Solotürk-2015 Tanıtım Filmi
-
Yeni yıla özel hazırlamışlar biraz kısa kesmişler ama yinede, mükemmel..
http://www.youtube.com/watch?v=ZpzuHoAmdKI
-
Yeni pilotlarınin imzalı Türk yıldızları posteri var. Önceki pilotları thy ye geçti adamın ismini hatırlamıyorum da kel biriydi
-
Sebnem bunu yazdı
Yeni pilotlarınin imzalı Türk yıldızları posteri var. Önceki pilotları thy ye geçti adamın ismini hatırlamıyorum da kel biriydi
çoğu pilot geçti thy felan , ölmeden sunların bir içine otursaydım dahada başka birşey iştemezdim
-
Atakan bunu yazdıSebnem bunu yazdı
çoğu pilot geçti thy felan , ölmeden sunların bir içine otursaydım dahada başka birşey iştemezdim
Rusya'da mig-29 a bin olmaz mı :)
-
Sebnem bunu yazdıAtakan bunu yazdıSebnem bunu yazdı
Oooo oda güzelmiş yazdım onu , SoloTürk değil sadece iç aksamını felan merak ediyorum teknolojik ya hani ondan , Rusyada buna binebiliyormuyuz tam olarak ?
-
Emeklerine saglik guzel olmus
-
Atakan bunu yazdıSebnem bunu yazdıAtakan bunu yazdıSebnem bunu yazdı
Oooo oda güzelmiş yazdım onu , SoloTürk değil sadece iç aksamını felan merak ediyorum teknolojik ya hani ondan , Rusyada buna binebiliyormuyuz tam olarak ?
Tam kesin olmamakla birlikte okumuştum bir yerde ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
-
Şimdi bu Türk yıldızları ile solo Türk farklı guruplar mı yoksa gurubun iki farklı ismi mi var?
edit: galiba anladım, solo Türk F-16 gösteri gurubu, Türk yıldızlarının uçakları farklıydı sanırım..
elcondor tarafından 13/Ara/14 11:41 tarihinde düzenlenmiştir -
elcondor bunu yazdı
Şimdi bu Türk yıldızları ile solo Türk farklı guruplar mı yoksa gurubun iki farklı ismi mi var?
edit: galiba anladım, solo Türk F-16 gösteri gurubu, Türk yıldızlarının uçakları farklıydı sanırım..
Farklı, yanlış hatırlamıyorsam Türk yıldızlarında 8 tane nf 5 vardı kırmızı beyaz desenli. Solotürk ise, tek bir tane f-16 uçağı var.
edit: Türk yıldızlarında “10” adet NF-5A 2000 ve “6” adet NF-5B 2000 varmış ama gösterilerde 8 tane oluyor genelde.
zigor tarafından 13/Ara/14 11:48 tarihinde düzenlenmiştir -
zigor bunu yazdıelcondor bunu yazdı
Farklı, yanlış hatırlamıyorsam Türk yıldızlarında 8 tane nf 5 vardı kırmızı beyaz desenli. Solotürk ise, tek bir tane f-16 uçağı var.
edit: Türk yıldızlarında “10” adet NF-5A 2000 ve “6” adet NF-5B 2000 varmış ama gösterilerde 8 tane oluyor genelde.
solotürk 6 tane pilot tek f16 oluyor genelde hangisi işterse o kullanıyor felan türk yıldızları küçük uçaklar ve bütün bir şekilde yapıyorlar hareketleri
ikiside gurur verici ama çoğu gidiyor özel şirketlerde çalısıyor artık
-
Dünyanın en iyi pilotları bizde bak o konuda iyiyiz😊