Skydrive Alanınızı 7 GB‘Dan 25 GB‘A Çıkarın!
-
Süre sınırlı kampanya! https://skydrive.live.com/#!/ManageStorage linkinden 7gb olan skydrive alanınızı 19TL'ye 25 GB'a yükseltebilirsiniz.
Acele edin.\ alıntı / -
lisedeyken upload ettiğim resimleri şarkıları buldum hızlı çekiyorsa kullanilabilir aslinda teşekürler..
-
eski üyelere kısa süreliğine ücretsiz yükseltme imkanı vermişler. ben ücretsiz 25 gb a yükselttim mesela.
pc ve mobil için uygulama da yapmışlar. pc uygulaması gayet iyi. upload hızı iyi olanlar pc deki önemli verilerini rahatça bu alanda saklayabilirler.
-
Daha önce hiç kullanmamıştım ama heralde hotmail adresim eski olduğu için banada ücretsiz verilmiş
-
Eskilere ücretsiz evet :)
-
zaten 25 değilmiydi? yavaş diye kullanmayı bırakmıştım şimdi nasıl bilmiyroum.
-
bu çok iyi oldu, artık kullanırım ben bunu. zaten böyle bir yer arıyordum ne zamandır.
-
25ti 7ye düşürüyolarmış, eski kullanıcılara 25te tutması için hak vermişler, girip bi yere tıklıyorsunuz sizindi 7ye düşmüyor. yeni alacak olanlara 25gb ücretli olacakmış
-
Gdrive gibi desktop yazılımı olması lazım aynı zamanda telefon yazılımıda olması lazım tarayıcı üzerinden olmaz bu iş
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Gdrive gibi desktop yazılımı olması lazım aynı zamanda telefon yazılımıda olması lazım tarayıcı üzerinden olmaz bu iş
-----------------------------e var zaten :) pc yazılımı, windows phone ve iphone uygulamaları mevcut :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Gdrive gibi desktop yazılımı olması lazım aynı zamanda telefon yazılımıda olması lazım tarayıcı üzerinden olmaz bu iş
-----------------------------e var zaten :) pc yazılımı, windows phone ve iphone uygulamaları mevcut :)
-----------------------------gdrive gibi direk bilgisayarıma entegre şekilde demiştim :)
Windows phonede olması normal. ama androide bakmadım onda varsa işte o zaman güzel.