folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !

Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    vallaha 20 çeşit kola koy pepsiyi kokusundan tanırım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayva_z
    ayva_z's avatar
    Erkek

Ben hiç sevmem  kolay kolayda içmem  kriz dönemındeyız  maliyetleri arttikca  herhalde mazemeden caliyorlar :P

Sen Durursan Hayatda Durur, Sen Yürürsen Hayatda Yürür....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    akşam yemeklerinde sofradan eksik etmezdim bende farkındayım bayağıdır ama sorun kendimdedir diye düşündüm :| ama konuyu görünce harbiden yannız olmadığımı hissettim.Evet eskisi kadar asidi yok 1,5 lt lik şişe 3 gün taze kalabiliyordu ama şimdi 1,5 günden snra su gibi olmaya başladı.Asidi gidincede gerçekten şekerli su gibi geliyor insana.Satın alırkende bakıyorum üretim tarihi yeni olanlarda da eski olanlarda da durum böyle :| Şu aralar pepsi içiyorm pepsi hiç bozmamış kendini aynen dewam ediyor : D artI seda ablamız on kontor gönderior her pepsi alışıma xD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Cocacola dediğin neki yani. Biraz ağzına doldur çalkala ağzını aç uçtu gitti %96 asit. Colaturka içerim,  yahudi malı cocacola içmem anasını satim 

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

evet tadı çok berbat ama son 1 aydır değil neredeyse son 1 yıldır :)

hatta asidi kaçmış bir kola içtim bundan 4-5 ay önce öyle bir tiksinti geldiki 1 damla ağzıma almıyorum şimdi almamda.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

evet tadı çok berbat ama son 1 aydır değil neredeyse son 1 yıldır :)

hatta asidi kaçmış bir kola içtim bundan 4-5 ay önce öyle bir tiksinti geldiki 1 damla ağzıma almıyorum şimdi almamda.

-----------------------------

bencede bundan sonra ağızına alma :)

boşver ayran iç

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    evet son zamanlarda asitide kapagına sıkıca kapamama ragmen 1 gün de bitiyor

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    dilde tuhaf bi tad bırakıyo

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    Böceğinden kısıyolardır malum kriz var.

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Sıcaktan Sıcaktan oluyo

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 8713 Toplam Mesaj: 74