Sizce Bu İş Tutar Mı? (Fikir Alışverişi)
-
@ultrAsker hocam teşekkürler. hayırlısıyla önümüzdeki Cuma gideceğim. teşekkür ederim iyi dileklerin için. :)
@akmarky teşekkür ederim hocam
@megalados teşekkürler hocam :)
@Bosluk eğer "palyaço" kelimesinden kastın kostüm içindeki kişilikse evet, palyaçolar sürekli mutludurlar. ama kostümünü çıkardığında herkes gibi insandırlar. :)
@erdemcakmak kapitalist sistem çocukların duygularını bile paraya çeviriyor. teşekkürler hocam. :))
-
İnşallah tutar hocam hakkında hayırlısı :D
-
Tutar bence hocam zabıta kaldır tezgahı demezse Şimdiden hayırlı işler bol kazançlar dilerim sana.
-
Ben çoçuklarımın suratına o kimyasalları vurdurmam, ama kayıp edeceğin fazla bir şey yok denemek lazım,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Ben çoçuklarımın suratına o kimyasalları vurdurmam, ama kayıp edeceğin fazla bir şey yok denemek lazım,
sulu boya , yani su bazlı boya ile birşey olmaz hocam
birde yazın bodrum da bazı üniversite öğrencileri palyaço kılıgında bilezzik şeker vs lolipop felan değişik şeyler satıyor satarlarken de biz öğrenciyiz harçlıklarımızı
çıkartmaya çalisiyoruz diyorlar. sanmıyorum ki para kazanmasalar her sene birileri aynı şeyi yapsın.
ha benimde aklımda bir iş var online para kazanmayi arttıracak ama emin degilim daha :D
-
umutum.. seni buralarda görmek beni sevindirdi..
hayırlısı olur umarım senin için..
/ bizim tekirdağ sahilinde de elemanın biri 3 vuruşu 1 liraya havalı tüfekle balon vurduruyor :| deli para kırıyor ak :D
-
Amd-x bunu yazdı
umutum.. seni buralarda görmek beni sevindirdi..
hayırlısı olur umarım senin için..
/ bizim tekirdağ sahilinde de elemanın biri 3 vuruşu 1 liraya havalı tüfekle balon vurduruyor :| deli para kırıyor ak :D
gel len benle sende yanımda balon vurdurursun... :)) ya da vurdurursun. :P elbet vurdurucak bişey bulursun. :D
-
O belese yaptigin cocuklar gidip herkese demesin sonra palyaco abi bedavaya boyadi diye :)
Sonucta cocuk bu belli olmaz -
erdek ne güzeldir bu aylarda ama acayip öğlen sıcağını saymazsak :D
-
Bosluk bunu yazdı
Palyaçolar sürekli mutlumudurlar
http://www.youtube.com/watch?v=LuLqJgH6Dno :D
bence iş tutar.