Soru, Cevap, Soru, Cevap
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
itiraf ediorum o bendim :|
-----------------------------ulen bende hepsini okuyum senin yazdığını yaziim diodum pu allah :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
itiraf ediorum o bendim :|
-----------------------------la git işine şimdi programın isminide aldın gider hatunları izlersin sen :D
-
hayır o şanslı erkek benim :(((((((( :D ahaah
dslikfadsfisdksadlfisad yarıldım yarıldım vede yarıldım amk sanane milletin kıçını başını açmasından :D
vizontele aklıma geldi abü :D televizyonun icadına ve sonrada gömülmesine benziyor :D arkadaş yanlış yılda yaşıyor 100 yıl falan önce dünyaya gelmesi gerekiyordu :D cf yi sitiret de
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=sex&btnG=Google%27da+Ara&meta=
sex için yaklaşık 469.000.000 sonuç çıkıyor o zaman googleyide çökertelim abü :D hay amk küfür edecem olmayacak banlanacam nese ben yarılmakla kalayım :D
-
bence bu tahir dir anca onun gibi salaklar böyle bişey yazar a.q
aman ALLAH ım beynimden vurulmuşa döndüm.ben teklif sunuyorum rene sen istifa et bunu başımıza getirelim :) puahahahaha (::
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------bence bu tahir dir anca onun gibi salaklar böyle bişey yazar a.q
aman ALLAH ım beynimden vurulmuşa döndüm.ben teklif sunuyorum rene sen istifa et bunu başımıza getirelim :) puahahahaha (::
-----------------------------ben yazacaktım tahirdir bu diye yorumların sonuna kadar baktım kimse yazmamış tam sevincekken seninkini gördüm yaa
bu arada tahir görünmüyo uzun zamandır bu yüzdenmiş demekki
-
adamın amacı kesin:camfrogu hacklcek:D başka yolu yok!:D:D:D
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------bence bu tahir dir anca onun gibi salaklar böyle bişey yazar a.q
-----------------------------ben yazacaktım tahirdir bu diye yorumların sonuna kadar baktım kimse yazmamış tam sevincekken seninkini gördüm yaa
bu arada tahir görünmüyo uzun zamandır bu yüzdenmiş demekki
yok bee biz onla güzel bi da$$ak geçtik de ondan dolayı msn adresi var istiyorsan verim puhahah :) ama sana söyleyeyim adamı 2 dk da imandan çıkarıyo -
yaw gereksiz amma insan varmış a.q. onun la aynı havyı solumaktan utanıyom a.q. denyosu benimde agzımı bozdu :/ yavşak
-
rene aga allah kolaylık versin...
-
töbe töbe uılan iyi ki admin felan deilim burda ha :) böyle mallala sürekli uğraşıonuz walla yazık size..