folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sizce Bu Sitede Ne Eksik

Sizce Bu Sitede Ne Eksik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

bence sorun yok sitende rahat ol insanlar her seyden korkar oldu dogal olarak her seye supheyle bakmaları normal sıkma canını, isminin hiç duyulmaması olabilir gerçi bu da önemli

bence sorun yok ama dolarla sattığın için alışveriş yapmam

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

bilmem adresi turkiye ver sallama da olsa güven verici olur .D

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam bence tasarım konusunda daha ciddi bir şey düşünmelisin arkadaşların da dediği gibi ödeme şartları,ürünler az ben nikon D90 baktım ama sadece nikon da 4 ürün var en azından kompakt fotoğraf makinesi çeşidi arttırılabilir.Ben olsam bende almam işin acı gerçeği o çünkü tasarım güven vermiyor hocam.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baştan sona faul.

Bi whois çekiyoruz ki yukardaki arkadaş yazmış asla almam.

güvenlik paypal cart curt demişsin tükiyenin yüzde kaçı sence bırak paypal alışverişini adını biliyo acaba ? Güvenlik diyosan güvenlik açısından lşisans alırsın script yazdırırsın vs..

Hadi hazır script kullandında bari bi tema yazdır ben çakmayım diye bas bas bağırıyor.

Kısacası 8 dolarlık domain biraz host bide hazır script ile alışveriş sitesi olmaz.

Biraz ağır yazmış olabilirim ama gerçekler bu :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

opencart oldugu için.

adres bilgileri

Adres:
    NakitMarket.Com
    Acacia Building
    Suite 511, 4/L. Charm Centre,
    700 CASTLE PEAK ROAD,

Kowloon /HONG KONG

Email:info@nakitmarket.com
    Telefon:
    (00852) 274 366 27

Faks:
    (00852) 274 366 27  

oldugu için 

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ErotikPanda bunu yazdı:
    -----------------------------

Baştan sona faul.

Bi whois çekiyoruz ki yukardaki arkadaş yazmış asla almam.

güvenlik paypal cart curt demişsin tükiyenin yüzde kaçı sence bırak paypal alışverişini adını biliyo acaba ? Güvenlik diyosan güvenlik açısından lşisans alırsın script yazdırırsın vs..

Hadi hazır script kullandında bari bi tema yazdır ben çakmayım diye bas bas bağırıyor.

Kısacası 8 dolarlık domain biraz host bide hazır script ile alışveriş sitesi olmaz.

Biraz ağır yazmış olabilirim ama gerçekler bu :(

-----------------------------

Yok Kardesim Tsk edeirm tabiki fikir almak için yaziyoruz satişlar artsin die.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende online alışveriş sitesi kurdum, kuruyorum. Öncelikle OpenCart kullanacaksan (ki şuan için kullanacağın anlaşılıyor) adam gibi bir tema seçmekle başla. Logonu beğenmedim, güzel görsel ve işlevsel bir logo çizebilirsin veya çizdirebilirsin diye düşünüyorum. Daha sonraaa

Abi o bilgiler bölümü nedir öyle? Bazı cümlelerin hepsi büyük bazılarının hepsi küçük. Emaneten duruyorlar. Whois bilgilierini tekrar gözden geçir. Nazının geçtiği birinin ofisine ait numarayı verebilirsin. Domain üzerinden aldığın mail adresini yazmalısın. Açık adrese gerek var mı bilmiyorum ama İstanbuldaysan ''Ümraniye Sanayi Mevkii Ümraniye/İstanbul'' gibi bir adres yazman daha şık olur. Zaten sabit bir numara da vermiş olduğun için güvenirliliğin artar. Ödeme olayında EFT/Havale'ye önem ver. Şuan için kredi kartı ile ödeme almak senin için uçuk bir HAYALDEN ÖTEYE gitmemeli.

Kargo firmaları ile görüş. Kapıda ödeme, kargolama seçenekleri ve fiyatlandırmaları ile ilgili bilgin olsun ve modüllerde ki kargo seçeneklerini buna göre gözden geçir. Site Türkçe olduğu için Türk ziyaretçiler daha çok girecektir. Bu yüzden varsayılan para birimini TL yap ama $ ve € 'lu fiyatlar da görünebilsin.

Şimdilik bunlar ilk gözlemlerim.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

günümüzde internet dolandırıcıları yüzünden bir çok insan internetden alışveriş yapmıyor. şüpheli davranmaları cok normal :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

kategorilerden herhangi birine tıklayınca açılan sayfada sıralama butonu çalışmıyor.(Chrome var)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Renkler biraz daha canlı olmalı. ( Terzi kendi sokugunu dikemez hesabi ogut oldu ha )

Kurumsal bir renk kullanmışsın fakat satış sitesine gitmez o.

Fontları değiştir bence google fonts üzerinden güzel bişey seçebilirsin. http://www.google.com/webfonts

Eğer sorun güven ise ortalama kullanıcı biraz salak olur, bi tane kilit resmi birkac master visa ikonu, banka ödeme banerlari fln koy etrafa birden güven uyandırır.

Bazı arkadaşlar whoisine bakmış, merak etme anca tahribatci gelirse whoisine bakar yoksa kimse kolay kolay whois bilgilerine bakmaz.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 3153 Toplam Mesaj: 26