Sizce Gireyim Mi?
-
3- Herşeyi bırakır İyi bi Fen Lisesinde devam ederim.
Bunu uygulada 35Milyar girsin sana :)
Arkadaşım ben 100% Als sınavına gir derim.Bak ben şu an iyi bir lisede okuyorum.Ancak Askeri Lisedeki arkadaşlarımın hayat koşullarının çok iyi olduğunu ve benimde her gün çalışıp zor sınavları vermeyle uğraştığımı duyup görünce als yi neden kazanıpta gitmediğime yanıyorum.
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
bırakınca ne kadar tazminat veriyosun o rakamı tam bi öğren :)
-----------------------------Bizim bir eleman vardı Hava Harp Okulunda dayanamadı çıktı 32 bin TL kaydı (: - Valla dostum bence milletin dediklerine kafanı yorma her kafadan farklı bir ses çıkacaktır bu doğal herkezin görüşü aynı değil...Sen iyice bir araştır hatta böle asker subay mubay tanıdıkların varsa git konus onlardan bilgi edin en sonda kararını kendin ver ;) (:
-----------------------------sülale asker yarısı girme yarısı gir dio napacam?
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
o değil de, şimdi ömrünü verirsin askeriyeye, geleceğin parlak bir yarbay, albay olursun sonra bir bakmışın seni emekliye ayırmışlar tam da general olacakken :) işte bu insana çok koyuyor hacım, bunu da göze alabiliyorsan gir başka bişi kalmıyo zaten geriye :))))
-----------------------------bnm dedeme oldu aynısı tuggeneral oldu 1986 da 1 ay rütbe taşıdı görev yapmadı emekli yaptılar şimdi tuggeneral maaşı alıo ama emekli albay die gözüküo...
-
Askerligi asker olucaksan disiplinini taşıyabiliceksen olucaksın. Ben subay ım parası için falan olmadım ha yeri geldi pişman oldum yeri geldi mutlu oldum biraz garip olucak ama anlatılmaz yaşanır :)
-
2. kez gelsem dunyaya pilot olmayi tercih ederdim dogrusu :)
-
Fen lisesi oku istediğini olursun zaten.. Yeterki kafa çalışsın.Üniversitene gider bitirirsin astek olursun canın skılır askerlik biter ne okuduysan o olursun işte .
-
ne askeriye nede fen lisesi rahat bi anadolu lisesine git ben fen lisesindeyim pişman oldum geldiğime
-
Hoca onu buru bırak sen.Fen lisesine git.Askerlik her babayiğidin harcı değildir.
-
pederi görüyorumda askerlik bana göre değil =)i
ordan oraya taşınmayı göze alıyosan git. ama çoluğun çocuğun olunca böle benim gibi az biraz baltayı sıyırıyo yanlız =)
-
gidersen havacı ol başka yere gitme derim. fen liseside iyidir yazılım müh oldunmu kırarsın parayı......