folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sokak Çocukları Hakkında Düşünceleriniz..



Sokak Çocukları Hakkında Düşünceleriniz..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    Şu Türk milletinin kötü örneğe bakıpta şükretmesini engellesek zaten sorun çözülecek. Şimdi yok arabana girerler yok şunu bunu yaparlar dediğin elemanların 50 m bir alan içinde seyisleri oluyor zaten, o piçler sıcak bir yerde yatabilen piçler, bu elemanlar çaresiz, bunlar bu façayla senden 3-4 TL istediğinde hayatında yapmadığın atarı yapmaya kalkışırken Garanti Bankasından gelen armani takımı içindeki elemana birkaç bin TL için eyvallah çekiyorsun, olay façanda zaten. Çok güzel laf, herkes kapısının önünü temiz tutsa bütün mahalle temiz olur. Ben Goptayken mahallede irandan kaçak gelmiş bir teyze vardı, kocası ölmüştü, evdeki sobayı götürdük gecenin 1 inde, niye kızı hastaydı, kayıtta yoktu hastahaneye götüremiyordu, birde doktor bulduk. Boyacı bir çocuk vardı, eskiler bilir eve belli mebla götürmessen baba denecek o orospu çocuğu sözde çocuğunu eve almıyordu. Bizim çocukta bütün gün boyamış, tam işi bitmiş yağmur yağmış amk bütün boya akmış, orada çıkarıp onun parasını vermiştik, tesadüfen gördüğümüz birine. Demete kızmayın, kızacaksanda kimseyi kayırma, arkadaşına çevrene anana babana da kızacaksın, kendine de kızacaksın. Çevrende gördüğün bir iki insana yardım edeceksin, çorba parası verme, çorba ısmarla. Gidiyorum  küçükköye, 1 tane delikanlı yok amk, delikanlılıktan anladıkları gidip GOP la kavga. Evsiz varmı var, karı kıza sarkan varmı var, normalde cezası ölüm amk bizzat küçükköylü adam karıya kıza laf atıyor sikerim öyle küçükköyü, istediğin kadar git taşlıtarlada küçükköy spor atkısı tak amk, mahallende evsiz adam var. 

    Bu zamanda herşey bozuldu gençler, bu ay 2 bira az için, gokart yapmayın amk bi eleman araştırın bir şans tanıyın, sik gibi hiç birşeye katkınız olmadan öleceksiniz amk.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    bugün 3 çocuk gördüm eve gelirken çingenlerdi ulan 10 yaşında ellerinde sigara şimdi dövsem yarın inadına içecek para versem içme diye o parayla gidecek sigara alacak ne bilem bişey yapsan olmuyor yapmasan olmuyor aileleri başıboş bırakıyor işte böyle oluyor


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2007
    Erkek

    Ne çok bilyonuz...


    Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek

    hiçbişey dısardan göründügü degildir..kimse yaşamadan kimsenın halinden anlamaz.egitim şart.


    İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    bir de o çocukları hırsızlığa gaspa sürükleyen ana nedeni düşünebilecek kadar zeki olabilseydiniz de bizde o çocuklaır bilim adamları yapsaydık


    Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2008
    Erkek

    ne zaman otobüsle bi yerden bi yere gitsem illa ki böyle şeyler görüyorum e kafa takılıyo en sonda kendimi dini sorgularken buluyorum. tabi din sebebi başka ( başka yere çekilmesin) halime şükrediyorum. bazı arkadaşların dediği gibi ama isyan edipte bunları yapan var yapıcak başka bişeyi olmayıpta bunu yapmak zorunda olan var. ki geçenlerde hatunla konaktan asansöre gidiyoduk sahilde bi oturalım sigara içelim dedik daha anasınıfı yada bire giden bi çocuk geldi (çocukta kürt,çingen tipide yok) abi bişey satmıycam diye geldi abicim mendil satıcan biliyorum ama valla param yok dedim nerde okuduğunu felan sordum öyle veremedim cebimde 2 lira vardı zaten mağlum ay sonuydu içim gitti ama. he amk sonra böyle demet akalın gibi ibrahim tatlıses gibi bi adamın kıçını yalarken şimdilerde mendilci çocuklara laf etmesine ne kadar küfür etsemde az, insan geldiği yeri unutmamalı. güya müslüman bi toplumda yaşıyoruz herkes sokakta din dersi verir ama nedense en çok böyle dindarlar siker insanı ne bileyim amk öyle gözüküyo gözümde. ne zaman nerde bu amınakoduğumunun adeleti diye kendime sorsam adalet madalet yok cümlesini kuruyorum kafamda. sonra düzene oturmamızı bi dine bi işe bi öğrenciliğe bi kalıba oturmamıza bekliyolar. oturucazda sike sike işte bu koyuyo adama yapıcak bişey yok.


    You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2010
    Erkek

    Heima bunu yazdı:
    -----------------------------

    bunları bakırköyde otururken sokaktan koparmaya çalıştık.. bakmayın videodaki artizliklerine.. 1995 yılında bi fon ayrılmıştı bunlara.. verdiğimiz dişimizden tırnağımızdan arttırdığımız paralarda gittiler teneke teneke tiner stokladılar..

     

    İstisnalar haricinde konuşuyorum.. cidden bu mekanlardan bu ortamlardan sıkılmış olan vardır illaki bunları istisnaya koyarak diorumki.. İyice dibe sokun bu ibneleri.. bunlar sana abi der arabanın camını açık unut arabanın direksiyonuna kadar her sikimini çalarlar.. Böle şerefsizler bunlar..

     

    Adam ne dior bak.. Sokaktan kurtarmaya çalışmışlar ilk adımmış umut evmiş alenen anlatıyor bide adamı dövdük olay oldu şu oldu bu oldu.. Gel böle adama acı.. sok yerin dibine a.k


    -----------------------------

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2007
    Erkek

    insanın içi acıyo.haline ailesine şükredesi geliyo.

    ama bide kuytu biyerde bıçak çekip gasp ettiklerinde hepsini öldüresi geliyo (bizzat yaşadım).

    aileler bilinclendirilmeli yada hadım edilmeli 1 çocuğa bakamıcak güçte olup sıçarmış gibi doğurup sokağa bırakanda tek suç.


    bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    Tek ve tek suç ana babalarının.2 çocuğa bakacak gücü yokken 7-8 tane doğurtan insanlara müstehak.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    sokak çocuğu olmak için hepsinin başka başka sebepleri var beni en çok etkileyen şey tiner meselesi neden madde kulandıklarını öğrendiğimde tüğlerim diken diken oldu unutmak içinmiş neyi unutmak için onları yazmaya elim bile varmıyor hakikaten içler acısı durumda o çocuklar insanlık dışı muamele görüyorlar.


    tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 6510 Toplam Mesaj: 25