Sonumuz İsrail Gibi Olurmuydu..???
-
Geçtiğimiz yıllarda hizbullahın türkiyedeki faaliyetlerini engelleyemeseydik acaba şu an israilde yaptıklarını bizim ülkemizede yaparmıydı
merak ediyorum yorumlarınızı merak ediyorum.. -
o hizbullahla biizm hizbullah farklı..
terör eylemlerinde bulunurlardı tabi ki şerefiszler...
-
israil de yapılan hizbullah eylemlerini %100 destekliyorum, masum insanları katleden,zulum eden israillilere herşey az bile....
-
ertan unutmaki o hizbullah birkac yıl oncesine kadar aynısını bizede yapıyodu bizdemi masumları katledioduk?
-
hoca ben israile yaptıklarını destekliyorum... Ayrıca ben islamcıyım, terörist değilim :) hizbullah ı desteklemem yani.İslam da terör yoktur..
-
Filistin Hizbullahı ile bizim Hizbullahın arasında fark var,oradakilerin en büyük farklarından biri bölgesel olarak siyasi boyutta ve silahlı güç,hatta bir nevi yarı ordu halinde bulunmaları.Bulundukları konum nedeni ile ister istemez biraz milliyetçi ve çokça savunmacı bir konumdalar. Bizdekilerin ismi aynı olmakla beraber eylemleri ve hareket tarzları farklı.Ama emin ol,biz onların durumuna düşmezdik.Bu ülkeyi o hale getirmek kolay değil.
-
islamda terör yoktur ama nefsi müdafa die bişi vardır.
-
biz de ki hizbullah pkk düşmanıydı ..
bu arada ertan eğer müslümansan hizbullahın çocuk dolu otobuslerde bomba patlatmasını desteklemezsin.
askerleri vurmasına bişey demem.. ama musluman san çocuk vrulmasını desteklemezsin -
hoca mahsumların günahı yoktur elbette, hak edene vuracaksın, israilliler filistine lübnan acıyor mu? ama bu değil ki onlar gibi olalım oların çocuklarını öldürelim.Müslüman birlik olmalı, önce barış çağrısı vermeli, kabul etmediği taktirde kendini savunmalı
üstat şöyle diyor; "Haksızlık karşısında susanlar,dilsiz şeytanlardır"
işte şuan israilin yaptığı bir haksızlık ve biz susuyoruz.Artık şeytan olduk bizde, ülkemiz müslüman ama onlara yardım etmiyoruz. O kadar insan ölüyor, bu baştakilerin hiç mi içi yanmıyor, ne günahı var o filistindeki çocukların -
israilden de çocuk ölüo.. israilli çocuk öldüünde savaş filistinli öldüünde katliam mı?
askeri vursunlar,polsi vursunlar israillileri,yöneticileri vursunlar ..
ama çocuk dolu otobüslere bomba koymasınlar..
bunu dememin sebebi kendileri ni musluman göstermeleridir.
o hamas,hizbullah yöneticilerinin hepsinin yabanc ulkelerde evleri var.bu kadar sevseler filistini o evleri tutmazar filistin bu haldeyken..
hakediolar... -
biz yardım etmiyoruz diye şeytan oluyosak araplar şeytanın allahı oluyo ozaman muslumanı sırtından vurmak ona karsı savasmakta anca o olur ben niye benim dedelerimi olduren ve olmelerine sebep olan serefsiz bi millete yardım edeyim tarihini bilmeyen buyursun etsin ama unutmasınki tarih tekerrurden ibarettir dun vurdular bugunde vururlar arkadan vurmakta ustlerine yok nede olsa arapları dunyadan silseler kılımı kıpırdatmam bunun muslumanlıkla bi alakası yok baska bir musluman devlet olsa(araplar dısnda) durum deişir ozmn yardım ederim onlarla ölürüm ama arapları zevkle öldürürüm
Toplam Hit: 2061 Toplam Mesaj: 21