folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şook Herkes Onu Arıyor Pakistanda Devreye Girdi Tgrt Yardım Etti Bu Çocuk Kim(Kütahyalı Herkes Arıyo

Şook Herkes Onu Arıyor Pakistanda Devreye Girdi Tgrt Yardım Etti Bu Çocuk Kim(Kütahyalı Herkes Arıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

Kütahya'nýn Tavşanlı ilçesi kendi fakir ama gönlü zengin yavrusunu arıyor.

Herþey Pakistan devlet başkanı Pervez Müşerref'in resmi internet sitesinde yapılan bir yayınla farkedildi. Tavşanlıdan gelen bir mektup dünyanın en büyük servetini taşıyordu.

Pervez Müşerref'i aðlatan mektubu TGRT Haber gündeme taşıdı Küçük bir çocuk boyundan büyük insanlık dersi vermişti paylaşmanın güzelliği adına.

Adı sanı belli olmayan küçük bir çocuğun büyük davranşı, Tavşanlı halkını gururlandırdı yılın son gününde tavşanlı sokaklarında konuşulan tek konu buydu.  Belediye ise hayırsever evladını anonslarla aradı.  Bütün bu çabalardan sonuç çıkmadı. Ama kendi fakir gönlü zengin yavrucak bu güzel davranışı ile hem Pervez Müşerref'i, hem Pakistan'ı, hem de Türkiye'yi ağlatmayaı başardı...

Mektubun Orjinal yazıları

Ben fakir bir evin oðluyum. Babam yok annem hasta iki milyon ekmek paramýz vardý. Bunu bir milyonunu size gönderiyom. Çünkü ben bugün çöpten ekmek buldum. Akþam iftarý onlan yapacaz. Bu bir milyonlan depremdeki çocuklara ekmek alýn. Bu para helaldir. Pul parasýda vereceðimden paramýn hepsini gönderemedim. Özür dilerim

haberi izlemek için tıklayınız.

burası türkiye bende kütahyalıyım ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _RaPsTaR_
    _RaPsTaR_'s avatar
    Erkek

Bu mektubu okudugum da ben utandım.50 milyon gonderdım ama utandım...

İnsan larımız homini gırtlak yerken,yediğini çıkaramayıp müsül ilacı içer ken,doyduk Allah a şükğr derken palistanda açlıktan,soğuktan ölen din kardeslerimizi düsünmezler,düsünmeyiz...

Allah yardımcıları olsun türk halkı yardımcıları olsun.

burdan yıne cagrımızı yapalım.onumuz kurban bayramı,kurbanlarımızı pakistana gonderelim.Bir bayramda az et yiyelim.onların yasamları kurtulsun.Müslüman Türkün nasıl bir şey oldugunu tüm dünyaya gösterelimki onlar utansın,utandıralım...

!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    her memlekete rapstar lazım ilçesine varasıya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek

bu haberi ilk defa duydum, valla ne yalan söyleyim tüylerim diken diken oldu, gözlerim yaşardı. Kendimden utandım param vardı ama ben sadece 150 ytl gönderdim.

Valla ne diyeyim ? Allah iyiliğini versin diye temennide bulunacağım ama; Allah zaten çocuğa verbilceği en güzel şeyi vermiş.

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    şimdi ben anlamadım..bu çocuk mektubu nası pakistana gönderiyor...adres kısmına ne yazıyor Pakistan-Pervez müşerrefmi...bilen varmı nası gönderiliyor..bende göndericem

Çekil,Önümden Çekil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

walla kütahyalı bircok kişi ile tanıştım ama bu cocuk gibisini ilk defa duydum .

demeke arada birde böle insanlar cıkıyo.

helal olsun cocuga

eger bulunursa kesin giderim onu görmeye

hatta bulunursa yardım toplayıp götürebilirim bile

Selam ve dua ile...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek
    eğer gercekse güzel bişey tabi ama bu fettulahcılarda yardım toplama şevkini artırmak içinde yapabilirler.onlarda bu işe iyi daldılar.

Sizce bu bir vedamıydı?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

pakistan buyukelciligi yazman mektubun yerine ulasmasi icin yeterli abi zarfin arkasina.

Olur bole wakalar çocukluna verioz elemanin buyuyunce gecer. bidada para cikmaz bence cocuktan

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kolpada olabilir,yani milletin kendinden utanıp 2 kuruş yollaması için yapılmış bir kolpa yani.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

AnTiSoZeL bu konu için tşk ediyorum 2 dk önce izledim haberi hemen paylaşcaktım ama benden önce dawrandın | = )

walla haberi izlediyince çoook duygulandım yaw biz kazık kadar herifler paramızın yarısına kıyamazken küçücük çocuk kendi yerine koymuş o insanları we durumunu onlardan iyi görmüş parayı pakistana bağışlamış hemde hepsini mektupta annesinin hasta olduuunu söylüyo belkide annesi ölmüştür bile zawallı çocuğun inş. bulurlar o çocuğu işte bence tr nin gündemini bunlar meşgul etmeli (semra hanımın oğlunun eroinden ölmesi değil (bi rivayete göre alkol koması)) benim wijdanım çok parçalandı bide taksim meydanındaki ya da dünyada ki yılbaşı kutlamalarını görünce düşünemiz gerekmesinin gerektiği bir konu bece.............

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 2724 Toplam Mesaj: 20