Sizce Napıyim.(Uni-İş-Kurs Hakkında)
-
ya sizce napıyım;
şuan lise bitti uni ye giricem sanrm ama çalışmak da istorum..2senelık MYO"una gidersem 2.öğretim dahi olsa gitmek işe gidemicem.Ama 4 senlik bi açıköğretim okurken işede girip raatla çalışabilcem gibi duruo.siz olsanız naprdnz bide c# fln kasıcam netron"a git diyor bi kac arkadaş gayet iyiymiş yazılım kursu konusunda oraya gidip geliştirmeyi düşnüorum kendimi,
herhangi bi tavsiyesi olan warmı;) etrafımdaki insanların yarısı senlk MYO git dio yarısı işe gir dio.2sininde güzel yanları war işte kafam karıştı:) nese böle şeyler yorumlarını bekliorum..
-
dostum öncelikle konun yanlış yerde düzeltirsen sevinirim.....
soruna gelince öncelikle iş-okul aynı anda biraz zordur bunu bilmen gerek ama okul konusuna gelince 2 yıllıga gir ve bir taraftanda notlarını yüksek tutarak 4 yıllık bir yere gir bu ülkede önemli olan şeylerden birinin etiket oldugunu unutma özellikle mühendistlik etiketi alman çok işine yarar.... kurs konusuna gelince edutime fena degildir netronunda kurumsal egitimleri çok iyiydi paran varsa koçbryse olarabilir.... .Net söz konusu oluncada Bilge adama gitme bence hala VB.net gösteriyorlar ama sistem müh fena degil -
bölümün pc programlama ise git iki yıllığa ordan dikey geçişle mühendisliğe yükselirsin, ama açıköğretimi salla.
cshapr konusunda ise kurslara o kadar para vermene gerek yok, benim gibi al bir kitap başla kasmaya.. -
aslında kurs konusunda ertana katılıyorum kitap felan tavsiyesi istersen verebilirim tabii..... ingilizce seviyen iyiyse sana çok iyi kitaplar verebilirim
-
ya konuyu buraya açtım paylaşım die;) nereye alim genelemi..
ya güzel diosun 2 senelkten 4 e geç diosunda oda çok kasışmış öle dio bazı arklar.. saol tavsiyelerin için biraz bakim edutimefln -
eh hayatın boyunca 5 kuruş etmiyen adamların altında kalmak istiyorsan senin bilicegin iş ben a4tech aynı şeyi dedim bazen şirket yöneticileri projenin altında çok bilenin degil 5 şık doldurmayı becermiş salak bir mühendisin imzasını yegliyorlar
-
ya bende öyle düşündümde bilemiorum. elinde warsa e-book olan verebilir;) bide ing seviyem cok iyi dil ama biliorum sayılır saolsun görüşleriniz için. bide bu 2 senelıkten 4 senelıe gecen yakın bı arkınız yada ole biri warmı cok mu zor..
-
ingilizce kitaplar daha faydalı sandman hocamın kast ettiği gibi, ama bilgin yoksa tr kitaplarından başlayacaksın, bence zaman kaybetme, çünkü bir çok kişi tanıdım, ona geçeyim buna geçeyim,ne yapayım diye sorarlar,ilk önce çok büyük bir heves olur, zamanla bu heves kırılır gider.. Yani böyle tam manasıyla programlama başlayanı hiç görmedim..
Dikeç geçiş içinse arkadaşım açıköğretim sana birşey kazandırmayacak.Ama meslek yüksek okulunda en azından kendini geliştirme ortamı olacak, mühendisliğe geçiş elbette zor olacak,olmasaydı herkes geçerdi,kısıtlı kontenjan var.. Burda seçici davranıyorlar, iyilerin en iyisini alıyor.O zaman sende en iyisi olmaya bak. Durma, durdukça aşağı batarsın..Kararını çabuk al ve başla bir yerden.. Şakın e-kitap falan diye de düşünme..
Parana kıy ve normal bir kitap al,o kitaba geleceğin olarak bak
Konunun yeri iş/güç olabilir.. veya yeni başlayanlar -
eywallah hocalar. ozamn ben MYO'una gidip kasıp mühendislie geçmeye çalırım. bide bu aralar c# kitabı fln alıyım..kitap hakkında bi yorumunuz warmı tavsiye fln
-
şimdi sana türkce bir C# kitabı upload ediyorum piyasadaki en iyi yazarlardan herbert ın kitabı biraz beklersen vericem 50mb de :D
-
paylaş sandman hocam :) bende incelerim.. bende de var bir e kitap 480 küsür sayfa ama pek yararlı değil.. O yüzden normal kitap aldım, türkmen yayınevi c#.net kitabı. Bazı arkadaşlar memik yanık ın kitabını da tavsiye edeyorlar
Toplam Hit: 5927 Toplam Mesaj: 23