folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Size Yapılan En Büyük Fedakarlık ?

Size Yapılan En Büyük Fedakarlık ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

(ana baba kardeşler hariç)

Birgün yola gideceğim cepte para yok ama kartta var. Bankamatikten çekeceğim 50 TL altı vermiyor (karttada yanlış hatırlamıyorsam 10 lira felan var)diğer bankamatikten çekeceğim desen yine arabaya bineceksin tabi para yok. En samimi arkadaşıma dedim 1.5 TL verir misin. Ya bendede yok dedi. Ama istese çok kolaylıkla bulabilirdi(herneyse sonuçta para onun). Tam ben düşünüyorum lan nerden bulacam bu 1.5 TL yi derken Arkadaşın bir tanesi hayırdır para mı vermedi deyip hiç ummadığım bir anda hiç de samimi olmadığım bu arkadaş bana 10 TL vermişti....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

yeri geldi bana ben olduğumu hissettireni unutamadım , yeri geldi binlerce göz yaşı dökmektense birtanesi hepsine bedel olan bir gözyaşı dökeni unutmadım ..

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

amcamin oglu bana yurt disinda is imkani sagladi. sanirim bu hayatimin donum noktasidir ? ve yine sanirim ki bu bana yapilan buyuk bir fedakarliktir.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:
    -----------------------------

dead_march bunu yazdı:

hocam evlenmek istediğim bir kız var bana bukonuda yardım eden etmek istiyen yardım teklif eden kısacası bana bukonuda katkıda bulunma niyetine girişmişkimseyi unutmam bu sıradan bir kız meselesi durumu diğil zira 14 yaşımdan beri bu kızı seviyorum

hoca senın kız baska bırıyle beraber değilmiydi yoksa ben mi yanlıs hatırlıyorum :|

hocam şimdi sen niye buunu yazdınki hem lisedeki sevgiliden neolur cafede çay içiyorlar evleneceği adam benim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

aile haricinde

unuttuğum birşey..   ben insanlar için yapsamda insanların bana yaptığını görmedim veya hatırlamıyorum yada hatırlanacak kadar mükemmel bir fedakarlık değilmiş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Kopyadan yakalandığım hoca tarafından affedilmek :s

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Adını unuttuğum, soyadı Çamlıbel olan bir fotoğraf sanatçısının yağmurlu bir günde beni sıcacık evinde ve en az evi kadar sıcak gönüllü karısının yapmış olduğu hamur işinden ve çaydan ikram etmesi. O günde, bu günde en fedakar sensin gözümde yaşlı adam, koca çınar.

" Kro "
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim Kabakulak Hastalığım Varken Arkadaşlarım Bana Derdi Olum Senin Kaba Olan Yerinini Göremiyoz.Demişlerdi Çok Gülmüştüm Hala Unutamadım.

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

3 Yılını verdiğin kızın 3 gün tanıdığı erkek için seni oyunlarla bırakıp kahpeliğini su yüzüne çıkarmasıdır fedakarlık.. Bir orospuya 3 yılını daha vermemen gerektiğini anlatan orospu büyük fedakarlık yapmıştır..

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

sayısız iyilik yaptım hayat kurtarmak, rezil olmaktan kurtarmak, maddi olarak kurtarmak, ahiretini kurtarmak, çökmüş pc'den çok önemli verilerini kurtarmak vs vs vs. aklınıza gelebilecek herşey ama hiç fedakarlık görmedim. yani işin özü iyilik yap deniz'e at.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
Toplam Hit: 3994 Toplam Mesaj: 32