Smile Adsl"İ Nasıl Bilirsiniz?
-
Smile ADSL'in şimdi bir kampanyasını gördüm son 2 gün kaldı.
http://www.internetinitasi.com/?gclid=CLfS69mS-5gCFVSK3godXTgglw
Acaba Smile ADSL Nasıl iyimi kullanan vardır.Sorun felan çok oluyor mu?
-
Arıza kayıtlarına ttnetten çooook çooook daha geç bakıldığını çevremdeki kullanıcılardan duymuştum mesela :)
-
kullanan birkaç tanıdığım var pek de memnun değiller çok sorun çıkarıyormuş telefonla aradığın zaman sürekli birilerine aktarıyorlarmış sorun çözülmüyormuş vs... göz boyama amacıyla yaptıkları kampanyaların ceremesini yine halktan çıkaracaklar sonuçta onlar da bu hizmeti ttnetin imkanlarıyla veriyor zararına verecek hali yok ya :D yine de en az sorun çıkaran türk telekom yani kötünün iyisi diyebiliriz ama yine de biri adsl yi tavsiye ederim bi iki kullanan tanıdığım var onlar memnun sana biri yi şiddetle tavsiye ederim
dikkat edersen smile kampanya açıklamasının en altına mikroskopla yazılacak kadar küçük bişey yazmış
" kullanıcılarımız ileride yapacağımız tarife değişikliklerini de kabul etmiş sayılır, smile adsl fiyat tarifelerini saklı tutar"
bu kelimeden herşeyi anlayabiliyoruz zaten bugün ücretli verecekler yarın ise ttnetten bile daha pahalı tarifelere dönecekler sonuçta özel firma
-
dün mail atmıştım hælæ bi cevap gelmedi.S
-
ben 1 senedir kullanıyorum hiç bi sorun yasamadım ki daha
-
şöyle anlatayım
telekom server
smile Reseler
sende host alacak kişisin
Telekom dan kiralıyorlar sana satıyorlar. smile alacağına git wifi al çevreden çek daha iyi :)
kampanyaya gelince her hafta kampanya yapıyolar milleti kandırıyolar
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dj_alper doğru söylüyor az çok bu işlerin içinde olduğum için biliyorum
kampanyaların hepsi göz boyamaca sadece hedefledikleri abone sayısına ulaşmak ondan sonra madalyonun öbür yüzünü çevirecekler :D
-
gecen gün 1 gazetede okudum kendi alt yapılarını yapmaya başlamışlar ileride iyi olur inşallah
-
Bi boka yaramaz...
-
hepsinin kökü telekoma dayandığı için hiçbiri bir halta yaramaz :D
-
bir sorun olduğunda müşteri temsilcisine ulaşman bayağı bir zor oluyor.kampanya falanda hikaye istersen uydu neti araştır derim