SMTP Sorunu
-
Sayın müridler... Kablosuz kamera aldım.. EasyViewer diye bir program geldi yanında ve benim belirlediğim saatlerde fotoğraf çekip o fotoğrafı mail adresime atıyormuş fakat bir türlü SMTP olayını yapamadım.. Birkaç yolu denedim.. Gmail, yada kendi SMTP server ımı açma gibi şeyleri ama hepsinde de sonunda verdiği hata belli... Failedto connect to SMTP Server yazıyor.. Yardımcı olun lütfen..
Programda sorduğu şeyler;
STMP Server:
User Name:
Password:
Send to:
Subject:
-
smtp: pop.gmail.com
username: mailin@gmail.com
sifre: sifren
sent to: mailin@gmail.com
subject: konu
port: 587
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
smtp: pop.gmail.com
username: mailin@gmail.com
sifre: sifren
sent to: mailin@gmail.com
subject: konu
port: 587
-----------------------------portu nereye yazacağım? port için bir yer yok ayrıca bu dediklerini yaptım ama olmuyor...
-
Yurt dışında smtp 25 nolu portu kullanmakta. Ancak türkiye de 25 nolu port kullanılmıor bunun yerine 587 nolu port kullanılııor. Eğer alet default da 25 nolu portu seçmişse bağlantı başarısız olabilir. Ona dikkat et
-
NighttMmare bunu yazdı:
Yurt dışında smtp 25 nolu portu kullanmakta. Ancak türkiye de 25 nolu port kullanılmıor bunun yerine 587 nolu port kullanılııor. Eğer alet default da 25 nolu portu seçmişse bağlantı başarısız olabilir. Ona dikkat et
-----------------------------yani tam olarak ne yapayım? hiçbiryerde port falan yazmıyor
-
up
-
programın ayarlarında port değiştirme kısmı vardır
-
Cosmic bunu yazdı:
programın ayarlarında port değiştirme kısmı vardır
-----------------------------programın çok basit bir arayüzü var zaten... bütün tuşlara basıyorum ama yinede portu sorduğu bir yer yok
-
telekomu arayıp 25 portunu açtır.
-
1905 bunu yazdı:
-----------------------------telekomu arayıp 25 portunu açtır.
usta yurdun internetinden bağlanıyorum... -
up up