SMF 1.1.5 Admin Reset Password Exploit (Win32)
-
denemek için windows serverde kurulu smf bulamadım piyasada iyimi :D
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
denemek için windows serverde kurulu smf bulamadım piyasada iyimi :D
hacı php olduğu için genellikle linux kullanıyolar -
doğru diyorsun alper kısmet bulur denerim exploiti normal linuxlarda deneyince bağlanılamadı hatası veriyor falan filan fıstık
-
windows sunucuda çalışması için php.ini fonkisyonundaki register_globals = On ise Off olması lazım ve exploit i kullanmak isteyen arkadaşlar bilgisayarlarına php kurması lazım en kolayı appserv kurarak msdos da cd komutu ile bu dizine gitir C://appserv/www/ php expolit.php www.site.com --userid=admininidnumarası --username=admininkullanıcıadı
şeklinde enterladıkları zaman aşagıda bir link vericektir
www.site.com/index.php?action=reminder;sa=setpassword;u=1;code=4511445 Şeklinde bir kod vericektir koda tıklayıp açtıgınızda Şifre Ekranı çıkıcak yeni şifreyi girip siteye admin olabilirsiniz kolay gele
-
Eywallah bakalım smf daha ne zamana kadar desteklenecek iyi diye.
En tehlikeli açıkları veriyor...
-
smf yı bırde kendı guvenlık onlerımle koruyacaksın forum guzelde . ayrıyetten panele girerken ben 2 tane guvenlık paneli koymustum hepsinin pw de deisikti panelden zordu ftp saten karma corman dı acık da bırakma mis gibi işte de her zmn acık cıkıo orası kotu sureklı acıklar hakkında bilgili olmak zorundasın.
-
Win sunuucsu bulursanız sitelere tek tek bakın.. şuda var zaten çok hit alabilecek hacklemeye değebilecek site win sunucuya smf kuracak kadar aptal olamaz.
-
Bu arada smf 1.1.6 sürümünü çıkartığını duyurdu açık orada fixlenmiş...
-
alın zise win sunucuya kurulu smf 1.1.5
bizim okulun diğer forumu hacklayın gitsin
www.uskudarihl.net
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------alın zise win sunucuya kurulu smf 1.1.5
bizim okulun diğer forumu hacklayın gitsin
www.uskudarihl.net
ahahaha rakibin galiba :Dwww.uskudarihl.biz förever :D