Şort Olabilen Eşofmanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Genel bi adı varmı bilmiyorum o yüzden böyle yazdım başlığı aradım taradım bulamadım yıllar önce almanyada çok modaydı bunlar.Normal bi eşofman düşünün dize denk gelen yerde 360 derece dönen bir fermuar sistemi var çevirince parça ordan ayrılıyor ve eşofman oluyor size şort.Şort ihtyiacımdan değilde tasarımı çok güzel olduğu için böyle bir eşofman arıyorum varmı bunu bulabileceğim Bursa / istanbul adresleri veya görsel oalrak bir site ? Yada bu eşofmanın nesini beğenmiyorsun diye gösterebileceğiniz değişik,stil sahibi bir eşofman ?? Cidden çok lazım yaa artık su gibi demiyiyimde ekmek kadar lazım yardımlarınızı bekliyorum !!

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

süper :D bende istiyorum

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

video neyim varmı bakalım youtube da falan? merak ettim bende..

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

aynen bende vardı bunlardan bi kaç sene önce

balıkesir ulusoy'dan almıştım

geçenlerde ulusoy tesislerinde aradım bulamadım

gören duyan olursa iletişime geçsin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    Bi ara neydi yaw heryerde parçalara ayrılan eşortmanlar satılıyordu bendede vardı bitane paçadan ayrılıp capri tarzı oluyordu bide yukardan ayrılıp şort oluyordu ama pek kullanışlı birşey değil.Özellikle paraşüt bezi mi ne deniyor ondan olanlar çok saçaklı heryerinde fermuarlı filan duruyor pek hoş değil.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

askerde tim olarak yaptırmıştık gayet güzel ve hala giyiyorum :)

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilyas208
    ilyas208's avatar
    Erkek

Hocam ben görmüştüm istanbulda bi git bak eminönüne felan bulursun 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

2 hafta önce izmir kemeraltında gördüm dediğini. hatta bende almayı düşünüyorum. dizden fermuarı çıkarınca şort oluyo, biraz aşağıda bi tane daha var ordan çıkarırsanda kapri oluyo :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

bende var yaw aynısı , ortadan fermuarı var kapri şort ne türde giyersen artık , çok amaçlı yani tatile gittiğinde gezerkene giy sonra, denize gireceğin zaman dizlerden aç fermuarını süper oluo kalan parçalarıda kolluk yap :D tabi şaka

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    zamanında lcw den almıştım, bulsam yine alırım ama genellikle kapri modunda giydiğim için üstün rengi solmuş alt taraf koyu renk kalmıştı. renk değişimi göstermeyecek bir tane bulsam asla kaçırmam. iş yerine bisiklet ile gitmek için istiyorum bende.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

istanbulda forum istanbul avm sinin oralarda decathlon die spor malzemeleri satan büyük bi yer var. orda görmüştüm bunlardan 1 hafta önce felan.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
Toplam Hit: 2426 Toplam Mesaj: 15