folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sokak Dövüşü Taktikleri

Sokak Dövüşü Taktikleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnuR07
    OnuR07's avatar
    Erkek

Ben özetliyim..kavgada en önemli şeyler; denge sakinlik ve nereye vuracagını bilme..sen mesela gider adamın kalcasına tekmeleri saydırırsın ama o gelir senin şakagına bir tane gecirir öyle kalırsın olayın özü bu..savunma ve saldırı teknikleri

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnuR07
    OnuR07's avatar
    Erkek
    hem kardeşim senin 15 kişinin arasında ne işin var :D kaccan tabi:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Hoca çok saol isime yaradı bunları önce Kardesimini üstünde deniyorum..sonra sokakta :D Eline Sağlık..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

bu iş burda okudum denk gelirse uygularım demekle olmaz. ki hadi az biraz öğrendin sağlam kondisyon olmadıktan sonra kolay kolay yenemezsin kavgada.

Kavgada baskın taraf olmayı isteyenlere tavsiyem kick boks yapın karete değil. karete de teknik fazla ama pratik az. kick boks teknik sade ama beton gibi oluyosun. kolay kolay yıkılmazsın.

edit: hocam bir yıllık konuyu hortlatmışınız helal olsun :P

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Kaleş Herşeyi Halleder:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------

Mylitta bunu yazdı:
    mosquit0 bunu yazdı:
    allah ne verdıyse vurcaksın gerısı bos :D mehramet etme demıs gevuramı vuruyon he hakedenlerı var sımdı yok degıl :D
    hocam allah ne verdi vuruyorsun tamamda. gir 15 kişinin arasına vur allah ne verdiyse bak noluyo. :)

asıl 15 kısının arasına gırdıgın zaman allah ne verdıyse vurcan vurdugunu kar sayacan ;) 15 kısının arasına gırmeyın zararlı sız cıkarsınız :P

aynen hocam bende aynısını diycektim :) kime ne vurabildiysen kardır özellikte 15 kişinin arasında öne çıkanlara vurmaya özen göstermek gerek :) yaptığım en son kavga ona benzer birşeydi :) adamlar bizden iki üç kat fazlaydılar ama epey bi yerleştirdim lavukta şaşırdı kavga bitti şunu tutun lan diye etrafa bağırıyodu orda geri çekilmem gerektiğini anladım :) neyse kavga bitti herkesin yüzümüz kıpkırmızı ama herkez gülüo acı felan yok :) vurmuşuz içimiz rahat :)

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

abi alacan yanına 2/3 eleman  ilk önce tükürecen yüzüne ondan sonra bir kafa cakacan ondan sonra karnına bir tepik adam ayaklarının altında sağlam teknik benim verdiğim teknik..

Emekli
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Ben kavgacı biriyimdir :) adrenalin düzensizliğinden dolayı çabuk sinirleniyorum ve sinirimde geç bitiyor. Daha önce bu hastalığım bilmeden önce yani, kick box a gittim 2 yıl boyunca ilçe birincisi oldum sokaktada çok dövüş yaptım ve size şunu söyliyim ister inanın ister inanmayın bana hayatımda hiç kimse yumruk atamadı şu suratıma hiç yumruk yemedim sokakta.

Bunun nedeni adrenalin patlaması sonucu kana karışan hormonun fazlalığı beyinde alarm veriyor vew beyin kasları ani bir kasılmaya zorluyor kick box ta kastığım kaslarda sonuna kadar kasılıyor ve tamamen bir beton oluyorum ha sorrsanız kaç kilosun 65 kiloyum ancak kick box bence en iyi dövüş sanatlarından biri bilmiyorum belkide bu hastalığımdan dolayı çok iyi ataklar yapıyorum ve hep ilk vuruşumda yığıyorum.

Ayrıca bu adrenalin patlaması bende titremeye yol açıyor nedendir bilmem ama hep dudaklarım ve ellerim titreme içinde bu durum beni üzüyor tabikide :(

Kavgada ilk siz vurun ne olursa olsun korkmayın rakibinize kaplan gibi kenetlenin. Üst dudak ile burnun ara sına bütün gücünüzle vurun ve vurmadan önce hangi elinizle vuruyosanız aynı mertebede olan ayağınız rakibnizin ayaklarının arasına giricek gibi ortalasın bu çok önemli denge için.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

20 yaşını deviricem ömrümde 2 kez kawga ettim :D 2sinide yedim

1,ısırarak

2,tekrar ısırarak 

yapışın ısırın hocalar :D:D:D:D:D:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek