Son

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tramvayın kulak tırmalayan gıcırtısı kendime getirdi beni. Elimde hüzün yüklü iki valiz ve avuçlarımda avuçların var sadece. Dur, bir sonraki ile gideriz. Bu kendimi kaçıncı kandırışım? Bu seni bırakmak istemediğim için uydurduğum kaçıncı yalan? Gittiğin ilk akşam içimdeki kara delikten atlayıp son verebilirdim hayatıma, hasretinle yaşamaya cesaret etmeseydim. En fiyakalısından intiharlar tasarladım acılarıma; en yüksek viyadüke bağlayıp urganı geçirecektim boğazıma ve geride ‘çok acıyordu, dayanamadım’ yazılı sahte bir veda mektubu bulunana kadar sallanacaktım ibret-î âlem olsun diye ama soğuk bir odada tavla oynamakla meşgul olmalıyım. Bitirdiğim kitapları birde tersinden okuyarak gizemli ve psikoz belirtisi sonuçlar çıkarmalıyım, belki ismini oluşturan harfler yan yana gelir diye. Şeş kapısı kapalı iki pulla. Zaten en gereksiz zamanlarda düşeş atar hayat ve senin attığın zarlar hep yektir, tektir… 

Saçma sapan bir şey olsa şimdi. İsrafil sura üflese, yolunu kaybetmiş uzaylılar Hollywood setinden kaçıp dünyayı işgal etse ya da Tanrıcılık oynamaktan sıkılsa Tanrı ve küçük çocuğun kumdan kalesini yıktığı gibi yıksa evrenini ama sen gitmesen…

Bindiğimiz metal yığını farkında her şeyin. Anons yapan kızcağız bile. Bu yüzden ayak sürüyerek gidiyoruz otogara. Seni benle kavuşturan ve ayıracak olan beton yığınına. İçinden geçtiğimiz şehir vedalaşıyormuş, sen göğsümde ağlıyormuşsun veya bir sonra ki durakta Azrail binecekmiş. Hepsi aynı şey artık.

Arkandan güle güle demedim. Yalan söylemezdim sana. Senin gülerek gidemeyeceğin ağlayarak üstüme sinen fondöteninden yeterince anlaşılıyor ve bir gün, bir daha dönmemek üzere geldiğinde hoş geldin de demeyeceğim çünkü zaten bendesin…

Bileğine taktığım siyah-beyaz bileklikti tek varlığım. Artık sende kalsın. Çünkü bende Beşiktaş büyüklüğünde bir sevda büyütüyorum sana. İyi günde de kötü günde de ‘Varım ulan’ diye haykıracak kadar özgür ve asi…

O günün gelip de dönmeyeceğin günü düşünüyorum, Porsuk Çayının kenarında bana söz verdiğin yerde seni bekliyorum…

Saygılarımla

http://www.depresifkalem.com/karalamalar/son-2/

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    ilk yorum benim =) her zamanki gibi mükemmelsin :) EDİT : bu arada kitap basımı noldu hocam ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

hoja yazılarını hep takip ederim.. mükemmel mükemmel mükemmel olmuş hakkaten... yüreğine sağlık

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

oy oy gene yüreğin we kalemin harp yapmış ellerine sağlık 

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

gene iyisin abii =)

Kitap basımını soran müritler olmuş hesap yaptık ettik bir türlü kalkamadık altından zaten kar etmek için yapmıoduk ama

cebimizden korkunç para çıkıcaktı yapamadık :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam yine mükemmel yine , ellerine sağlık ...

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albayrak_89
    albayrak_89's avatar
    Erkek

Haydarpaşa Kütahya tren rayları arasında hüzün yüklü vedalara tanıklık eden bir göçebe olarak  tırmalandım.Muntazam..

Tarih aptalların adıyla doludur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

Beklemelerin yorgun düştüğü zamanlar da, ve özlemler çoğaldıkça daha da güzel yazıyor insan..gerçekten çok güzel yazmışsın bi parça da eski kendimi buldum sanki...takipteyim yazılarını :)

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

burada yapıla yorumlar yapıcı değil. kimse profesyonel olarak edebiyatla uğraşmadığı için sadece beğenisini dile getirmiş. bu gayet doğal. ben de profesyonel değilim. söylemek istediğim: yorumlara aldanıp gaza gelme. iyi yazıyorsun; ama bu yazılarını daha farklı mecralarda(bu işe profesyonelce emek veren)paylaşmalısın. anca onların yorumları senin gelişimine katkıda bulunabilir. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

biraz uzun, gece Moda girince okurum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Dert söyletir insanı

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 3834 Toplam Mesaj: 20