Sizce İyi Bir Domain Seçimi Olmuş Mu?
-
Arkadaşlar dün itibariyle www.dizifilmfullizle.com adresini üzerme regledim.. sağlam bir şeyler yapmayı düşünüyoruz tbt den bir arkadaşla birlikte.. domain seçimi sizce nasıl olmuş bence "dizi" "film" "full" "izle" sözcükleri "dizi izle" "Arog full izle" gibi aramalar için çok uygun bir domain oldu. sizin görüşlerinizi almak istedim.. bir de bu site için wordpress düşünüyorum ? şunu kursan wordpress'ten daha iyi olur dediğiniz bir ücretsiz script var ise ismini rica edeyim lütfen..
teşekkürler.
-
Hocam aynı işi yapan tonla blog var, bence kendi scriptinizi yazsanız daha iyi...
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam aynı işi yapan tonla blog var, bence kendi scriptinizi yazsanız daha iyi...
-----------------------------öyle bir şansım yok hocam kendi scriptimi kodlamak gibi..
domain hakkında ne dersin peki?
-
domaininiz hayırlı olsun hocam..
wp sistemler hit aldıklarında çok daha fazla kasma yapıyo bilginiz olsun.ben de olduğu için söledim ama sunucum sağlam diyosan kur googlenin sevdiği sistem... -
başka ücretsiz script önerisi olan veya domaini seo açısından degerlendirecek olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı beklıyorum.
-
aslında seo işinde sağlam olursan domain yine o kadar etki etmez
ama seo'yu iyi kasman lazım ayrıca böle online sistemler çok piyasada
başka bişi yapsaydın ama nese hayırlı olsun
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------aslında seo işinde sağlam olursan domain yine o kadar etki etmez
ama seo'yu iyi kasman lazım ayrıca böle online sistemler çok piyasada
başka bişi yapsaydın ama nese hayırlı olsun
-----------------------------bir sürü var da hocam işte bir kısmını hiç sayma.. 10 tane hit dizi film izleme sitesi varsa ilk 3 ünde yer almak gerekir diye düşünüyorum bu işe girerken hedef bu olmalı..
ayrıca şansım var mıdır yani ihtimal olarak düşünürsek onu soruyorum.. avantajım var mı bu domainle girersem işe.. bu konularda da yorum yaparsanız sevincem..
yorum ıcın tşkler.
-
bence güzel olmuş kelimelerin domain içinde geçmesi çok iyi. Worpress öneririm. Seo açısından çok iyi. Başlık isimlerini aynı zamanda alt sayfa yapıyr ve google iyi indexliyor. Pr değerlerini ve backlinkleri yükseltebilirseniz dizi,film vs için harika olur. Site çok kaliteli olmak zorunda değil. Pratik olsun ulaşılabilir olsun yeter bence. Tek link divxler olursa da çok rağbet görür gibime geliyor. Wordpress kurulumu + en az 100 backlink olursa domain bir çok aramada önlere geçecektir.
-
meta olarak düşünmüşsünüz ama amatörce görünüyo+akılda kalıcı değil kısacası berbat
-
@kuytul , @JohnD
Yorumlar için çok teşekkürler. Yine bu tür yorumlara devam ederseniz sevinicem arkadaşlar. yorumlarınız değerli şu aşamada..
-
http://www.direkfilm.net/
satim sana :)