Şok Tabancası Devre Şeması (En Basit)
-
En basit yoldan Elektro-şok tabancasi yapimi :P henuz denemedim ama haftasonu yapicam bitene...

-
ne gerek varki tek kullanımlık fotoraf makinalarının flaşlarına basit bir madifikasyon yapılarak
çok daha iyisi yapıla biliyor
-
dostum bu yontemde IC555 cipiyle yapiyosun, daha garantili, surekli elektrik vermesi bakimindan. Bende eski model kodak Devresi var acayip carpiyo :P ama birkerelik veriyor ve tekrar sarj olmasi 1 dk yi buluyor... o kolay olarak bahsettigin modifikasyonu biraz daha acarsan sevinirim...
-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------ne gerek varki tek kullanımlık fotoraf makinalarının flaşlarına basit bir madifikasyon yapılarak
-----------------------------aynen güzel bir kondansatör bul :D onu doldur boşalt
örnek olarak
florasan starterleri olur ama sanırım onun için 220 v gerekecek(aslında v yede bakmaklazım uyarmı) ama sanırım transformatör kullanabilirsin
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------ne gerek varki tek kullanımlık fotoraf makinalarının flaşlarına basit bir madifikasyon yapılarak
-----------------------------aynen güzel bir kondansatör bul :D onu doldur boşalt
örnek olarak
florasan starterleri olur ama sanırım onun için 220 v gerekecek(aslında v yede bakmaklazım uyarmı) ama sanırım transformatör kullanabilirsin
-----------------------------dai bir anlik vermesini istemiyorum :) surekli verir halde olsun enazindan 5-10 sn. Transformatorle de denedim ama hicbirinde sok edici bir sarsilma yasamadim :D fotograf makinasinin kondansatoru carpinca afalladim biraz ama okadar da etki yapmadi... bu semayi hafta sonu yapicam, ornek resim ve deneklerin oldugu bir video eklerim :P eheheheh :D
Edit: Olmadi Tesla Coili alicam :P (pille calistirmanin bir yolunu bulsam) :P
-
peki t1 i nasil yapacaksin spir ve ohm hakkinda hiç birsey yok.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
peki t1 i nasil yapacaksin spir ve ohm hakkinda hiç birsey yok.
-----------------------------200 Kohm dan 1Kohm a, hem orasi pek onemli diil dai ;) bulamazsam sokerim eski bir radyodan :P
-
ne güzel şeylerle uğraşıyorsunuz amk :| bizde öss kasalım vayy amk ya :|
-
devreye bi tane de anahtar koysan daha güzel olcak sanki :)
-
dur bundan haftasonu bizde yapak ya :) Bizim ceyranci'mız var oda'da o yapar kesin :)
-
şii birisi denesin ben elektronikci değillim :) bunu daha yükselte bilirmiz şoklamasında öldürsün?