Sony Hacklendi !
-
lanet olsun hack leye hack leye sonyi hack lemişler .. türkiye dağıtıcısı bizim firmaydı sony nin şimdi o filmleri nası satıcaz biz o da ayrı dert :D emeğe yazık ya ..
-
Beylerrrr Fury 1080p varmı torrent ya alt yazılı
-
-
torrent harici linki olan var mı? buralarda sıkıntılı da biraz..
-
ArduouS bunu yazdı
Beylerrrr Fury 1080p varmı torrent ya alt yazılı
vardı hocam görmüştüm hatta türkçe dublajlı bile vardı
-
coLin bunu yazdı
Nasıl hack amk bu?
Listede bulunan fimlerden sadece 1 tanesi korsana düştü o da dvdscr olarak. Yani daha çok eleştirmenlere gönderilen kopyalar oluyor bunlar.
11 tb'lık veri demişler ortada tek filmin korsanı var o da dvdscr versiyonu. Ne dvdrip ne hd vb kalite de görüntü değil.
Hem 11 tb veriyi çal hem de filmin dvdscr versiyonunu korsana ver.
yav he he
11 TBnin hepsi film mi olmak zorunda hacım. Belki adamlar Z3ün romunu da çaldılar. ne bilim kred kartı bilgisi. ps60ın tasarımını falan almışlardır belki?
ya da ultra HD f,lmleri çalıp dvdscr yayınlayarak ibnelik ediyolar çok takılma bence. epıla bile girdilerse sonye girip çıkarlar sonra haberleri olur ki 11 TB veryi çekmek göt ister. helal olsun.
bana deseler al 3 saatin var sonynin serverına gir, 3 saatte atsam atsam 500 gb zor alırım mk :D
-
joe_black bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Nasıl hack amk bu?
Listede bulunan fimlerden sadece 1 tanesi korsana düştü o da dvdscr olarak. Yani daha çok eleştirmenlere gönderilen kopyalar oluyor bunlar.
11 tb'lık veri demişler ortada tek filmin korsanı var o da dvdscr versiyonu. Ne dvdrip ne hd vb kalite de görüntü değil.
Hem 11 tb veriyi çal hem de filmin dvdscr versiyonunu korsana ver.
yav he he
11 TBnin hepsi film mi olmak zorunda hacım. Belki adamlar Z3ün romunu da çaldılar. ne bilim kred kartı bilgisi. ps60ın tasarımını falan almışlardır belki?
ya da ultra HD f,lmleri çalıp dvdscr yayınlayarak ibnelik ediyolar çok takılma bence. epıla bile girdilerse sonye girip çıkarlar sonra haberleri olur ki 11 TB veryi çekmek göt ister. helal olsun.
bana deseler al 3 saatin var sonynin serverına gir, 3 saatte atsam atsam 500 gb zor alırım mk :D
bizdeki internetle 3 saatte 100 mb veri aldığına şükret
-
yazık lan üzüldüm amk apple a girseler üzülmezdim
-
Sony bilgi teknolojileri konusunda iyice geride kaldı. 2 sene önce PSN de 70 milyon kişinin bilgisini çaldırdılar. Şimdi gözlerinin önünde daha piyasaya sürülmemiş filmlerin orjinal hallerini çaldırdılar. Lan sunucularından 100TB veri çekilirken neredeydin?
-
ben anlamadım mk 11 tb yi nasıl çekebilirler sony keriz mi mk hiç mi güvenlik önlemi yok 11 tb yi en ala çekmek ne kadar sürer mk
11.264 gb eder
11.534.336 mb eder mk
en ala fark edilmeden ne kadar hızlı çekebilir ki
helal olsun mk