 20 arası gibi bişey geçer bunlar koy götüne gitsin kafana göre takıl şimdilik yarın 20 yaşı geçince döner bugünlere gülersin demedi deme benzer olayları bizde yaşadık gördük geçirdik

yaş 20 yi geçeli çok oldu ben bu olaylara sabredeli de kim ne görmüş bilmem ama emin ol ben hiç bunun dışında bişi görmedim görmedim amk işte herşeyin farkındayım hayatın farkındayım insanların farkındayım amk olmasaydım daha iyidi salak biri olmak daha iyiydi bazı şeyleri bilmemek görmemek duymamak daha iyi

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

mezantalac asalak parazitler tarzi bir yasamin varsa cevrendekiler sikilmistir senden, faydan yok zararin varsa gereksiz , onemsizsindir. 

ruhunu serbest birak bari o yasin sende git vaktiyle oteki tarafa.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hojucuk bunu yazdı:

mezantalac asalak parazitler tarzi bir yasamin varsa cevrendekiler sikilmistir senden, faydan yok zararin varsa gereksiz , onemsizsindir. 

hocam adamı intihar etdireceksin ama

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

yalnız yaşamasını başka nasıl ögrenebilirsin tadını çıkar

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

ana ve babadır onlar belkide sen öyle sanıyorsundur sevgili elin kızıdır zittir et o ilgisiz olur zaten onu boşver ama ana ve babandan sana zarar gelmes hangi ana baba evladını sevmezki bence birgün geç karşılarına böyle böyle de sizin için önemlimiyim önemsizmi... cevaba göre çiz hayatını.

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

hojucuk bunu yazdı:

bazen düşünüyorum sıkıldılar mı diye harbiden kimseye zararım yok ama yararımda var denemez millet işi düşünce gelir anca kapımıza

ulan yalnızım demiyorum yalnız hissediyorum tahribattan başka dertleşecek adam yok etrafımda ortalık mal kaynıyo bencillik gırla

tahref156 bunu yazdı:

ana ve babadır onlar belkide sen öyle sanıyorsundur sevgili elin kızıdır zittir et o ilgisiz olur zaten onu boşver ama ana ve babandan sana zarar gelmes hangi ana baba evladını sevmezki bence birgün geç karşılarına böyle böyle de sizin için önemlimiyim önemsizmi... cevaba göre çiz hayatını.

önemsiz !!! çizdim ama düz gitmiyorum eğri büğrü

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Mezantalac bunu yazdı:

hojucuk bunu yazdı:

bazen düşünüyorum sıkıldılar mı diye harbiden kimseye zararım yok ama yararımda var denemez millet işi düşünce gelir anca kapımıza

ulan yalnızım demiyorum yalnız hissediyorum tahribattan başka dertleşecek adam yok etrafımda ortalık mal kaynıyo bencillik gırla

tahref156 bunu yazdı:

önemsiz !!! çizdim ama düz gitmiyorum eğri büğrü

hocam onların cevabı nedir bilmiyorsun ki çiziyorsun yolunu. Belki hiçbirşey sandığın gibi değil. 

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

çalış para kazan kazandığını psikoloja ver, intihar etmek günah a.q. düşün bide gidiyosun prosedür böyle diyip kuyuya atıyolar, mantıksız bir iş. bir ihtimal ileride herşey yoluna girebilir, olmadı zaten zaman içinde yavaş yavaş ölüyosun, cips kola alkol sigara tüket bu da bi intihar şeklidir. zamanla sen ölmesen de için ölüyor zaten, ilaçtı psikiyatrdı derken mal gibi öküz gibi bişey oluyorsun pek de skine takmıyorsun hayatı. üstünde düşünme, hatta hiç düşünme sal kendini iyice gitsin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

uzuvların sağlam mı hajıı? haa! tamam o zaman git basket futbol neyim oyna,pedal çevir. tüm zamanını yaprak gibi bilgisayarın başında geçirme.

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

yeni üyelerin hepsi böyle bunalımmı takılıyorlar

haydaaa :)

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 4291 Toplam Mesaj: 33