Sony Fotograf Makinası Seçimi
-
anlayan arkadaşlar bu makinadan almayı düşünüyorum
garantisi yok..
600 -650 fiyat edrmi? normalmi?
SONY DSC HX1
-
Bana pek sağlam gözükmedi moruk.
650 Ytl'e 2. El temiz daha iyi bi makina alınır.
-
eleman denemek için açıldı yazmış,bunların içinde sayaç gibi bişey varmınekadar kullanıldıgını anlayabilrmiyiz. acaba?
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
eleman denemek için açıldı yazmış,bunların içinde sayaç gibi bişey varmınekadar kullanıldıgını anlayabilrmiyiz. acaba?
-----------------------------toplam foto çekme sayısı felan oluyordu sanırım. ama buna reset atılabilir kanımca.
-
Nikon profesyonel makine olsa kaç çekim yapıldığını buluruz ama amatör makinelerde kaç çekimde olduğunu bulabileceğini sanmıyorum.
-
dslr makinalarda shutter diye bişey var ama bu kompakt bi alet bunu sıfırlayabilir diye düşünüyorum . cihazı kullanan birini bulup bizzat sormak lazım aslında. bunu satan başka satıcılara yazsana hocam bende bu aletten var sıfırlayıp satmak istiyorum nasıl yaparım yaz adam söyler belki ;)
-
Bu makina SLR sınıfınamı giriyor?
-
bunlara bak hocam nikon d90la yarışır nitelikte ve daha karizmatik...
-
Melik bunu yazdı:
Bana pek sağlam gözükmedi moruk.
650 Ytl'e 2. El temiz daha iyi bi makina alınır.
-----------------------------Hocam Lost mu izlersin sen : )
moruk. falan : )
-
scuderia bunu yazdı:
bunlara bak hocam nikon d90la yarışır nitelikte ve daha karizmatik...
-----------------------------bende biraz Sony hayranlığı varda o yüzden. değilse Nikon yada bu tip bi makinede alırım
-
sony nin dijital fotoğraf makinelerini hiç beğenmiyorum ben,nikon veya canon al bence çok daha iyi.
sony mi kaybedince nikon alıcam diye sevinmiştim.sadece nikonun proları için değil dijitalleri için de geçerli bu söylediğim.