Şort Olabilen Eşofmanlar
-
Genel bi adı varmı bilmiyorum o yüzden böyle yazdım başlığı aradım taradım bulamadım yıllar önce almanyada çok modaydı bunlar.Normal bi eşofman düşünün dize denk gelen yerde 360 derece dönen bir fermuar sistemi var çevirince parça ordan ayrılıyor ve eşofman oluyor size şort.Şort ihtyiacımdan değilde tasarımı çok güzel olduğu için böyle bir eşofman arıyorum varmı bunu bulabileceğim Bursa / istanbul adresleri veya görsel oalrak bir site ? Yada bu eşofmanın nesini beğenmiyorsun diye gösterebileceğiniz değişik,stil sahibi bir eşofman ?? Cidden çok lazım yaa artık su gibi demiyiyimde ekmek kadar lazım yardımlarınızı bekliyorum !!
-
süper :D bende istiyorum
-
video neyim varmı bakalım youtube da falan? merak ettim bende..
-
aynen bende vardı bunlardan bi kaç sene önce
balıkesir ulusoy'dan almıştım
geçenlerde ulusoy tesislerinde aradım bulamadım
gören duyan olursa iletişime geçsin :)
-
Bi ara neydi yaw heryerde parçalara ayrılan eşortmanlar satılıyordu bendede vardı bitane paçadan ayrılıp capri tarzı oluyordu bide yukardan ayrılıp şort oluyordu ama pek kullanışlı birşey değil.Özellikle paraşüt bezi mi ne deniyor ondan olanlar çok saçaklı heryerinde fermuarlı filan duruyor pek hoş değil.
-
askerde tim olarak yaptırmıştık gayet güzel ve hala giyiyorum :)
-
Hocam ben görmüştüm istanbulda bi git bak eminönüne felan bulursun
-
2 hafta önce izmir kemeraltında gördüm dediğini. hatta bende almayı düşünüyorum. dizden fermuarı çıkarınca şort oluyo, biraz aşağıda bi tane daha var ordan çıkarırsanda kapri oluyo :)
-
bende var yaw aynısı , ortadan fermuarı var kapri şort ne türde giyersen artık , çok amaçlı yani tatile gittiğinde gezerkene giy sonra, denize gireceğin zaman dizlerden aç fermuarını süper oluo kalan parçalarıda kolluk yap :D tabi şaka
-
zamanında lcw den almıştım, bulsam yine alırım ama genellikle kapri modunda giydiğim için üstün rengi solmuş alt taraf koyu renk kalmıştı. renk değişimi göstermeyecek bir tane bulsam asla kaçırmam. iş yerine bisiklet ile gitmek için istiyorum bende.
-
istanbulda forum istanbul avm sinin oralarda decathlon die spor malzemeleri satan büyük bi yer var. orda görmüştüm bunlardan 1 hafta önce felan.