Son Kullanma Tarihi Geçmiş Olan Yoğurt
-
Hocalar dun bir supermarketten meyveli yoğurt aldim eve geldim stt 23.11.2014 yaziyor fisini parcalamistim copte buldum 8 parca olmus bantladim ama tek parcada tarih saat fisno yaziyor yasal olarak ne yapabilirim gidip adamlara soylicem önce onlar degiselim fln dicek ben oyle kalsin istemiyorum kıl oldum yasal olarak ne yapabilirim
bir tane daha kalmisti onuda alacam bugun stt gecmisse
-
bir yoğurt için değer mi ya at gitsin yoğurdu
-
flybatwin bunu yazdı
Değer hocam 1 2 olsa neyse 5 gün geçmiş zaten isim gücum yok vizelerde bitti uğraşırim
-
müşteri hizmetlerini ara mallarınız bu şekilde satılıyor sizi şikayet edicem de azda sert çık
nette ss atıcam de salla bişeyler .
ertesi gün ellerinde bi poşet proosyon ürünle bile gelirler
-
market yakınsa git olay çıkart müdürü çağır adam gibi iş yapsınlar.
AYIPLI MAL
Madde 4 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./4. md.)Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir. -
aynı mevzu başıma migros tan salam aldığımda başıma geldi.gittim götürdüm fişi gösterdim geri aldılar yeni ürünü ücretsiz vermişlerdi ama tatlı dille konuşmuştum sert çıkmadım
-
Bugun goturecem birazda sert çıkim bakalim ne olacak
-
hocam saglık bakanıgına şikayet et mahvederler deli gibide ceza öderler.
-
seagate189 bunu yazdıflybatwin bunu yazdı
Değer hocam 1 2 olsa neyse 5 gün geçmiş zaten isim gücum yok vizelerde bitti uğraşırim
:D:D ne adamsın yav korkulur :D
Norveçte olsan sana 1 kilo A kalite kahve verirlerdi, ohh süper, yav adama ucu azıcık küflenmiş ekmek götürüyosun bu ne diye, sanki reyonda at şeyi bulmuşsun gibi utanıp özür özür özür, ama genel uydukları kural böyle küçük şeylerde kahve ikram ediyorlar 1 kiloya yakın ama süper oluyor :D
-
erebos bunu yazdıseagate189 bunu yazdıflybatwin bunu yazdı
:D:D ne adamsın yav korkulur :D
Norveçte olsan sana 1 kilo A kalite kahve verirlerdi, ohh süper, yav adama ucu azıcık küflenmiş ekmek götürüyosun bu ne diye, sanki reyonda at şeyi bulmuşsun gibi utanıp özür özür özür, ama genel uydukları kural böyle küçük şeylerde kahve ikram ediyorlar 1 kiloya yakın ama süper oluyor :D
Simdi suclu cikmaktan korkuyorum alirken nie bakmadin gibisine Türkiye burasi :D
-
git dava aç birde mahkeme masrafı girsin :D
ne boş işlerle uğraşıyorsun git değiş işte geçmiş olabilir