Sony Fotograf Makinası Seçimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

anlayan arkadaşlar bu makinadan almayı düşünüyorum

garantisi yok..

600 -650 fiyat edrmi? normalmi?

SONY DSC HX1

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-sony-dsc-hx1-sifir-denenmek-icin-acildi-muhtesem-52975198/detay/

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Bana pek sağlam gözükmedi moruk.

650 Ytl'e 2. El temiz daha iyi bi makina alınır.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

eleman denemek için açıldı yazmış,bunların içinde sayaç gibi bişey varmınekadar kullanıldıgını anlayabilrmiyiz. acaba?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

eleman denemek için açıldı yazmış,bunların içinde sayaç gibi bişey varmınekadar kullanıldıgını anlayabilrmiyiz. acaba?

toplam foto çekme sayısı felan oluyordu sanırım. ama buna reset atılabilir kanımca.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Nikon profesyonel makine olsa kaç çekim yapıldığını buluruz ama amatör makinelerde kaç çekimde olduğunu bulabileceğini sanmıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

dslr makinalarda shutter diye bişey var ama bu kompakt bi alet bunu sıfırlayabilir diye düşünüyorum . cihazı kullanan birini bulup bizzat sormak lazım aslında. bunu satan başka satıcılara yazsana hocam bende bu aletten var sıfırlayıp satmak istiyorum nasıl yaparım yaz adam söyler belki ;)

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Bu makina SLR sınıfınamı giriyor?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-e-p1-28mm-f3-5-pentax-smc-m-lens-54465452/detay/

bunlara bak hocam nikon d90la yarışır nitelikte ve daha karizmatik...

l enfer c est les autres Sartre ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Melik bunu yazdı:

Bana pek sağlam gözükmedi moruk.

650 Ytl'e 2. El temiz daha iyi bi makina alınır.

Hocam Lost mu izlersin sen : )

moruk. falan : )

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-e-p1-28mm-f3-5-pentax-smc-m-lens-54465452/detay/

bunlara bak hocam nikon d90la yarışır nitelikte ve daha karizmatik...

bende biraz Sony hayranlığı varda o yüzden. değilse Nikon yada bu tip bi makinede alırım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

sony nin dijital fotoğraf makinelerini hiç beğenmiyorum ben,nikon veya canon al bence çok daha iyi.

sony mi kaybedince nikon alıcam diye sevinmiştim.sadece nikonun proları için değil dijitalleri için de geçerli bu söylediğim.

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
Toplam Hit: 1945 Toplam Mesaj: 13