Son Dakika: Harclar Kaldirildi
-
güzel bir uygulama uygulamadan faydalanan arkadaşların gözü aydın :) ... yalnız e beyninin tabanını siktiklerim bir kerede teşekkür edin hayır partici falan değilim ama 2. öğretime gelmedi diye etmediğiniz küfür kalmamış la olm tamam gelmedi ya da gelemedi ya da bekleyin bi amk. biri de çıkıp demiyor ki 46 yıllık bir meseleyi çözdüler biride demiyor ki çok güzel bir gelişme ama umarım ya da inşallah 2. öğretimler için de aynı uygulama gelir ya da tutup bunu BİMER de dile getirelim hadi arkadaşlar kampanya yapalım olgun insalar gibi diyen yokvarsa yoksa küfür bir asilik çözüm adına bi bok yok...ama ya küfür edecekler ya bir asi havaları bir isyan bu ülke kemal gürüzler gördü amk ne yapsalar yaranırlar lan size kafalısınız olm bir şeyden de memnun kalın göt delikleri....
kusura bakmayın çok doluyum yaklaşanı siker atarım yeminle..
sau_nightmare tarafından 27/Ağu/12 23:11 tarihinde düzenlenmiştir -
ULAN EBE GERİZEKALILAR İKİNCİ ÖĞRETİMİN ÇALIŞMA ŞANSI VAR DİYORSUNUZDA AÇIKÖĞRETİM NOLUYOR LAN
ULAN AZ BİRAZ BEYNİNİZİ KULLANIN AMK
-
beyler şu sayfada insanlar toplanıyor şimdiden.
https://www.facebook.com/pages/Har%C3%A7lar-2%C3%B6%C4%9Fretimler-I%C3%A7inde-Kaldirilsin-destek-L%C3%BCtfen/464059666949056
ama bunlar internetten olacak işler değil. yürüyüş/protesto düzenlenmesi lazim.
sansüre karşı nası yürüdüysek bu haksizlıga karşı da yürümeliyiz.
birilerinin insiyatif alip valilikten izin alması ve organize etmesi lazim. umarım birileri o insiyatifi alır.
ekşi/inci de durumlar nası ? sosyal medya ne alemde ? lobi yapıp hizlica harekete gecmeliyiz yoksa iş işten gecicek :|
-
sau_nightmare bunu yazdı
güzel bir uygulama uygulamadan faydalanan arkadaşların gözü aydın :) ... yalnız e beyninin tabanını siktiklerim bir kerede teşekkür edin hayır partici falan değilim ama 2. öğretime gelmedi diye etmediğiniz küfür kalmamış la olm tamam gelmedi ya da gelemedi ya da bekleyin bi amk. biri de çıkıp demiyor ki 46 yıllık bir meseleyi çözdüler biride demiyor ki çok güzel bir gelişme ama umarım ya da inşallah 2. öğretimler için de aynı uygulama gelir ya da tutup bunu BİMER de dile getirelim hadi arkadaşlar kampanya yapalım olgun insalar gibi diyen yokvarsa yoksa küfür bir asilik çözüm adına bi bok yok...ama ya küfür edecekler ya bir asi havaları bir isyan bu ülke kemal gürüzler gördü amk ne yapsalar yaranırlar lan size kafalısınız olm bir şeyden de memnun kalın göt delikleri....
kusura bakmayın çok doluyum yaklaşanı siker atarım yeminle..
bekleyin diyonda yıllık 1100 bayılıyoruz mk nerye beklicez :S böyle bi sacmalık varmı lan :S zaten taş çatlasa 150 lira verio n.ö ler kaldırsan nolur kaldırmasan nolur ibnelere bak... söverimde sıçarımda böyle işe 2. öğretimler yavur cocugumuda kaldırmıyorlar.. ?
-
yeri geldiğinde parasını verip sabah uyuyoruz akşam gidiyoruz okula dersiniz müstehak size:D ahah kavga çıkar bu lafımdan sonra(=
-
şakşakçılık yapmayın... magdur olanlarda var olmayanlarda var. gerçi 2. öğretim paralı öğretim demektir bunu herkes bilir. eğitim ücretsiz yaptık demenin ilk aşaması tamamlandı. zaten genel olarak eğitim kalitesi düşmüş iken temelli düşürmenin ingilizcesi yapıldı. memleketten düzgün birey çıkmıyor ki. milli eğitim bakanı ne diyor. arapça öğrenmiycekler sadece kuran okuycaklar yani okuycaklar ama anlamayacaklar :)))) eeh işte oku ama anlama gerizekali bi toplum yetiştirme çabaları. eğitim ücretsiz olsa ne olur olmasa ne olur. o kadar prof adamımız var. icat yapanlar keşif yapanlar hep normal vatandas çıkıyor nedense. örnek olarak anasayfa görürsünüz emekli polisin icadını.. bizim proflar yatıyor amk.
-
*m buldu kıllsını istiyor.
abi aynı bölümün 2. öğretimini okuyanlar ile 1. öğretimini okuyanlar arasında fark olması lazım değil mi? illa o bölüm olsun istiyorsan ödeyecen. etrafımda birsürü 2. öğretim var harcı verip öğlene kadar yatıyorlar. 1. öğretimle aynı hocadan ders alıyorlar. 2. öğretim harcı yarıya inerse 300 verip öğlene kadar yatarım sabah gidenin suçu ne? fark olması lazım. iyi oldu bence. -
örgün öğretimler için ek bi lütuf bu, ikinci öğretimlere çıkarılmadı diye çirkeflik yapmak anlamsız bence, türk genci ayaklanmak için yer arıyo, bi yerde bi zam hemen profilde küfürler, o açılan sayfada bile adam doğru düzgün türkçe cümle yazamamış, ayrıca örgün olmama rağmen ben de 1200TL ödüyodum yıllık, nedeni ingilizce eğitim olması, sadece ikinci öğretimler fazla ödemiyodu.
-
kroo bunu yazdı
*m buldu kıllsını istiyor.
abi aynı bölümün 2. öğretimini okuyanlar ile 1. öğretimini okuyanlar arasında fark olması lazım değil mi? illa o bölüm olsun istiyorsan ödeyecen. etrafımda birsürü 2. öğretim var harcı verip öğlene kadar yatıyorlar. 1. öğretimle aynı hocadan ders alıyorlar. 2. öğretim harcı yarıya inerse 300 verip öğlene kadar yatarım sabah gidenin suçu ne? fark olması lazım. iyi oldu bence.bizimde sabahımız aksamımız belli değil. yemekhane saati ders olur kafeden 5 liraya yemek zorunda kalırsın. çoğu öğrenci part time iş bulur alışır ben çalışıyorum.gece 11 de derstten ıkarsın eve gitmeye 12 olur. maç izleyemezsin derbi izleyemezsin. güneşin batışını izleyemezsin. fazlamı duygusal oldu lan :S
-
nereye elimi atsam kuruyo. benim lgs'ye girdiğim sene son 10 yılın en zoruydu.
süper liseye geçtim, biz mezun olurken kaldırıldı.
ünide 2. öğretimim, muhtemelen bu da yakında kapatılır, okulu uzatmamaya bakın :)