Skyrim
-
Dün Skyrimi indirdim oynamaya başladım çok güzel oyun herkese tavsiye ederim bu oyunun 5 adet yaması çıkmış cracklı versiyon için yama varmıdır çünkü son yamada görüntü performansının arttığının yazmışlar elinde link olan varsa atabilirse sevnirim
-
Bildiğin skiyorum okudum bea noluyon dedim bi an :| link vereydin bakaydık dayı.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Bildiğin skiyorum okudum bea noluyon dedim bi an :| link vereydin bakaydık dayı.
-----------------------------http://isohunt.com/torrent_details/352287681/skyrim?tab=summary
ben bu torrentten indirdim direk cracklı olarak kuruyor kendisi :)
-
bende indirdim bir süredir oynuyorum level 29 oldu eleman ama bazı hatalarım oldu tek bir alana yoğunlaşmadığım için boss diyebileceğim düşmanları keserken sıkıntı oluyor biraz şimdilik böyle patchlerden benimde haberim yok olursa hoş olur.
-
bende oynadımda bilgisayar pek kaldırmadı..sonra oyun pek sarmadı fln fln..
ayrıca oyunu oynamak için ingilizcenizin olması lazım.yoksa pek bişi anlamazsınız.. -
Recommended System Requirements * OS: Windows 7/Vista/XP (32 or 64 bit)
* CPU: Quad-core Intel or AMD CPU
* RAM: 4 GB
* HDD: 6 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
* Internet for Steam activationözellikler tutsaydı oynardım :)
-
oyun gerçekten çok kapsamlı sadece 2 gündür oynuorm ama güzel hoşuma gitti yorumlarına baktım ekşide bu oyunu 2 aydır oynayanlar var :D evlenmeden ev almaya demir ustası olmadana ameleliğe kadar oyunda herşey var :)
-
başlarken nasıl bir karakter seçmemiz felan gerekli söylersen hani iyi bi başlangıç yapaiblirsek denerim :|
Buldum:
http://www.fulloyun.com/f9/the-elder-scrolls-v-skyrim-2011-full-indir-full-download-full-yukle-full-oyun-indir-full-oyun-download-full-oyun-yukle-78805/
-
öncelikle ben 3 gb ram ve core 2 santa rose işlemci ile çalıştırdım ayrıca ekran kartımda kötü notebook olduğu için :( yani düşük kalite ile oynuyorum ama oynuyorum.
Kısaca belirtmek isterim ki ben oyundaki 5. ejderhamı kestim. Akşam 6. yı kesecem. iyi gidiyor kurgudaki dragonborn olayı ve shouts çok hoşuma gitti şahsen.
gerçi oyun ilk ırk seçiminde takılmıştı bende o nedenle istemeyerek highelf oldum açıkçası tüm ırkları inceleme fırsatım olmadı ama iyi fena sayılmaz warior-mage karışımında gidiyorum şimdilik. Ağır zırh içersinde fireball atan bir eleman dolanıyor ortalıkta 2 eksiği var char ın two handed sword ve kalkan birde bow kasmadım... Onun dışında eline ne verirsem götürüyor uyuz herif. bil hassa kavganın ortasında elemana shout atıp arkasından kendime heal attığımda çok manyak oluyor. :)
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle ben 3 gb ram ve core 2 santa rose işlemci ile çalıştırdım ayrıca ekran kartımda kötü notebook olduğu için :( yani düşük kalite ile oynuyorum ama oynuyorum.
Kısaca belirtmek isterim ki ben oyundaki 5. ejderhamı kestim. Akşam 6. yı kesecem. iyi gidiyor kurgudaki dragonborn olayı ve shouts çok hoşuma gitti şahsen.
gerçi oyun ilk ırk seçiminde takılmıştı bende o nedenle istemeyerek highelf oldum açıkçası tüm ırkları inceleme fırsatım olmadı ama iyi fena sayılmaz warior-mage karışımında gidiyorum şimdilik. Ağır zırh içersinde fireball atan bir eleman dolanıyor ortalıkta 2 eksiği var char ın two handed sword ve kalkan birde bow kasmadım... Onun dışında eline ne verirsem götürüyor uyuz herif. bil hassa kavganın ortasında elemana shout atıp arkasından kendime heal attığımda çok manyak oluyor. :)
-----------------------------son update te görüntü iyileştirmesi yapılmış aynı ayarlarda daha yüksek kalitede oynayabilirsin yamayı bulursak tabi :)
-
http://www.bethesdaturk.com/forum/index.php?PHPSESSID=f9878654da8aacbcb88d4f518705da1c&topic=929.0
bi bakın rehber niyetine