SMMM (E-Book)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Beyler Bu Birinci Kısım. Üçe Böldüm. Bu İlk Bile 25 Dk. Sürdü.

Neyse Siz Bunu İndirin Hele Diğer İkisinide Atıyorum.

http://rapidshare.com/files/119154775/TBT_OZEL_01.rar.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berg
    Berg's avatar
    Erkek
    bunu çektik hoca saol hemen bırkalıyorum :)

Ağaçlar Ayakta Ölür...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    -----------------------------

Beyler Bu Birinci Kısım. Üçe Böldüm. Bu İlk Bile 25 Dk. Sürdü.

Neyse Siz Bunu İndirin Hele Diğer İkisinide Atıyorum.

http://rapidshare.com/files/119154775/TBT_OZEL_01.rar.html

Buda Diğer. Bir Tane Kaldı. Ama Onu Şuan An Atmam Zor. Zipli Hali Bile 90.00 MB. Ve Rapid Pcyi Aşırı Kasıyor.

Bunlar İşallah İşinizi Görür. Diğerini İse Başka Bir Zaman Atarım. Pc'ye Şuan İhtiyacım Var.

http://rapidshare.com/files/119159201/TBT_OZEL_03.rar.html

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berg
    Berg's avatar
    Erkek
    hocam bunlar iyi geldi diğer partıda atabilirmisin

Ağaçlar Ayakta Ölür...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    konu açılmışken soliim bari:)
    boşuna okumayın muhasebecilik için alın birinin diplomasını verin aylık üç beş lira bişey kaldırın parayı..
    20-25 defter sana yeter de artar bile...indiragandi yaparsın,özel işlere bakarsın,ona buna koyarsın geçinip gidersin..madem böyle bi iş yapmak istiyosun en iisi bu..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Berg bunu yazdı:
    hocam bunlar iyi geldi diğer partıda atabilirmisin

Hacı Atayımda Dediğim Gibi Zipli Hali 90 Küsur Mb. Benim Pc Acayip Kasılıyor. En Kısa ve En Müsait Zamanda Atıcam.

Kolay Gelsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

cok ilginc yaa.. 2 . dosya icin rapid free bolumu geliyor sonraki adim olan sayma ve fareli kod bolumu gelmiyor...

edit : dostum duzeldi bu arada ette bi pproblem var heralde..

edit 2 : hocam sen bunlari aof den indirdin heralde.. ben indiremedim yaw.. orvbit downloader normalde swf ler inderebilrken aof dekileri iindiremiyor :S 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berg
    Berg's avatar
    Erkek
    eksik olan dosya dışında bi sorun yok zaten adam koymadım dediği için indirmek aklıma bile gelmedi :9

Ağaçlar Ayakta Ölür...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

iMPaLa bunu yazdı:
    konu açılmışken soliim bari:)
    boşuna okumayın muhasebecilik için alın birinin diplomasını verin aylık üç beş lira bişey kaldırın parayı..
    20-25 defter sana yeter de artar bile...indiragandi yaparsın,özel işlere bakarsın,ona buna koyarsın geçinip gidersin..madem böyle bi iş yapmak istiyosun en iisi bu..

hacı sen muhasebcimisn olsn böle sallamazdın marifet defter sayısında deil marifet tahsilat da tahsilatı zamanında yapsan kralsın deli para var yani ama zamanında yapmanın imkanı yok yaw :) ayrıyetten ben bu muhasebeyi çıkaranın nerden bulaştım bilmiom yaw :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

Güncel Link var mı, yada 2025 Smmm Staj Sınavı için kaynak temin edecek bir mürid var mı ? 

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
Toplam Hit: 6638 Toplam Mesaj: 21