Snatch Filmi Gibi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Tetikçi ve Taşıyıcı serileri.Jason Statham filmleri absürt komedi içerir genelde.

Bilmiyorum ama bu film harbi güzeldi. CAgAtAy ile beraber izledik gülmekten altımıza sıçıcaktık amk o derece.

:D hahaha. :D yazık la sana :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Tetikçi ve Taşıyıcı serileri.Jason Statham filmleri absürt komedi içerir genelde.

Bilmiyorum ama bu film harbi güzeldi. CAgAtAy ile beraber izledik gülmekten altımıza sıçıcaktık amk o derece.

:D hahaha. :D yazık la sana :D

Kanka üç kere ":D" işaretinden koydun.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı
    PowerfuL bunu yazdı

Aynı ekipten 2 film daha söyleyim sana.

Lock Stock and Two Smoking Barrels

Mean Machine

Ötekini izlemedim ama lock stock'da on numaradır

Sen nickini bu filmden esinlendin galiba :D

favori karakterim benim :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Lock Stock and Two Smoking Barrels, Rock'n Rolla, Pulp Fiction, Lucky Number Slevin, Layer Cake, In Bruges, Revolver, Kiss Kiss Bang Bang, Smokin Aces şu an aklıma gelenler

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Lock Stock and Two Smoking Barrels, Rock'n Rolla, Pulp Fiction, Lucky Number Slevin, Layer Cake, In Bruges, Revolver, Kiss Kiss Bang Bang, Smokin Aces şu an aklıma gelenler

Kiss Kiss Bang Bang - Kesinlikle aradığını bulacağın filmdir. Robert Downey Jr. dışında başka bir aktör oynamış olsa bu kadar beğenmezdim. Söylemeden edemem.

Ben de Krypt hocama ek olarak Trainspotting diyorum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

vakit kaybedecek yer arıyodum iyi oldu bu konu .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olağanüstü şüpheliler

küfrederiz villalara kulübeden
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Lucky Number Slevin bende  Snatch ile benzer hisler uyandırmıştı. Tavsiye ederim.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

olağanüstü şüpheliler

''Olağan Şüpheliler''

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

"Mean Machine"

yarı türk filmi seneryo yarı clasik amerikan filmi ...

o oyuncu kadrosundan bu kadar berbat film cıkmaz diyo insan ama cıkıyomuş ...

dayanamadım yarıda bıraktım 1 saat boşa gitti. 

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
Toplam Hit: 3565 Toplam Mesaj: 23