Son Moda Avrupa Özentiliği !
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bırak sallama ya.Hem okumadım diyorsun hemde böle mesaj atıyorsun.
"akp yi savunuyorum çünkü akp avrupa özentiliğinde kelimeleri modernleştirmiyo dikkatini çekerim :)
sadece küşltürü modernleştiriyo bizim amacmız ne?
avrupalıların osmanlıdan çaldığı medeniyeti geri almaya çalıuşmak bu nokta olsun bunun üstüne yorum tanımam.com "
-----------------------------olm npim bana orada akp dedin çoştum bi anda =)
-
konu gene akp ye gelmiş la yaranız vardı gocunuyomuşsunuz gibi bi hal aldı bu durum.:S
-
hoca batililar avrupalilar bize ozenmiyomu saniyosun. Su anda kebab olmayan bolge yok avrupada sadece turklermi yiyor sence ?
her yil ulkemizden kac tane hali aliyorlar ? duvarlarina evlerine sedirler kurup turk ve anadolu motifleri islemiyorlarmi
turkiye maci oldugunda hollanda kaybettiginde cok turkiye tsortlu bayrakli komsumu gordum
bazi sarkilarini hicaz makamina gore yaziyorlar ? faslilar surekli birbirlerine hey abi diyorlar biliyomusun ?
bu kulturlerin etkilesimidir. hosuna gider soylersin hosuna gitmez soylemessin bu kadar basit
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------
Yilda 2 kere aciilir bu konu zaten .. Bi yere varacagi yok
Bu konularda bence kitleler etkilenmez .. Yalnızca bireyin fikirleri ve tutumlarında bir değişiklik olabilir..
Bence amaç insanın, kendisinin bilinçlenmesi ve soru sorması. -
very good one konu olmuş....
-
yahu benimde iyi diyecegime good dedigim vakitler olur. ingilizce biliyorum kendime yetecek kadar ve eger böyle kullanmazsam arada sırada aklımdan gidiyor kelimelerin anlamı falan... benim böyle konusmamda kimseyi baglamaz kardesim. kültürsüz müyüm ? çük şükür degilim gelin kütüphanemi göstereyim :D gayet güzelde bi üniye gidecem şimdi inş. yani kimin ne yaptıgına takılmayın böyle konular acıpta Türk gencinin fikrinin degişmesini mi bekliyosunuz ?
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------hea bende öle diyom :|
ya$asın batı özentiliği ya$asın batı teknolojisi :B
cevap vermeyin aklınca provoke ediyo konuyu. :) ulan bi günde adam gibi yorum yaz, adam gibi bi konu aç -
seboist bunu yazdı:
-----------------------------hocam gençlik nereye gidiyo böle yaww
walla bende bilmiyom
allahım yarabbim ya bu kadarda kalın kafalılık olmaz . adam türkçe yozlaşıyor diyor , sen çıkıp "hocam gençlik nereye gidiyo böle yaWW" "Walla bende bilmiyom" verdiğin mesajla kullandığın karakterleri bi özdeşleştir bakayım . afedersin ama .aşakmı geçiyorsun . sırf laf olsun diye mesaj atıyosunuz. -
Dostum bu olay sadece istanbulda böyle Anadoluya git bak öyle davranana top derler:) Türkiye yalnzıca İstanbuldan ibaret değil için rahat oslun..Bazı salakların arkasnı koruyan tabaka herzaman bu ülkede olmuştur..
-
Enis bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Enis bunu yazdı:
-----------------------------hea bende öle diyom :|
ya$asın batı özentiliği ya$asın batı teknolojisi :B
-----------------------------Türk s*çsa iğrenirsiniz.
Avrupalı s*çsa onu alır eve götürürsünüz a nokta q
eskiden osmanlı devleti batıyı s.kine takmadığı için devrilmedip sonradan batıdan örnek alsaydınız denilmedimi:B (stop)şimdi batıdan örnek alıoz işte geri kalmamak için (stop)
-----------------------------enis konuştukça batıyorsun ve çükülebiliten yukselıyo bence sus en ıyısı :) ne halt edersen et ama TÜRKÇE'yi kirletme ! sen ve senın gıbılerın onu kullanması ıcın önce haketmek lazım ... kapak :)