Sonuç : Erken Seçim
-
paylaşmak istedim.. hakkında düşünmek gerek..
-
Böyle olacağı belliydi, akp topu taca atıp durdu süreç içerisinde.
-
mkyb bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
suriyenin arkasında rusya var. görünen köy kılavuz istemez. putinin bir oturumda konuşmalarını dinledim. adam suriyeye yönelik her olumsuz tavrı desteklemiyorum diyor. Rusya silah gücü malum ekonımisi malum. abd nin bile tek çekindiği cinden sonraki ülke. putine sordular. esadın gitmesi ile savaş bitecek deseler savaşımı desteklersin esadımı dediler. adam aynen şöyle dedi. şuanki bulunan yönetime alınacak her tavrı olumsuz buluyorum dedi adam savaşa karşıyım demekten bile kaçındı. ki suriyenin arkasında. malum suriyeye müdahale etmeye ben sonuna kadar karşıyım.
Rusya'nın Suriye'yi desteklemesi normal zira adamlar ABD'den gelen en ufak bir saldırıda İncirlik üssünü dümdüz etmek için Suriye'yi kullanacak. Türkiye yanlış yaptı zamanında Rusya ile müttefik olacaktık.
bitek o olsa iyi. suriye dogudaki kritik bölgelerden biri. türkiye abd müttefiği olarak oraya müdahal etse Rusyanın doğuda ve petrolde hiç bir tuatrlılıgı muttefiği kalmayacak. adamlar büyük düşünüyor.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Dolar 3 lira olur,
alper koşşş
abi hükümet olarak sorun kim gelirse gelsin çözülmez biraz daha açalım bizim ülkemizde ileriyi görme olayı yok atıyorum bugün obama gitse başka biri gelse amerikanın planları projeleri değişmez sadece isimler değişir
bizim hükümette sıkıntı bu hep bir önceki hükümetlerin plan projelerini yok sayıyor durduruyor vs örnek istiyorsanız istanbul metro projeleri çoktandır fikir olarak belirtilmiş en son 3. hükümet sahip çıkıp yapılmıştır
bugun terör içinde aynı mesele 84'de çıkan bu şerefsizler için bir bitirme projelerini 2 veya 3 hükümet boyunca bitirmedilerse bu böyle gider sürekli ayağamıza bağ olur
not: amerika örnektir bakın almanya fransa ingiltere demiyorum bile
-
Adam %25 oy almış istediği bakanlıklar adalet, dışişleri, içişleri, ekonomi. Tek başına iktidarsın zaten bu bakanlıkları alınca :D MHP'nin uzlaşmaz tavrı kendisine oy kaybettirecektir diye düşünüyorum. Bu oyların kayacağı tek parti de malum. PKK terörünün tırmanmasının etkisiyle de aynı partiye oy kaymaları olacağını düşünürsek tek parti iktidarı ihtimali var
Seçime değin geçecek sürede AKP süreçtir çözümdür diye yine tutturursa bu defa poku yer.
-
Seçimde 1-2 puan oynama ile aynı oylar alınacak.
Benden oy gidecek mi? Hiçbirisine oy vermeyeceğim. 550 beceriksiz adam iki kelamda anlaşamıyorlarsa beni temsil etmiyorlar demektir. Kim ne kuruyorsa kursun buyrun.
-
diyelim erken seçime gittik ve akp yine 276'yı alamadı. bu diğer partiler ne bok yiyor anlamış değilim.
özellikle chp-mhp koalisyonu niye düşünülmedi mhp niye bu kadar sert çıkış yaptı ?
ellerine akp'yi kazımak için bundan daha iyi bir fırsat gelmeyecek ki onlarda biliyor.
-
Benim anlamadığım , sonucun böyle olacağı belliydi.En azından yüksek bi ihtimalle erken seçim olacaktı diyorduk.Hdp herkesin partisiyiz imajının pkk sayesinde zedelenmesine nasıl izin verdi.Bu erken seçimden tek karlı olanın maalesef Akp'nin olacağını düşünüyorum.
Ayrıca bu kadar şehit olurken bu adamların koalisyon konusunda hemen karar alamayıp çıkarlarından ödün vermemesi siyasetçilerden birkez daha nefret ettirdi.
Aynı nefreti gezi zamanı yalancı ve yandaş medyaya karşı hissetmiştim. -
Kreyzi bunu yazdı
diyelim erken seçime gittik ve akp yine 276'yı alamadı. bu diğer partiler ne bok yiyor anlamış değilim.
özellikle chp-mhp koalisyonu niye düşünülmedi mhp niye bu kadar sert çıkış yaptı ?
ellerine akp'yi kazımak için bundan daha iyi bir fırsat gelmeyecek ki onlarda biliyor.
milletvekillerinin toplamı 212 yapıyodu yanlış hatırlamıyorsam hdp yi davet etmeleri gerekiyordu
-
AKP yükselir her türlü. HDP meclise giremez inşallah. Bazı o.çocukları yüzünden girmişti meclise.