folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Dakika: 150 Terörist Etkisiz Hale Getirildi (3 Mayıs)

Son Dakika: 150 Terörist Etkisiz Hale Getirildi (3 Mayıs)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
              1. 01/02 Mayıs 2008 gecesi Irak’ın kuzeyindeki Kandil Dağı bölgesinde icra edilen hava harekatının sonuçlarını değerlendirme çalışmalarına Genelkurmay Başkanlığınca devam edilmektedir.

2. Bölgeden alınan bilgiler ve görsel olarak yapılan tespitlere göre, Kandil Dağı bölgesindeki PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait tesislerden hedef olarak belirlenenlerin tümü imha edilmiştir. Bu tesisler arasında, terör örgütünü yönetmeye çalışan bir teröristin sıkça kaldığı yerler de bulunmaktadır.

3. İlk değerlendirmelere göre, bu harekat sonucunda 150’den fazla teröristin etkisiz hale getirildiği ve harekatın terör örgütü mensupları arasında büyük bir panik havasının yaşanmasına sebep olduğu tespit edilmiştir. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında üst düzey sorumluların da bulunabileceği değerlendirilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    2 Mayısta bombalandılar, 3 Mayısta 150 rakamı kesinleşti.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    başarılarının devamını dileriz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

içim rahatladı bir an. gebersin şerefsizler.

edit düdüt: abi kandili vurmuş ya. sınırdaki kamplar vuruldu sandım 18 saat uykusuzluk :((

Allah ordumuzun gücüne güç katsın. Yaşasın  Ordumuz.  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

efferim uşaklar.helal ossun valla.. :)

Allah başımızdan eksik etmesin ordumuzu.bi ordumuz var zaten.onlar da olmasa bizi 2 yıl yaşatmazlar. 

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_leader
    blue_leader's avatar
    Erkek
    iyi be abi çok şükür ya allah devamı getiddirir inş.

SInıfı Geçme Derdinde İnş. Geçer AMİN !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

şükürler olsun.. Allah yardımcımız olsun.. Hainlere Göz Açtırmasın..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    bundan iyi haber olamaz dostum.. Mükemmel...

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

kandilin aq duk  :D:D

helal olsun. 

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Gebersin köpekler Helal olsun ordumuza

!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek
    Türkün gururu türk hava kuvvetleri ve tabiki şerefli türk ordusu Allah yardımcınız olsun ... Herşey Vatan için ...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
Toplam Hit: 2250 Toplam Mesaj: 21