Sonunda Obama İçin Klip Çekildi :)
-
salak resmen salak
-
uzaylı değilmiydi dünyada ne işi var..
-
deişik bi bakış açısı :R
-
Obama’nın başkanlığının dünya barışı için önemli bir adım olduğunu söyleyen Topaloğlu, bu şarkıyı neden ve nasıl yazdığını şöyle açıklıyor:
“Ben bu şarkıyı, kendisi Türkiye’yi ziyaret etmeye karar vermeden önce yazdım. Başkan seçildiği zaman çok duygulandım. Sanki kendi ülkeme başkan seçilmiş gibi sevindim. Bir sinerji oldu, inanılmaz sevindim, duygulandım ve bu besteyi yaptım. Sözleri ben yazdım, müziği Uğur Bayar yaptı”
OBAMA'YA ULAŞTI MI?
Şarkıyı ABD Başkanı’na da ulaştırmaya çalışan Topaloğlu; “Meclis Başkanımızı ziyaret ettim, klibi ona izlettim, çok beğendi ve Obama’ya ulaştıracağını söyledi. Ulaştı mı bilmiyorum ama ben ulaştığını hissediyorum ve inanıyorum ki Obama da çok beğendi. Çünkü onun hoşlanacağı tarzda, blues tarzında bir beste. Obama da blues seviyor” diyor. -
yuhhh öküz. arasak dünyada bunun gibi öküzü yoktur.
-
ajdarın para kazanan versioonu.
-
Bu adam reklamını ve yalakalıgını çok saglam yaptırıyor.Barış,demokrasi vs.. Amerika'da da İslam ulusu lideri Louis Farrakhan bunu mesih ilan etmiş!İkinci Wilson vakası yaşanacakta ancak o zaman bu saf toplumlar anlayacak bu herifin bi bok olmadıgını.
-
ingilizce altyazı ile desteklenmiş süper :)...
Bring back hopes,
Stop these wars,
Stop these tears.
-
Canlı yayında böyle bi yorum yapan adamdan nasıl bi klip beklicen :D
-
:D:D enteresan bi adam bu :D