Sonunda Netten İlk Paramı Kazandım :))
-
YaZaR bunu yazdı:
-----------------------------kime soveyım şimdi :)
-----------------------------excaya söv! lütfen rica ediyorum :F
-
manyak poker oynarim bana adamin adresini versene hemen facebok a uye olup pokere baslicam adama satarim :d haha valla sevdim bu isi bu arada ordaki poker paralimi yan ieglencesinemi yoksa parasinada oynanirmi
-
ben ilk bi logo yapmıştım karşılıgında host almıştım ondan sona logo banner yaparak para kazandım daha sonra 100 dolar adsense den kazandım onun dışında web tasarım ile kazandım öyle poker moker oyunlarla hiç işim olmadı (:
hide bide 2-3 sene önce conquer diye bi oyun oynuyoduk değerli bi item bulmuştum 20 tane db almıştım
dbnin tanesi 5 ytl idi tbtmad ile 1 tane satıp dürümcüye gitmiştik hiç unutmam kardeşim gibidir *pne :D
-
vay anasını be bi ben kazanamadım netten para
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------ben ilk bi logo yapmıştım karşılıgında host almıştım ondan sona logo banner yaparak para kazandım daha sonra 100 dolar adsense den kazandım onun dışında web tasarım ile kazandım öyle poker moker oyunlarla hiç işim olmadı (:
hide bide 2-3 sene önce conquer diye bi oyun oynuyoduk değerli bi item bulmuştum 20 tane db almıştım
dbnin tanesi 5 ytl idi tbtmad ile 1 tane satıp dürümcüye gitmiştik hiç unutmam kardeşim gibidir *pne :D
-----------------------------ulen kardeslik arkadaslik bole bisey bea..
bide su tahribat bulusmalari yok mu deli oluyorum heaa.. harika.. nasil sanal arkadas burasi.. basbaya canli site :))))
-
Vatana Millete Hayırlı olsun Denememiz gerekiyor Sanırım. :)
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hoja o siteye girmeyi düşünmüyorsundur umarım, yol yakınken vazgeç, seni de kaybetmeyelim :|
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------shockman bunu yazdı:
-----------------------------Hoja o siteye girmeyi düşünmüyorsundur umarım, yol yakınken vazgeç, seni de kaybetmeyelim :|
-----------------------------Şaka Canım, Ne işim olur Kaka o site Kaka. :) (Para Miktarıda İlgi çekiyo ama Zaten becerebilecek bir tip değilim. :) )
-
KapTaN60 bunu yazdı:
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------hadın tarıqatca pokere gıdıoruz...
çip kazansak yeter ...
komple müridlerce girelim bu çip işne
-----------------------------onunda bokunu çıkarmayın
ehuehuehu :D
-
yavaş lan sakin facebooku kilitliceniz aq