Solotürk-2015 Tanıtım Filmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Yeni yıla özel hazırlamışlar biraz kısa kesmişler ama yinede, mükemmel..

http://www.youtube.com/watch?v=ZpzuHoAmdKI

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yeni pilotlarınin imzalı Türk yıldızları posteri var. Önceki pilotları thy ye geçti adamın ismini hatırlamıyorum da kel biriydi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı

Yeni pilotlarınin imzalı Türk yıldızları posteri var. Önceki pilotları thy ye geçti adamın ismini hatırlamıyorum da kel biriydi

çoğu pilot geçti thy felan , ölmeden sunların bir içine otursaydım dahada başka birşey iştemezdim

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    Sebnem bunu yazdı

çoğu pilot geçti thy felan , ölmeden sunların bir içine otursaydım dahada başka birşey iştemezdim

Rusya'da mig-29 a bin olmaz mı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    Sebnem bunu yazdı

Oooo oda güzelmiş yazdım onu , SoloTürk değil sadece iç aksamını felan merak ediyorum teknolojik ya hani ondan , Rusyada buna binebiliyormuyuz tam olarak ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

Emeklerine saglik guzel olmus

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    Sebnem bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    Sebnem bunu yazdı

Oooo oda güzelmiş yazdım onu , SoloTürk değil sadece iç aksamını felan merak ediyorum teknolojik ya hani ondan , Rusyada buna binebiliyormuyuz tam olarak ?

Tam kesin olmamakla birlikte okumuştum bir yerde ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi bu Türk yıldızları ile solo Türk farklı guruplar mı yoksa gurubun iki farklı ismi mi var?

edit: galiba anladım, solo Türk F-16 gösteri gurubu, Türk yıldızlarının uçakları farklıydı sanırım..

elcondor tarafından 13/Ara/14 11:41 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı

Şimdi bu Türk yıldızları ile solo Türk farklı guruplar mı yoksa gurubun iki farklı ismi mi var?

edit: galiba anladım, solo Türk F-16 gösteri gurubu, Türk yıldızlarının uçakları farklıydı sanırım..

Farklı, yanlış hatırlamıyorsam Türk yıldızlarında 8 tane nf 5 vardı kırmızı beyaz desenli. Solotürk ise, tek bir tane f-16 uçağı var. 

edit: Türk yıldızlarında “10” adet NF-5A 2000 ve “6” adet NF-5B 2000     varmış ama gösterilerde 8 tane oluyor genelde.

zigor tarafından 13/Ara/14 11:48 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı
    elcondor bunu yazdı

Farklı, yanlış hatırlamıyorsam Türk yıldızlarında 8 tane nf 5 vardı kırmızı beyaz desenli. Solotürk ise, tek bir tane f-16 uçağı var. 

edit: Türk yıldızlarında “10” adet NF-5A 2000 ve “6” adet NF-5B 2000     varmış ama gösterilerde 8 tane oluyor genelde.

solotürk 6 tane pilot tek f16 oluyor genelde hangisi işterse o kullanıyor felan türk yıldızları küçük uçaklar ve bütün bir şekilde yapıyorlar hareketleri

ikiside gurur verici ama çoğu gidiyor özel şirketlerde çalısıyor artık

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

Dünyanın en iyi pilotları bizde bak o konuda iyiyiz😊

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
Toplam Hit: 1529 Toplam Mesaj: 18