Son Gün ASKERİM ( Desteklerinizi Bekliyorum ) MAMAK / ANKARA
-
ÖZELLİK : (P-010) KT.MU.HB.MRK.ÇVÇ.
SEVK EĞT. MERK. : MEBS.OK.VE.EĞT.MRK.K.LIĞI-MAMAK/ANKARA
Ankara mamak yarın dan sonra yokum Silüsümü aşdığım için şimdiden askerlikten düşmeye başladı :) 3 ay çvş. eğitiminden sonra umarim hayla ayakta olur ve usta birliğiimide bitiririm.
Şimdiden destek verenlere teşekkür ediyorum.
-
fiş e söyleyelim cigarayı alıp gelir beraber içersiniz
hayırlı teskereler
-
+ DESTEk :D
-
allah yardımcın olsun
usta birliğimin ilk 10 gününü orda yaptım hayatımı karattılar :))
şaka şaka hiç birşey olmaz ama çok kosarsınız çok yürürsünüz
şimdiden hayırlı teskereler
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------ÖZELLİK : (P-010) KT.MU.HB.MRK.ÇVÇ.
Ankara mamak yarın dan sonra yokum Silüsümü aşdığım için şimdiden askerlikten düşmeye başladı :) 3 ay çvş. eğitiminden sonra umarim hayla ayakta olur ve usta birliğiimide bitiririm.
Şimdiden destek verenlere teşekkür ediyorum.
-----------------------------ÖZELLİK : (P-010) KT.MU.Hızlı fiber Telsiz gibi bişiy yazıyordu
Bu akşam saat 00:30 da tren le ankara ya hareket edecek bir arkadaşım var. Cep-isim verebilirim istersen PM ile.
-
üstad tez gidip dönmek nasip olur insallah...
-
ya şehit ol ya gazi
inşaallah
-
ALLAH yolunu açık etsin .. askerlikte ne kötüdür yaw şimdi :(
-
benimde son günüm çarşamba yolcuyum ankaraya acemliğin düşmüş şanslısın bende
ÖZELLİK:(P-052) KOMANDO 7.62 MM MAKİNELİ TÜFEK ÇAVUŞU
SEVK EĞT MERK. :İÇ GÜVENLİK EĞT. VE TATBİKAT MERKEZİ KOMANDO .EĞT.A.ÇAVUŞ EĞT.TB.K
EĞİRDİR/ISPARTA
mamakdasın yine şanlısın Türkiyenin 1 numaralı komando okuluna gidiyorum şu meşhur TV lere çıkan yer işte
hayırlı teskereler kardeş
-
hoca hayırlı teskereler de sen ne desteği bekliyon ben onu anlamadım , senin yerine bizmi yapalım askerliği :)
-
Yok hakkımı kimseye vermem ben yapicam o askerliği :) destek derken biraz korkutun manasında dedim :P Ankaraya giden o arkadasın eger cep tel ini veririsen ulaşmaya çalışırım yada isim soy isim verirsen en azından tahribattan biri ile yapmış olurum askerliğimi. :D