Sizce Nokia N95 8Gb Mi? Yoksa İphone 3 G Mi?
-
Herşay bir yana. Benim tavsiyem SR değerlerine bakta al benim bildiğim kadarı ile İpone'nin 1.23 gibi bir uçuk rakamdı. avrupada 1 den yukarısının satışı yasak gibi birşey duymuştum. Nekadar doğru bilmiyorum.Hani sağlıkmı şıklıkmı şeklinde bir soru sorarsak şıklık diyecek kimse yok galiba aramızda.N95'inde SR değeri baya yüksek diyebiliyorum ama bir bak emin değilim ondan sonuçta karar senin
-
N95 in diğer symbianlı nokialardan hiç bir farkı yok ama iphone ayrı bi dunya itunes dekı ucretsız yazılımlara bı bak ondan snr karar ver yapamayacagın bır sey yok gıbı. adamlar nerde trafık polısı var onu gosteren bır uygulama bıle yapmıslar. ıs ıcabı butun telefonların testlerını yapıyorum son zamanlarda kullandıgım en ıyı ıkı telefon blackberry storm ve ıphone 3G zaten ıkısıde touch ekran.
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:) bu guzelmis
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------nickneyime bunu yazdı:
iphone u savunanların %90 ı iphone'a sahip zaten,bi kere iphone nun lensinin ne oldugunu bilmiyosun , program yüklemeden video kaydetmiyo, işlemcisi yerlerde sürünüyo, kitlende kitlen duruyo alet arkadaşta her problemde direk gprs ile veya edge ile nete girmeye çalışıyo, daha birçok eskisi war.nokia95 daha tercih edilebilir çünkü 2 şık vermişsin. ama benim kendi görüşüm üzerinde win. mobile olan bi pda alcaksın. ;)
-----------------------------n95 çok takoz vallahi alma içim gider
tekrara diyoruz iphone özellik bakımından çok kötü illaki dokunmatik isteyene
al bunu iphone de neyin nesi aq bırak adam olmaz o alet telefon kitlenince bataryayı çıkaramadıkları için şarzının bitmesini bekliolarmış :D:D:D
-----------------------------ben bir yili geckin zamandir iphone kullaniyorm. ondan onceki telefonum n95 di. aradaki farklari kullanmadan bilemezsiniz.
telefon kitlenince batarya sokmek hdd ye kayit yaparken fişi cekmek gibi birsey...
iphone da kitlenme ben cok nadir yasadim oda cok anormal durumlardadir. kitlenme oldugunda yukaridaki power ve menu icin kullanilan home tusuna 10 saniye basili tutarsan guvenli sekilde cihaz kapanir ve tekrar power a basarsan cihazin acilir.
teknik servis garanti diyorsaniz evet iphone un garantisi var. turkiyede bir cok yerde subeleri var fakat belli basli seyleri garantiye almiyor.
ama sen cihazi kirmadigin surece ( touch kismini ) veya suya sokmadigin surece kisacasi yazilimsal sorunlar haricinde olanlari mecburen garantiye yollayacaksin. yazilimsal her sorunu kendin halledersin.
ayrica 8gb ve 16 gb lik iki versiyonu var. n95 8gb benm bildigim hafiza karti desteklemiyor :) desteklesede 8gb lik bi hafiza karti takarsaniz makineyi acmaniz imkansiz gibi ama ben kendi 16gb lik iphone uma 13 gb lik program, muzik, film atiyorum cihazimda catir catir acilip kapaniyor ve hic bir telefon iphone a su anda rakip olamaz. ta ki apple yeni nesil bir iphone cikarana kadar :)
bu arada herhangi bir iphone sorunu icin freak@romantizma.com freak@ingilizanahtari.com msn adreslerim herturlu anlatim destek verilir. sevgiler saygilar apple yazilimsal ve donanimsal sorunlar cozum uzmani kemal ozkan
-
şu an itibari ile Nokia N95 almış bulunmaktayım büyük ihtimal ile yarın elime ulaşacak kendim kullandıktan sonrada yorum yapacağım .
Bir şey daha soracağim bu n95 8 gb nin hafızasi yükseltilmiyor dimi cünkü ben öyle biliyorum da?
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------şu an itibari ile Nokia N95 almış bulunmaktayım büyük ihtimal ile yarın elime ulaşacak kendim kullandıktan sonrada yorum yapacağım .
Bir şey daha soracağim bu n95 8 gb nin hafızasi yükseltilmiyor dimi cünkü ben öyle biliyorum da?
evet yükseltilemiyor. -
sakın iphone alma arkadaşda var . Telefonun bluetooth u var ancak bu özellikle ne resim yollayaibliyorsun ne başka bir telefonla bağlantı kurabiliyorsun. Bütün özellikleri palavra açık söyleyeyim. Nokia n96 al derim kesinlikle. Yada samsung un çok güzel telefonları var onlarada bak derim.
-
iphone iyi reklam yaptı hepsi bu piyasada daha kaliteli cihazlar var arkadaşların örnek verdikleri gibi.
-
bana okulda uzerinde arastirma yapicam diye n95 8gb verdiler, bence guzel ve hafif bir alet, iphone in biraz karizmasi oldugu kesin, sonucta apple bilgisayar yaparkende karizma olayini on cikaran biyer... yani tamamen tercih meselesi olarak gorunsede, sanki iphone bazi teknik konularda n95e gore zayif kaliyor gibi... bide sanki iphone 3g yi 3g anlasmasi yapmadan bi sirketle almanin bir manasi yok gibi, cunku dokunmatik ekran falan daha cok surf yaparken falan kullanisli... n95 in fotoraf ve video olayi kayda deger sekilde kaliteli. pil omurleri hakkinda bir bilgim yok yanliz, ben n95 genelde tam gun anasini aglatana kadar kullaniyorum (video,telefon,wireless,fotoraf) ve 1 gunde bitiyor, yani her gece sarjda kendisi.
not:
basligi okuyunca soyle igrenc otesi bir espri yapmak istedim....
eger Nokia N95 in 8GB lik modeli ise, evet Nokia N95 8Gb dir eger deilse ya ilk cikanlardandir, yada 4GB liklardan.
ayni sey Iphone icinde gecerli, eger 3G yi destekleyen modelse, evet oda Iphone 3Gdir, degilse ilk cikanlardandir...
-
Arkadaşta var iphone.
Alınca beleş internet paketide vermişler.
İnternette surf, video, müzik vs. gibi uygulamalar için alacaksan düşünme bile.
Ayrıca onlarca ilginç yazılım var şu harekete duyarlılık özelliğini kullanan.
Kullanması oldukça zevkli. Tavsiye ederim açıkcası.
----
Ama yok ben normal tipte bir telefon isterim dersen Samsung G8510 16GB al.
Aletin tasarım vs. güzel ayrıca symbian kullanıyor. Onda da yazılım sorunu yaşamazsın.
Tabi surf, müzik vs. olaylar iphone kadar sarmaz kesinlikle.