Sony Hacklendi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

lanet olsun hack leye hack leye sonyi hack lemişler .. türkiye dağıtıcısı bizim firmaydı sony nin şimdi o filmleri nası satıcaz biz o da ayrı dert :D emeğe yazık ya ..

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Beylerrrr Fury 1080p varmı torrent ya alt yazılı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

torrent harici linki olan var mı? buralarda sıkıntılı da biraz..

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Beylerrrr Fury 1080p varmı torrent ya alt yazılı

vardı hocam görmüştüm hatta türkçe dublajlı bile vardı 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Nasıl hack amk bu? 

Listede bulunan fimlerden sadece 1 tanesi korsana düştü o da dvdscr olarak. Yani daha çok eleştirmenlere gönderilen kopyalar oluyor bunlar.

11 tb'lık veri demişler ortada tek filmin korsanı var o da dvdscr versiyonu. Ne dvdrip ne hd vb kalite de görüntü değil.

Hem 11 tb veriyi çal hem de filmin dvdscr versiyonunu korsana ver. 

yav he he

11 TBnin hepsi film mi olmak zorunda hacım. Belki adamlar Z3ün romunu da çaldılar. ne bilim kred kartı bilgisi. ps60ın tasarımını falan almışlardır belki? 

ya da ultra HD f,lmleri çalıp dvdscr yayınlayarak ibnelik ediyolar çok takılma bence. epıla bile girdilerse sonye girip çıkarlar sonra haberleri olur ki 11 TB veryi çekmek göt ister. helal olsun.

bana deseler al 3 saatin var sonynin serverına gir, 3 saatte atsam atsam 500 gb zor alırım mk :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

Nasıl hack amk bu? 

Listede bulunan fimlerden sadece 1 tanesi korsana düştü o da dvdscr olarak. Yani daha çok eleştirmenlere gönderilen kopyalar oluyor bunlar.

11 tb'lık veri demişler ortada tek filmin korsanı var o da dvdscr versiyonu. Ne dvdrip ne hd vb kalite de görüntü değil.

Hem 11 tb veriyi çal hem de filmin dvdscr versiyonunu korsana ver. 

yav he he

11 TBnin hepsi film mi olmak zorunda hacım. Belki adamlar Z3ün romunu da çaldılar. ne bilim kred kartı bilgisi. ps60ın tasarımını falan almışlardır belki? 

ya da ultra HD f,lmleri çalıp dvdscr yayınlayarak ibnelik ediyolar çok takılma bence. epıla bile girdilerse sonye girip çıkarlar sonra haberleri olur ki 11 TB veryi çekmek göt ister. helal olsun.

bana deseler al 3 saatin var sonynin serverına gir, 3 saatte atsam atsam 500 gb zor alırım mk :D

bizdeki internetle 3 saatte 100 mb veri aldığına şükret

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

yazık lan üzüldüm amk apple a girseler üzülmezdim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Sony bilgi teknolojileri konusunda iyice geride kaldı. 2 sene önce PSN de 70 milyon kişinin bilgisini çaldırdılar. Şimdi gözlerinin önünde daha piyasaya sürülmemiş filmlerin orjinal hallerini çaldırdılar. Lan sunucularından 100TB veri çekilirken neredeydin?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben anlamadım mk 11 tb yi nasıl çekebilirler sony keriz mi mk hiç mi güvenlik önlemi yok 11 tb yi en ala çekmek ne kadar sürer mk 

11.264 gb eder 

11.534.336 mb eder mk

en ala fark edilmeden ne kadar hızlı çekebilir ki 

helal olsun mk 

Toplam Hit: 11090 Toplam Mesaj: 25