Solidworks 2010 Dvdsini Kargo İle Yollayabilecek?
-
arkadaşlar solid works 2010 programı lasım evde olsam netten indirirdim de bulunduğum yerde net çok yavaş gidiyor...acaba bana bu programın dvd sini artı nasıl kullanıldığını gösteren öğretici dökümanlarıda beraberinde yollayacak arkadaş varmı?
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar solid works 2010 programı lasım evde olsam netten indirirdim de bulunduğum yerde net çok yavaş gidiyor...acaba bana bu programın dvd sini artı nasıl kullanıldığını gösteren öğretici dökümanlarıda beraberinde yollayacak arkadaş varmı?
-----------------------------Hacım bulurum eğitici videolarını bilemem ama sana 2010 u bulayım en geç 3 gün ver bana kargoyada veriimm. sen yabancı değilsin 30 tl olur.Eğitici videolarında bulayım toplam 50 eder hacım nasıll.Pazarlıksız
-
solid works 2010 indirir gönderirim ama dökümanlara karışmam :) istersen pm salla
-
millet kıstırsamda gecirsem diye bakıyor..
valla elimde olsa dvd basar gönderirdim...
-
celik bunu yazdı:
-----------------------------millet kıstırsamda gecirsem diye bakıyor..
valla elimde olsa dvd basar gönderirdim...
-----------------------------
Vallaa hacım senin düşüncen geçirmekse ticaret başlı başınca geçirmek demek.Bende bu işin ticaretini yapıyorum arkadaşım ister alır ister almaz kararı sonucta o verecek.İstanbulda bir tuvalete 1 tl vermek insanın zouna gider sorsanda ben vermem yahıı okadar parayı diyor ama buçak kemiğe dayanır hesabı b....kk deliğe dayanınca değil 1 tl değil 10 tl yine verilir.hacım -
solidworks 2010 ve eğitim videoları var fakat nasıl yollanır bilgilerin gerek
adres,kargo tercihi tel v.s.gerek pm atarsan paslaşabiliriz
-
hocam bırak şimdi tuvalati falan..
bu işin ticaretini yapıosun diyelim bu işten para kazanmaya calıosun ama 50 lira diyosun ya..solidworks ü sen mi yazdın..
en sonunda bulcam indirip göndercem o olcak :)
-
celik bunu yazdı:
-----------------------------hocam bırak şimdi tuvalati falan..
bu işin ticaretini yapıosun diyelim bu işten para kazanmaya calıosun ama 50 lira diyosun ya..solidworks ü sen mi yazdın..
en sonunda bulcam indirip göndercem o olcak :)
-----------------------------
Tamam ben yazmadım diyelim bu işin ticaretinde yapmıyorum diyelim programıda download yapmadım diyelim ben yazmadığım programın tricaretini niyee yapim ki. -
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------solidworks 2010 ve eğitim videoları var fakat nasıl yollanır bilgilerin gerek
adres,kargo tercihi tel v.s.gerek pm atarsan paslaşabiliriz
-----------------------------pm ile adres bilgilerimi vs. attım... vistada problem çıkarmaz değilmi ?
bu arada çok tşk ederim hocam...
-
tek linkse indirebilirim... ama çözmüşsün
-
cevabını bekliyorum ricin