Şizofreni Filmleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

david lynch saglamdir bikac kere izlemek lazim hatta anlamak icin.

donnie darko da sayilabilir belki ama o gercekte paranoyak sizofren degildi,doktoru da placebo veriyordu hatta.

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi akıl oyunlarını tek geçerim müziği olsun oyuncuları olsun mükemmel bir film kitabnı okudum o daha bir manyak :D şizofrenin mi var derdin var abi.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

johnnie deep'in bir filmi ismini hatirlamiyom güzeldi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

The jacket çıldırış güzel filmdir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

hoca neyse susuyorum ama snu unutma benım bır sözüm vardır , şizofren olmak GÖT ister . sımdı buraya ay bende sızoyum ıste öleyım pıskoptım dıyıcekler ama o salaklar bılmıyorlarkı sızofrenı olabılmek ıcın genetık yapının uyması lazım yanı o dogustan kalıtsal bır hastalık gıbı bısı her nese ınternette şizofren ve depresif fılmler yaz cıkanları ızle ıntıhar et bırlıkte ederız ;) hala tedavıdeyım ;)

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

dony darko izlemelisin filmdeki bazı sözleri de skit olarak sagopa kafjmer kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam yani film sözlerine ilgi duyan varsa izlesin(amk çok kötü tanımladım biliyorum) izleyin işte!

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

End0t0ksiN bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca neyse susuyorum ama snu unutma benım bır sözüm vardır , şizofren olmak GÖT ister . sımdı buraya ay bende sızoyum ıste öleyım pıskoptım dıyıcekler ama o salaklar bılmıyorlarkı sızofrenı olabılmek ıcın genetık yapının uyması lazım yanı o dogustan kalıtsal bır hastalık gıbı bısı her nese ınternette şizofren ve depresif fılmler yaz cıkanları ızle ıntıhar et bırlıkte ederız ;) hala tedavıdeyım ;)

-----------------------------

hoca şizofren olmak isteyen mi var nerden çıkardın allasen.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Primal Fear

Edwart Norton-Richard Gere üstatları oynuyor
    hatta Edward Nortonun ilk filmlerinden ama Performansı Richard Gere'den bile yüksek filmde...

İsteyenler Ekşiden ve imdbden bakabilirler, ekşide güzel şeyler yazıyor hakkında fikir sahibi olursunuz...

Tavsiyedir, izlenilesidir...
    İyi seyirler...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

tam şizofreni olmasada

Mr. Brooks

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

Birde The Messenger var Kristen Stewart gibi geleceğin en iyi hollywood oyuncularından birinin oynadığı,, tabi bence bu kız Angelina Jolie gibi olcak (oyunculuğu)

Bu filmdeki şizofreni kim diyosanız Bahçıvan,, bi anda kişiliği değişip onları ailesi zannediyo. Bi anda o iyimser kişiliği psikopata dönüo...

Toplam Hit: 18834 Toplam Mesaj: 64