folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Software - Twitter Rest Api (Rate Limit Exceeded)

Software - Twitter Rest Api (Rate Limit Exceeded)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Müritler daha önce Twitter için uygulama site vs yapanlar varmı ? Twitter sadece 180 Requeste izin veriyor her 15 dk da bir 

Çoğu uygulama bunu aşmış durumda onları decompile ettim kodları gizlenmiş olduğu için bulamadım daha önce yapan mürit varsa nasıl yaptığını öğrenebilir miyim ? 

180 requestin üstüne çıkıldığı aşikar ama nasıl :(

Hayırlı geceler ,

EDİT: Bunu bulmam gerek yardımcı olabilecek yada hiç gözüne çarpıp da es geçen var mıdır ? 15 dk da 180 request çok kötü twitter de 250.000 takipçisi olan adam 1.5-2 sene bekler galiba :D

MhmdAlmz tarafından 19/Oca/16 04:55 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

Parasını basıp API'ı sömürebiliyoduk sanki

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    KuZeTaR bunu yazdı

Parasını basıp API'ı sömürebiliyoduk sanki

Parayla olacağını sanmıyorum bence twitlerin 2 3 kuruş isteyeceğini düşünmüyorum çok büyük meblağ istese bu kadar uygulama ve site olmazdı bence 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

Aklıma gelen tek şey, script ile browserdan tek tek işlem yaptırmak, ama riskli

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

ben birden cok api kullanarak asiyorum tai hangi islemi yapıyorsun onda ise yararmi bilemem. 3,4 api ac rate limit hatasi alinca yada 15 requesti saydir diger apiyi kullanmaya başlasin. Programi senin yazdigini varsayiyorum tabi :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MadJack
    MadJack's avatar
    Erkek

Daha önce ben de benzer bi konu açmıştım: http://www.tahribat.com/forum/twitter-api-ile-takip-edilenler-listesi-199454

Keyr00t'un önerisine benzer öneriler gelmişti, ben de aynı şekilde birden çok api key alarak birinin limiti dolunca diğerine atla şeklinde döngü kurarak çözmüştüm. Yeterince api key alınca zaten bi noktadan sonra ilk sıradakinin timeoutu dolmuş oluyor ve bu sorun aşılmış oluyor.

Everyone sees just what they want to see.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    mfe25 bunu yazdı

Daha önce ben de benzer bi konu açmıştım: http://www.tahribat.com/forum/twitter-api-ile-takip-edilenler-listesi-199454

Keyr00t'un önerisine benzer öneriler gelmişti, ben de aynı şekilde birden çok api key alarak birinin limiti dolunca diğerine atla şeklinde döngü kurarak çözmüştüm. Yeterince api key alınca zaten bi noktadan sonra ilk sıradakinin timeoutu dolmuş oluyor ve bu sorun aşılmış oluyor.

Benzer bir çözüm aklıma geldi fakat çok kullanıcılı işlemlerde sıkıntı yaratır kanısındayım kanka sonuçta her app için kullanıcılardan yetki almak gerek.En iyis düz mantık crawler ile yapmak ama o zaman da zaman olarak sıkıntıya sokuyor en iyisi hiç uğraşmamak :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

ben birden cok api kullanarak asiyorum tai hangi islemi yapıyorsun onda ise yararmi bilemem. 3,4 api ac rate limit hatasi alinca yada 15 requesti saydir diger apiyi kullanmaya başlasin. Programi senin yazdigini varsayiyorum tabi :)

Hocam öyle 6 7 api kullanabiliyor muyuz ki? Eğer öyle ise 15 20 api kullanarak user çekerim ya ben takip edilenleri çekince 180 den sonra limit yiyorum sorun o kodların çalışıyor sadece limitler sıkıntılı  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    mfe25 bunu yazdı

Hocam bende aynı şeyi düşünüyorum çünkü keyleri Login yaparken kullanıyoruz her defasında Login yaparsak apilere hesap riske girmez mi?  

@0x656e

Hocam crawler nedir bunu herkes yapıyor çünkü bence basit bir püf noktası var ben Android mobil keyleri buldum ama bence böyle değil bu iş çünkü kullanılan çoğu twitter uygulamalarında tek Login. Yaptırıyor bütün işlemi de tek api fen yapıyor :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

dayanin curl i cookileride kaydedin her user için apisiz temiz temiz çalışın

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MadJack
    MadJack's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı
    mfe25 bunu yazdı

Benzer bir çözüm aklıma geldi fakat çok kullanıcılı işlemlerde sıkıntı yaratır kanısındayım kanka sonuçta her app için kullanıcılardan yetki almak gerek.En iyis düz mantık crawler ile yapmak ama o zaman da zaman olarak sıkıntıya sokuyor en iyisi hiç uğraşmamak :) 

Ben karşıdaki user'a gidip de bu adamı takip et tarzı bi işlem yaptırmadığım için izin problemim yoktu. Sadece adamın takip edilenler listesini çekiyordum.

@MhmdAlmz abi kodun başında bir kere tüm apiler için key ile giriş yapman yeterli, her işlem için tekrar tekrar login olmaya ihtiyacın var mı ki? Ben mi konuyu yanlış anladım yoksa

Everyone sees just what they want to see.
Toplam Hit: 4253 Toplam Mesaj: 15
twitter restapi ratelimitexceeded