Sonuç : Erken Seçim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

paylaşmak istedim.. hakkında düşünmek gerek..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Böyle olacağı belliydi,  akp topu taca atıp durdu süreç içerisinde.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

suriyenin arkasında rusya var. görünen köy kılavuz istemez. putinin bir oturumda konuşmalarını dinledim. adam suriyeye yönelik her olumsuz tavrı desteklemiyorum diyor. Rusya silah gücü malum ekonımisi malum. abd nin bile tek çekindiği cinden sonraki ülke. putine sordular. esadın gitmesi ile savaş bitecek deseler savaşımı desteklersin esadımı dediler. adam aynen şöyle dedi. şuanki bulunan yönetime alınacak her tavrı olumsuz buluyorum dedi adam savaşa karşıyım demekten bile kaçındı. ki suriyenin arkasında. malum suriyeye müdahale etmeye ben sonuna kadar karşıyım.

Rusya'nın Suriye'yi desteklemesi normal zira adamlar ABD'den gelen en ufak bir saldırıda İncirlik üssünü dümdüz etmek için Suriye'yi kullanacak. Türkiye yanlış yaptı zamanında Rusya ile müttefik olacaktık.

bitek o olsa iyi. suriye dogudaki kritik bölgelerden biri. türkiye abd müttefiği olarak oraya müdahal etse Rusyanın doğuda ve petrolde hiç bir tuatrlılıgı muttefiği kalmayacak. adamlar büyük düşünüyor.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Dolar 3 lira olur,

alper koşşş

abi hükümet olarak sorun kim gelirse gelsin çözülmez biraz daha açalım bizim ülkemizde ileriyi görme olayı yok atıyorum bugün obama gitse başka biri gelse amerikanın planları projeleri değişmez sadece isimler değişir 

bizim hükümette sıkıntı bu hep bir önceki hükümetlerin plan projelerini yok sayıyor durduruyor vs örnek istiyorsanız istanbul metro projeleri çoktandır fikir olarak belirtilmiş en son 3. hükümet sahip çıkıp yapılmıştır

bugun terör içinde aynı mesele 84'de çıkan bu şerefsizler için bir bitirme projelerini 2 veya 3 hükümet boyunca bitirmedilerse bu böyle gider sürekli ayağamıza bağ olur 

not: amerika örnektir bakın almanya fransa ingiltere demiyorum bile 

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Adam %25 oy almış istediği bakanlıklar adalet, dışişleri, içişleri, ekonomi. Tek başına iktidarsın zaten bu bakanlıkları alınca :D MHP'nin uzlaşmaz tavrı kendisine oy kaybettirecektir diye düşünüyorum. Bu oyların kayacağı tek parti de malum. PKK terörünün tırmanmasının etkisiyle de aynı partiye oy kaymaları olacağını düşünürsek tek parti iktidarı ihtimali var

Seçime değin geçecek sürede AKP süreçtir çözümdür diye yine tutturursa bu defa poku yer.

literatur tarafından 13/Ağu/15 17:27 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Seçimde 1-2 puan oynama ile aynı oylar alınacak.

Benden oy gidecek mi? Hiçbirisine oy vermeyeceğim. 550 beceriksiz adam iki kelamda anlaşamıyorlarsa beni temsil etmiyorlar demektir. Kim ne kuruyorsa kursun buyrun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

diyelim erken seçime gittik ve akp yine 276'yı alamadı. bu diğer partiler ne bok yiyor anlamış değilim.

özellikle chp-mhp koalisyonu niye düşünülmedi mhp niye bu kadar sert çıkış yaptı ?

ellerine akp'yi kazımak için bundan daha iyi bir fırsat gelmeyecek ki onlarda biliyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

Benim anlamadığım , sonucun böyle olacağı belliydi.En azından yüksek bi ihtimalle erken seçim olacaktı diyorduk.Hdp herkesin partisiyiz imajının pkk sayesinde zedelenmesine nasıl izin verdi.Bu erken seçimden tek karlı olanın maalesef Akp'nin olacağını düşünüyorum.
    Ayrıca bu kadar şehit olurken bu adamların koalisyon konusunda hemen karar alamayıp çıkarlarından ödün vermemesi siyasetçilerden birkez daha nefret ettirdi.
    Aynı nefreti gezi zamanı yalancı ve yandaş medyaya karşı hissetmiştim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

diyelim erken seçime gittik ve akp yine 276'yı alamadı. bu diğer partiler ne bok yiyor anlamış değilim.

özellikle chp-mhp koalisyonu niye düşünülmedi mhp niye bu kadar sert çıkış yaptı ?

ellerine akp'yi kazımak için bundan daha iyi bir fırsat gelmeyecek ki onlarda biliyor.

milletvekillerinin toplamı 212 yapıyodu yanlış hatırlamıyorsam hdp yi davet etmeleri gerekiyordu 

..Morali hep bozuk olan insan..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

AKP yükselir her türlü. HDP meclise giremez inşallah. Bazı o.çocukları yüzünden girmişti meclise.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
Toplam Hit: 9492 Toplam Mesaj: 88
erken seçim