Sizce Bu Modem Yanarmı
-
slm arkadaşlar ben netimi yan komşudan çekiyorum adam evdeki tüm elektronik aletlerin fişini çekmiş sadece modemi açık bırakıp gitmiş benm kulalanabilmem için, kapıyada kilidi vurup gitti ve benim kafama takılan olay yaklaşık 10 gündür sorunsuz neti kullanıyordum şu an gidip gelmeye başladı bu durum daha en az 1 ay boöyle devam edicek sizce bu modemin akibeti ne olur ?
modem tp link td-w8951nd
-
192.168 li panelden giriş yap modeme restart attırmayı dene bizde karşı daireye taşındık net taşınana karşı çıktığımız evden bağlanıyoduk :D arada gidip gelmeler artınca browser üzerinden modem arayüzüne ulaşıp yeniden başlatıyodum aleti düzeliyodu
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------192.168 li panelden giriş yap modeme restart attırmayı dene bizde karşı daireye taşındık net taşınana karşı çıktığımız evden bağlanıyoduk :D arada gidip gelmeler artınca browser üzerinden modem arayüzüne ulaşıp yeniden başlatıyodum aleti düzeliyodu
-----------------------------hocam şu an aynen o işlemi yaptım düzeliir gibi oldu fakat bendeki asıl merak bu modem hiç fişten çekilmeden hamam gibi sıcak bi evde 1.5 ay sağlam kalırmı ?
-
sikinti yok hocam biz ayni modemden 8kisi baglaniyoruz enaz,7/24 acik sadece reset atarsak adaptor fisten cikiyor :))
-
walla inş bişi olmaz hocam ya modeme acıdıgım yok olan benim nete olur eylul 15 kdr gelmez cunku adm :)
-
hocam aynı marka aynı model modem bendede var ve aynı sorunu yaşıyorum 1-2 gündür adsl ve internetin ışığı sönüyor sonra geliyor sonra birdaha gidiyor... kısır döngü arkadaki kabloları çıkarıp bekletip takıyorum işe yaramıyor bakalım az önce splitter kablolarına yaptım aynı şeyleri beklemedeyim yine gitmez umarım
-
Sistemin Açık Kalma Süresi: 801 Saat 42 Dakika
2 kişi kullanıyoz hiç bir sıkıntı olduğunu hissetmedim yaklaşık 1 aydır hiç resetlenmemiş
edit : airties rt-211
Mesaj 29 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:05'da jawsap67 tarafından düzenlendi. -
Bende kullanıyorum TP Link
Dediğin sorun bende de oldu çok uyuz bir şey net gidiyor geliyor 10 sn sonra gidiyor tekrar geliyor.
Modem arayüzüne baktığım sürekli connecting... Up. Down. diye devam ediyordu.
1-2 hafta sürdü. Bu süreçte reset attım. Kabloları kontrol ettim düzelmedi.
Sonra kendinden düzeldi.
-
hocam bende daha önce air rt 211 vardı yani anlatılamayacak derecede iğrendirdi o modem beni netten ikide bi net gider res atarım gelir 5 dk sonra geri gider deli etmişti beni yaklaşık 2 - 3ay önce aldım bu modemi daha 1 kere net sorunu yaşadık ondada hatlarda problem çıkmış ptt den gelip düzelttiler yani ben bu aletten okdr memnunumki varlıgını unutturdu morem res atmak nedr onu unuttrdu diyebilirm ama şu an sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bir tuhaflık var gidiyor arayuze giriyorum bi işlem yapmadn geri geliyor sabit kalıyor
-
millet 100 kişi giriyor modeme patlatıyor bea. bişi olmaz tek kişiden hocam :)
-
hocam ben kesintisiz çalışmadan kaynaklandıgını sanmıştım peki neden yapıyor bu alet bu gavatlıgı bi gidiyor bi geliyo
ara yuzun hali bu
http://picturf.com/i/4DE