Sizce Listedeki Hangi Üniversite Daha Cazip ?
-
Benimde sıralamam 67 bin.Benim aklımada Gaziantep Makine'yi sokmaya çalışıyorlar ama gözüm kesmiyor :D TBT'de konu actım Makine okuncak gibi değil.Sen okuldan gelen paunımda 45 diyorsun işin zor yani makine okuma derim.Gaziantep makine 108 kişi alıyor. Bu 108 öğrenciden sadece 5 veya 6sı 4 senede bitiriyor. Valla ben evdekilerin baskılarına karşı çıkıp tekrar hazırlanmayı düsünüyorum :D Senin hakkında da hayırlısı olur umarım :)
-
dumlupınar
-
az önce çevre yıldız çevre mühendisliğinden mezun olan birisiyle görüştüm iş sahası var zaten yeni yasalar doğrultusunda fabrikalar çevre mühendisi almak zorunda yanına birde dil eklediğin zaman güzel yerlerde çalışabilirsin iş sende bitiyor gibi cümleler kurdu, gerçi mezun oldu ama metalurjiyede bir bak derim diyede ekledi : )
-
peş peşe iki farklı forumda aynı konuyu okuyunca bi an için kendimden şüphe etmeye başladım. :|
-
dumlupınar inşaat müh.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
peş peşe iki farklı forumda aynı konuyu okuyunca bi an için kendimden şüphe etmeye başladım. :|
-----------------------------: )
-
Burda en iyi secenek bu olur
Gaziantep - inşaat, makina müh
YIldız teknıık guzel bolum kötu
Dumlupınar bilgisayar güzel ama unıversıte kotu en dengelı dedıgım hocam emın olablrsın
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
dumlupınar inşaat müh.
-----------------------------insaat müh
iyi de
kütayha seçme
-
Yıldız teknik - çevre müh
Dokuz eylül - şehir ve bölge planlamaher ikiside çok mantıklı bence
İstanbul büyülü bi şehir.
İzmirde okumak gibisi yok harbi ayrıcalık.
-
sonuçlarını göze alabileceğin bi meslek seçmeni öneririm.. yoksa iş bulma oranı en düşük bölüm de bile kastırıp dil öğrenip mutlaka bi yerlerde işe girebilirsin. dumlupınar'ı önermiyorum, selçuk bi çok açıdan iyidir. gittiğin yer her imkanıyla bir şeyler katsın.