Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !
-
vallaha 20 çeşit kola koy pepsiyi kokusundan tanırım :)
-
Ben hiç sevmem kolay kolayda içmem kriz dönemındeyız maliyetleri arttikca herhalde mazemeden caliyorlar :P
-
akşam yemeklerinde sofradan eksik etmezdim bende farkındayım bayağıdır ama sorun kendimdedir diye düşündüm :| ama konuyu görünce harbiden yannız olmadığımı hissettim.Evet eskisi kadar asidi yok 1,5 lt lik şişe 3 gün taze kalabiliyordu ama şimdi 1,5 günden snra su gibi olmaya başladı.Asidi gidincede gerçekten şekerli su gibi geliyor insana.Satın alırkende bakıyorum üretim tarihi yeni olanlarda da eski olanlarda da durum böyle :| Şu aralar pepsi içiyorm pepsi hiç bozmamış kendini aynen dewam ediyor : D artI seda ablamız on kontor gönderior her pepsi alışıma xD
-
Cocacola dediğin neki yani. Biraz ağzına doldur çalkala ağzını aç uçtu gitti %96 asit. Colaturka içerim, yahudi malı cocacola içmem anasını satim
-
evet tadı çok berbat ama son 1 aydır değil neredeyse son 1 yıldır :)
hatta asidi kaçmış bir kola içtim bundan 4-5 ay önce öyle bir tiksinti geldiki 1 damla ağzıma almıyorum şimdi almamda.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------evet tadı çok berbat ama son 1 aydır değil neredeyse son 1 yıldır :)
hatta asidi kaçmış bir kola içtim bundan 4-5 ay önce öyle bir tiksinti geldiki 1 damla ağzıma almıyorum şimdi almamda.
-----------------------------bencede bundan sonra ağızına alma :)
boşver ayran iç
-
evet son zamanlarda asitide kapagına sıkıca kapamama ragmen 1 gün de bitiyor
-
dilde tuhaf bi tad bırakıyo
-
Böceğinden kısıyolardır malum kriz var.
-
Sıcaktan Sıcaktan oluyo