Sony Xperia S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

düşünmeden al

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

tahrefk bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bu telefonu alabiliyorsa pek sıkıntı çekeceğini sanmam.Teknolojide bir alacaksın pir alacaksın.Hocam HTC den şaşma derim.Sonynin multimedya özelliği iyi fakat hız olsun stabilize olsun pek iç açıcı değil.

Bu telefon farklı diğer Sony Ericsson lara benzemiyor =)
    Ciddi anlamda bu sefer sağlam geldi telefon. Bir de HTC nin 4 çekirdeğini kullanabilecek bi android işletim sistemi yok daha 2 çekirdekli telefonları destekliyor ICS. Bence 4 çekirdeğe bu kadar erken para vermek gereksiz olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bilinçsiz yorum yapanları napmak lazım acaba bilmiyorum. en iyi telefon muş felanmış filanmış. Performans yalan olmuş ak. Sony nin kas kas kasılmayan ilk telefonu.

Tüm karşılaştırmalar zaten telefonun yeni ancak donanımsal olarak zayıf olduğunu öne sürüyor. PPI değeri en iyi ekran olduğunu göstermez en iyi ekran teknolojisi şuanda Super Amoled Plus ve Super Amoled Plus HD (s3 ile)

başta ekran kartı ve işlemcisi eski , sony de htc gibi donanımda biraz sıkıntı yaşıyor , bol donanım ve hakkını veren performans bir samsung yapıyor.(android de)

çözünürlük yüksek buda FPS kaybına yol açıyor. bluetooth 4 çıkarken telefonda eski 2.1 var , hafıza kartı takılamıyor,

Telefonun kamerası dışında bir artısı yok benim için.

ben uzun uzun yazmıycam kısaca alıntı yapıyorum 

Telefonun dez avantajları 

• The competition will soon have phones with quad-core CPUs...
    • ...and Android 4.0 Ice Cream Sandwich out of the box
    • Display has sub-par viewing angles
    • No microSD card slot
    • microSIM only
    • Shutter key isn't particularly comfortable

1 Yıllık telefon S2 ye göre dez avantajları 

Samsung Galaxy S II over Sony Xperia S:

• SuperAMOLED Plus screen has excellent black levels and better viewing angles
    • Expandable storage, 16GB/32GB built-in over 32GB fixed storage
    • 8.5mm thick (with some thicker areas) over 10.6mm (with thinner areas)
    • Weighs 116g over 144g
    • Bluetooth 3.0+HS over Bluetooth 2.1
    • 2MP front-facing camera over 1.3MP front-facing camera

......................Performans TEstleri

gsmarena_001.gif%20%28580×300%29

gsmarena_003.gif%20%28580×300%29

gsmarena_004.gif%20%28580×300%29

gsmarena_005.gif%20%28580×312%29

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

HTC ONE S al hocam ...
    ONE X aldım çok ısınma problemı yuzunden 1 hafta sonra gerı verdım HTC canavar gıbı marka ama ONE X olumsuz cıktı bana gore ...

Şimdi denk getırebılırsem ONE S alıcam ... Fiyat olarak asagı yukarı X le aynı 100 TL cıvarı fark var aralarında ama cıhaza baktım gercekten HARIKA ...

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KURALAY
    KURALAY's avatar
    Erkek

arkadaşım gördüğüm kadarıyla ya millet kendi telefonunu övüyor yada 3-5 ufak özellikle kötü telefon diyor... bence sen sitelerden vs. karşılaştır hangisi sana uygunsa onu al .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Abicim benchmark konusturacaksaniz karsilastirin iphone 4s'le. Her turlu onde ? Xperia iyidir. Saglamlasar gelir. Alirsin, 8 sene kullanirsin. Ekran kalitesinede samsung falan yetisemez. Performansta 2 saliseyi aramayan adam alsin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim

haziran da alıcam galiba...

Ha Ha!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

arkadaş yok kimsenin lafına kanıpta vbu telefonu alma cidden alma. arkadaşım alalı iki gün oldu yemin ediyorum çocuk yanıma gelip satıcam olm s2 alıcam bende diyo. bende yeni aldı diye satmasın diye uğraşıyorum. alma cidden bok gibi telefon. düşün 1.5 ghz işlemcisi var diye milleti kekeliyolar içine golauncher attık benim alet 1.2 ghz hiç bi donma yok sony ye de yükledik go launcheri sayfalar değişirken takıla takıla geçiyo bendeki maşşallah bomba gibi bi defa bile aksamadı nazar değmesin.

son olarak kendini tehlikeye atma boşuna telefon yeni çıktı ics bile gelmedi haziranda gelecekmiş. kimseyi aldırış etme ne ekranı kaliteli ne başka bi boku canlı canlı kullandım dün ikisini de. s2 öpüyo. 

lakin sonynin kamerası gündüz çekiminde süper. çok canlı çekiyo.  alacaksan bi bunun için al. 

makinanın pili çıkmıyo amk :| ayfon gibi pili makinenin içinde.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bu arada arjkadaşlar içine sim takılmış telefonu gerşi verme şansımız varmı_ ? türkcell telefonu.  bu sony olursa geri verelim madem haticenin drbeats kulaklık veren bi aleti var ondan alalım bari çocuğa

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    Abicim benchmark konusturacaksaniz karsilastirin iphone 4s'le. Her turlu onde ? Xperia iyidir. Saglamlasar gelir. Alirsin, 8 sene kullanirsin. Ekran kalitesinede samsung falan yetisemez. Performansta 2 saliseyi aramayan adam alsin

galaxy-s-iii-glbenchmark.png%20%28550×450%29

Toplam Hit: 5971 Toplam Mesaj: 22