Skyrim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

Dün Skyrimi indirdim oynamaya başladım çok güzel oyun herkese tavsiye ederim bu oyunun 5 adet yaması çıkmış cracklı versiyon için yama varmıdır çünkü son yamada görüntü performansının arttığının yazmışlar elinde link olan varsa atabilirse sevnirim

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Bildiğin skiyorum okudum bea noluyon dedim bi an :|  link vereydin bakaydık dayı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:
    -----------------------------

Bildiğin skiyorum okudum bea noluyon dedim bi an :|  link vereydin bakaydık dayı.

http://isohunt.com/torrent_details/352287681/skyrim?tab=summary

ben bu torrentten indirdim direk cracklı olarak kuruyor kendisi :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

bende indirdim bir süredir oynuyorum level 29 oldu eleman ama bazı hatalarım oldu tek bir alana yoğunlaşmadığım için boss diyebileceğim düşmanları keserken sıkıntı oluyor biraz şimdilik böyle patchlerden benimde haberim yok olursa hoş olur.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bende oynadımda bilgisayar pek kaldırmadı..sonra oyun pek sarmadı fln fln..

ayrıca oyunu oynamak için ingilizcenizin olması lazım.yoksa pek bişi anlamazsınız.. 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Recommended System Requirements

* CPU: Quad-core Intel or AMD CPU
    * RAM: 4 GB
    * HDD: 6 GB free disk space
    * Graphics: 1 GB Graphics Memory
    * Sound Card: DirectX 9 Compatible
    * DirectX: Version 9.0c
    * Internet for Steam activation

özellikler tutsaydı oynardım :)

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

oyun gerçekten çok kapsamlı sadece 2 gündür oynuorm ama güzel hoşuma gitti yorumlarına baktım ekşide bu oyunu 2 aydır oynayanlar var :D evlenmeden ev almaya demir ustası olmadana ameleliğe kadar oyunda herşey var :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başlarken nasıl bir karakter  seçmemiz felan gerekli söylersen hani iyi bi başlangıç yapaiblirsek denerim :|

Buldum:

http://www.fulloyun.com/f9/the-elder-scrolls-v-skyrim-2011-full-indir-full-download-full-yukle-full-oyun-indir-full-oyun-download-full-oyun-yukle-78805/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

öncelikle ben 3 gb ram ve core 2 santa rose işlemci ile çalıştırdım ayrıca ekran kartımda kötü notebook olduğu için :( yani düşük kalite ile oynuyorum ama oynuyorum.

Kısaca belirtmek isterim ki ben oyundaki 5. ejderhamı kestim. Akşam 6. yı kesecem. iyi gidiyor kurgudaki dragonborn olayı ve shouts çok hoşuma gitti şahsen.

gerçi oyun ilk ırk seçiminde takılmıştı bende o nedenle istemeyerek highelf oldum açıkçası tüm ırkları inceleme fırsatım olmadı ama iyi fena sayılmaz warior-mage karışımında gidiyorum şimdilik. Ağır zırh içersinde fireball atan bir eleman dolanıyor ortalıkta 2 eksiği var char ın two handed sword ve kalkan birde bow kasmadım... Onun dışında eline ne verirsem götürüyor uyuz herif. bil hassa kavganın ortasında elemana shout atıp arkasından kendime heal attığımda çok manyak oluyor. :)

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

Milamber bunu yazdı:

öncelikle ben 3 gb ram ve core 2 santa rose işlemci ile çalıştırdım ayrıca ekran kartımda kötü notebook olduğu için :( yani düşük kalite ile oynuyorum ama oynuyorum.

Kısaca belirtmek isterim ki ben oyundaki 5. ejderhamı kestim. Akşam 6. yı kesecem. iyi gidiyor kurgudaki dragonborn olayı ve shouts çok hoşuma gitti şahsen.

gerçi oyun ilk ırk seçiminde takılmıştı bende o nedenle istemeyerek highelf oldum açıkçası tüm ırkları inceleme fırsatım olmadı ama iyi fena sayılmaz warior-mage karışımında gidiyorum şimdilik. Ağır zırh içersinde fireball atan bir eleman dolanıyor ortalıkta 2 eksiği var char ın two handed sword ve kalkan birde bow kasmadım... Onun dışında eline ne verirsem götürüyor uyuz herif. bil hassa kavganın ortasında elemana shout atıp arkasından kendime heal attığımda çok manyak oluyor. :)

son update te görüntü iyileştirmesi yapılmış aynı ayarlarda daha yüksek kalitede oynayabilirsin yamayı bulursak tabi :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 3955 Toplam Mesaj: 26