Sizce Gireyim Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

3- Herşeyi bırakır İyi bi Fen Lisesinde devam ederim.

Bunu uygulada 35Milyar girsin sana :)

Arkadaşım ben 100% Als sınavına gir derim.Bak ben şu an iyi bir lisede okuyorum.Ancak Askeri Lisedeki arkadaşlarımın hayat koşullarının çok iyi olduğunu ve benimde her gün çalışıp zor sınavları vermeyle uğraştığımı duyup görünce als yi neden kazanıpta gitmediğime yanıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı:
    -----------------------------

pit10din bunu yazdı:
    bırakınca ne kadar tazminat veriyosun o rakamı tam bi öğren :)

Bizim bir eleman vardı Hava Harp Okulunda dayanamadı çıktı 32 bin TL kaydı (: -  Valla dostum bence milletin dediklerine kafanı yorma her kafadan farklı bir ses çıkacaktır bu doğal herkezin görüşü aynı değil...Sen iyice bir araştır hatta böle asker subay mubay tanıdıkların varsa git konus onlardan bilgi edin en sonda kararını kendin ver ;) (: 

sülale asker yarısı girme yarısı gir dio napacam?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    o değil de, şimdi ömrünü verirsin askeriyeye, geleceğin parlak bir yarbay, albay olursun sonra bir bakmışın seni emekliye ayırmışlar tam da general olacakken :) işte bu insana çok koyuyor hacım, bunu da göze alabiliyorsan gir başka bişi kalmıyo zaten geriye :))))

bnm dedeme oldu aynısı tuggeneral oldu 1986 da 1 ay rütbe taşıdı görev yapmadı emekli yaptılar şimdi tuggeneral maaşı alıo ama emekli albay die gözüküo...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Askerligi asker olucaksan disiplinini taşıyabiliceksen olucaksın. Ben subay ım parası için falan olmadım ha yeri geldi pişman oldum yeri geldi mutlu oldum biraz garip olucak ama anlatılmaz yaşanır :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    2. kez gelsem dunyaya pilot olmayi tercih ederdim dogrusu :)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Fen lisesi oku istediğini olursun zaten.. Yeterki kafa çalışsın.Üniversitene gider bitirirsin astek olursun canın skılır askerlik biter ne okuduysan o olursun işte .

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoRzA
    FoRzA's avatar
    Erkek
    ne askeriye nede fen lisesi rahat bi anadolu lisesine git ben fen lisesindeyim pişman oldum geldiğime
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Hoca onu buru bırak sen.Fen lisesine git.Askerlik her babayiğidin harcı değildir.

Pragmatism&Realism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

pederi görüyorumda askerlik bana göre değil =)i

ordan oraya taşınmayı göze alıyosan git. ama çoluğun çocuğun olunca böle benim gibi az biraz baltayı sıyırıyo yanlız =)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

gidersen havacı ol başka yere gitme derim. fen liseside iyidir yazılım müh oldunmu kırarsın parayı......

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 7806 Toplam Mesaj: 64