Şofbende Ki Isınma Sorununu Nasıl Hallerderim?
-
ya şofben pek ısınmıyor benim düşüncem rezistanslar kireç tuttu veya yanlış düşünüyorum ama bu sorunu nasıl hallederim?.
bu tip 3 kademeli şofben
-
sular cok soguk oldugundan olmasin ? suyu fazla acma
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yok yahu ondanda değildir yani zaten çok kısık hatta çok çok kısık açınca anca yetiyor =) ama bu normalin çok altında
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yok yahu ondanda değildir yani zaten çok kısık hatta çok çok kısık açınca anca yetiyor =) ama bu normalin çok altında
-----------------------------hocam aşağıda işaretlenmiş parçanın her iki yanında emniyet siviçleri var senin sinbodada var onlardan biri arıza yapmıştır büyük bir ihtimal git şalteri kapat sonra şofbeni aç anahtarı 3 konumuna getir sonra suyu aç,siviçlerin her iki tarafında da faz görmen lazım bir tarafında faz varsa girdi çıktı yapmıyordur ama su açıkken bakman lazım siviçi kaktırması için dikkat et sallanma aman ha...altta görüyorsun bak iki tane kırmızı siviç var her sivice de iki adet kablo girer onlara bak bir göz at biraz anlıyorsan yaparsın kendin
yapamazsan akşama kadar bekle msnden birlikte göz atalım hocam şimdi işe gidiyorum çıkmam lazım ...
-
hacılar az önce açtım şofbeni içnde kalan suyun hepsini boşaltttım sonra biraz bekledim sanki biraz kendine geldi gibi
-
Şofbenle oyun olmaz elektirik çarpar felan görürsün aga sular soguk ondan ısınmıyordur olmadı 100 lira ver yenisini al :D
-
bunlarda su ısıtıcı içinden geçerken rezistans marifeti ile ısıtılıyor,bu bakımdan hızlı geçişlerde ısı istenilen
düzeyde olmayabilir,yavaş geçişte ise belli bir sıcaklık alınabilir, benim evde de BLUE HOUSE marka
var onda da suyun şiddetini azalttığımda güzel sıcaklık veriyor ama suyu sonuna kadar yada fazla
açtığımda ısıtmıyor soğuk geliyor haliyle kazanlı olanlardan almak lazım ama onlarda çok pahalı
-
kabadayi09 güzel anlatmış hocam bi bak ama çarpılma elektrigi kes önce
-
Hocam bende 1 sene dona dona duş aldıktan sonra olayı anlayabildim bu şofbenleri surekli açık olması lazım duşa girince aç suyu ve duştan çıkana kadar kapatma başka çaresi yok tabi bide çok açma suyu normal aç
-
şofbeni açmadan dışardan bir müdehale söz konusu değil mi :-|
-
o aletin içinde suyun ısıtıldığı bölüm bu kadarcıkmıymış? Kettle da su ısıt kovayla dökün daha iyi o ne ya eve çıkınca bunlardan alcaktım bunu görünce direk eve çıkmaktan vazgeçtim.
Allah kolaylık versin size