Slow Metal Müzik Tavsiyesi
-
scorpions'un dediğin türde çok parçası var deneyebilirsin istersen...
-
biraz geç kaldım sanırım :$
baktımda yazılanların çoğu ya slow değil, yada metal değil ..
kimse yazmamış,iron maiden- afraid to shoot strangers .. şarkının sonu ağır sololarla devam ediyor fakat başları gayet slow gayet metal. tam istediğin gibi.
senteced-karu ( ensturmantal)
son olarakta pentagam-sonsuzluk...
-
offf abijim harika grplar tavsiye edenler olmuş... ancak bilinen şarkılarda geldi.. metallica nın hastasıyım saten onun harici dedim evanescenceyide biliorum baya bi nightwish dimmu amca c.ob. falan tavsiyerklerin içinde bullet for my valentin vardı tears dont fall bayağı sert ve güzel. pink floyd sewemedim bi türlü anethema da aynı dream theatr ıda sewemiyom napam. tavsiyeler çok teşekkürler.
-
justharika bunu yazdı:
-----------------------------iron maiden- afraid to shoot strangers ..
-----------------------------Bu şarkını sözlerinede yoğun olarak eğilmek gerekiyor aşmış bir olay.
-
styx - boat on the river
-
pek metal sayılmaz ama
eagles-hotel california -
Slm kardeş geldim
forumda yazılanlara baktım da bayaa bi heavy tarz tavsiyesi veren olmuş senin slow diye adlandırdığın metal müzik heavy veya bilemedin trash e girse gerek
ben sana doom tarzı önericem gayet sakinleşeceksin
My Dying Bride - A Line Of Deathless Kings
Indırmek Icın Tıkla
pass isterse : bunalti.com----------------------------------------------------------
Anathema - The Silent Enigma
pass isterse : bunalti.com
----------------------------------------------------------
Bunları bi dinle beğenirsen daha dewam ederim albüm vermeye beğenmessen başka albümlerde veririm
-
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------
METALLİCA nin bak mama said diye de sarkısı var nothıng else matter yukarda arkadas yazmıstı sanırım sonra unforgıven II de guzel
-----------------------------
Unforgiven 1 daha güzel :/ aman Allah'ım ayrı şeyler düşünüoz :(..
Joan Osborne - What if god was one of us
amylee & seather - Broken
three doors mu ne - I here without you baby.. -
>>Anathema
>>Pink Floyd
>>Iron Maiden(Arada sana göre olan şarkıları var.)
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben bir metal sewerim arşivimde sert tonlar mevcut ancak ole slow tarzda metal yok tavsiye edebileceğiniz grup varmı yada şarkı ?
holydemon nerdesin yaff sen biliondur hacı
-----------------------------hoca bende sert heavy grupları arıyorum böyle dinleyince kafamı duvarlara vurabileceğim tarzda.sağlam gruplar var mı bildiğin.