Sokakta Laf Adan Dürzüler
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------denedik polis geldi dağıttı sonraki gün yine aynı
-
Hocam ozaman Allah kolaylık versin. Saldırmıyorlarsa sana bırak laf atsınlar. Allah'ından bul de geç.
-
Geçen hafta böyle bir cinayet işlendi. Ünlü iş adamlarından birisinin oğlu 2 arkadaşı ile birlikte artist artist takılıyorlar. O mahallenin genci de kız arkadaşı ile yürürken telefonla konuluyor aynı zamanda. Çocuğa yavaş konuş lan diyorlar, çocukta zaten yüksek sesli konuşmuyorum yanımda bayan var ayıp oluyor diyor. Sonra bu bebeler çocuğa küfür ediyorlar. Çocuk bunlara dalıyor gururuna yediremeyip, biraz pataklıyor bu iş adamının oğlu ve arakdaşlarını, sonra bu 3 kişinin bi arkadaşı daha geliyor ve çocuk kaçmaya başlıyor. Bunu yine mahallesinde 4 kişi sıkıştırıp kalbine emaneti takıyorlar...
Çocuk öldü, 2 kişi yakalandı iş adamının oğlu yok piyasada. Hepsi 17-20 yaşları arasında gençler. Dikkatli olacaksın, mahalleden büyükleri bulup nasihat vermeli onlara, yoksa sen onları onların seni dövmesi çözüm değil.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------hocam ama belli olmuyoki nerde oldukları laf söylüolar bide bizim burda bana dokunmayan yılan 1000 yaşasın olayı var :/
-
böylelerine sopa lazım bunlar benimde başıma gelmişti :D
-
ırzlarına geç
-
JohnD bunu yazdı:
ırzlarına geç
-----------------------------Hocam ciddi anlamda 4-1 nası yapmayı planladın merak ettim
-
ben bu amelelere kısaca o.c diorum :)
-
Polis yok mu polis?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Geçen hafta böyle bir cinayet işlendi. Ünlü iş adamlarından birisinin oğlu 2 arkadaşı ile birlikte artist artist takılıyorlar. O mahallenin genci de kız arkadaşı ile yürürken telefonla konuluyor aynı zamanda. Çocuğa yavaş konuş lan diyorlar, çocukta zaten yüksek sesli konuşmuyorum yanımda bayan var ayıp oluyor diyor. Sonra bu bebeler çocuğa küfür ediyorlar. Çocuk bunlara dalıyor gururuna yediremeyip, biraz pataklıyor bu iş adamının oğlu ve arakdaşlarını, sonra bu 3 kişinin bi arkadaşı daha geliyor ve çocuk kaçmaya başlıyor. Bunu yine mahallesinde 4 kişi sıkıştırıp kalbine emaneti takıyorlar...
Çocuk öldü, 2 kişi yakalandı iş adamının oğlu yok piyasada. Hepsi 17-20 yaşları arasında gençler. Dikkatli olacaksın, mahalleden büyükleri bulup nasihat vermeli onlara, yoksa sen onları onların seni dövmesi çözüm değil.
-----------------------------vay vay bu nedir yaw ne biçim şerrefsiz doldu bu istanbul..