folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Şofbende Ki Isınma Sorununu Nasıl Hallerderim?

Şofbende Ki Isınma Sorununu Nasıl Hallerderim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya şofben pek ısınmıyor benim düşüncem rezistanslar kireç tuttu veya yanlış düşünüyorum ama bu sorunu nasıl hallederim?.

http://pr.hipernex.com/m/500669.jpg

bu tip 3 kademeli şofben

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek
    sular cok soguk oldugundan olmasin ? suyu fazla acma

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

yok yahu ondanda değildir yani zaten çok kısık hatta çok çok kısık açınca anca yetiyor =) ama bu normalin çok altında

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

yok yahu ondanda değildir yani zaten çok kısık hatta çok çok kısık açınca anca yetiyor =) ama bu normalin çok altında

hocam aşağıda işaretlenmiş parçanın her iki yanında emniyet siviçleri var senin sinbodada var onlardan biri arıza yapmıştır büyük bir ihtimal git şalteri kapat sonra şofbeni aç anahtarı 3 konumuna getir sonra suyu aç,siviçlerin her iki tarafında da faz görmen lazım bir tarafında faz varsa girdi çıktı yapmıyordur ama su açıkken bakman lazım siviçi kaktırması için dikkat et sallanma aman ha...altta görüyorsun bak iki tane kırmızı siviç var her sivice de iki adet kablo girer onlara bak bir göz at biraz anlıyorsan yaparsın kendin 

yapamazsan akşama kadar bekle msnden birlikte göz atalım hocam şimdi işe gidiyorum çıkmam lazım ...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

hacılar az önce açtım şofbeni içnde kalan suyun hepsini boşaltttım sonra biraz bekledim sanki biraz kendine geldi gibi

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Şofbenle oyun olmaz elektirik çarpar felan görürsün aga sular soguk ondan ısınmıyordur  olmadı 100 lira ver yenisini al :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

bunlarda su ısıtıcı içinden geçerken rezistans marifeti ile ısıtılıyor,bu bakımdan hızlı geçişlerde ısı istenilen

düzeyde olmayabilir,yavaş geçişte ise belli bir sıcaklık alınabilir, benim evde de BLUE HOUSE  marka

var onda da suyun şiddetini azalttığımda güzel sıcaklık veriyor ama suyu sonuna kadar yada fazla

açtığımda ısıtmıyor soğuk geliyor haliyle kazanlı olanlardan almak lazım ama onlarda çok pahalı

THE BeYaZ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

kabadayi09 güzel anlatmış hocam bi bak ama çarpılma elektrigi kes önce

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bende 1 sene dona dona duş aldıktan sonra olayı anlayabildim bu şofbenleri surekli açık olması lazım duşa girince aç suyu ve duştan çıkana kadar kapatma başka çaresi yok tabi bide çok açma suyu normal aç

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

şofbeni açmadan dışardan bir müdehale söz konusu değil mi :-|

Boş İşler Uzmanı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

o aletin içinde suyun ısıtıldığı bölüm bu kadarcıkmıymış? Kettle da su ısıt kovayla dökün daha iyi o ne ya eve çıkınca bunlardan alcaktım bunu görünce direk eve çıkmaktan vazgeçtim.

Allah kolaylık versin size

Toplam Hit: 2856 Toplam Mesaj: 20