Soruların Cevaplarını Bul Para Kazan
-
Adını yazdıranlardan hiç ses seda yok gençler :)
-
cnt benimkide
-
25 kuruş iyi para.
şimdi cevaplanmadık soru kalmaz. sen bide 10 kuruştan soru sordurma takımı topla asdfasdasdasdas :D
bi bakalım siteye
-
Wallaha önce biri 10 tl sınırına bi ulaşsında ondan sonra görürüz 10 kuruş takımını :D
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Adını yazdıranlardan hiç ses seda yok gençler :)
-----------------------------
Durum hala ayni nerdesiniz isim yazdiranlar ve katilmak isteyen arkadaslar ? -
Hocam zamanında üye olmuştum forumdaki nickimle, giriyordum sık sık az çok yardımcı olmaya çalışıyordum. Mesajlada konuşmuştuk zaten. Sonra site satıldı felan diye duydum. Girmeye çalışıyorum siteye login olamıyordum uğraşmadım sonra, gitmiş herhalde önceki kayıtlar. Daha da uğramadım zaten. Açayım yine hesap günde 5-10 kere girerim, bilgim olan konularda yardımcı olmaya çalışırım.
-
N0NSt0P bunu yazdı:
-----------------------------Hocam zamanında üye olmuştum forumdaki nickimle, giriyordum sık sık az çok yardımcı olmaya çalışıyordum. Mesajlada konuşmuştuk zaten. Sonra site satıldı felan diye duydum. Girmeye çalışıyorum siteye login olamıyordum uğraşmadım sonra, gitmiş herhalde önceki kayıtlar. Daha da uğramadım zaten. Açayım yine hesap günde 5-10 kere girerim, bilgim olan konularda yardımcı olmaya çalışırım.
-----------------------------hocam ben siteyi sattığım günde kayıtlar filan herşey içinde verdim. sonradan panda bir şey mi yaptı bilmiyorum :)
-
N0NSt0P bunu yazdı:
-----------------------------Hocam zamanında üye olmuştum forumdaki nickimle, giriyordum sık sık az çok yardımcı olmaya çalışıyordum. Mesajlada konuşmuştuk zaten. Sonra site satıldı felan diye duydum. Girmeye çalışıyorum siteye login olamıyordum uğraşmadım sonra, gitmiş herhalde önceki kayıtlar. Daha da uğramadım zaten. Açayım yine hesap günde 5-10 kere girerim, bilgim olan konularda yardımcı olmaya çalışırım.
Aynen oyle oldu. Site alt yapisi berbatti yavasti sorun ustune sorun yasandi kafayi yedim gunlerce en sonunda sifirdan yapilandirdim simdi cok daha hixli ve kolay hersey. Yardimlari gonullu / ucretli bekliyorum sagol hocam -
edit : yanlış konu pardon ilkay kardeş :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------yalanına inanayım emi :)
2160P HD Film izleyebilirsiniz. Aşağıdaki formatları ve daha fazlasını destekler :
Anlamadim ?