Sorumluluklarımı Erteliyorum
-
Lise sonda sahte raporları bugün götürürüm yarın götürürüm derken sınıfta kaldım.
Askerliği 5-6 aydır tecil ettircem bugün yarın derken.
Sserkan'ın dediği gibi hala tercih yapmadım aq.
Çözümü bulursanız banada söyleyin la.
-
ultrAsker bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıultrAsker bunu yazdı
Müridler mürideler birinin bana çok sağlam okkalı bi tokat atması lazım :)
'napıyosun lan sen hıammıınnaa' diyerek agzımı burnumu kırsınlar istiyorum. bu sorunumun farkında olmama ragmen iş yapmaya gelnce hep bi sonra yaparım şudur budur bahaneler kafamda masumlaştırmalar. çok afedersiniz ama skeyim böyle huyu be abicim lanet ettim kendime de hayatıma da bana bi çözüm yolu lazım.
Yemin ederim ben ya aynı ben amk tıpa tıp ben ya valla birinin beni ağır dövmesi lazım ya ağzımı burnumu kırması lazım amk nefret ediyorum bu huyumdan ya
mürid gel birbirimizi dövelim bak valla bizim temiz bi dayağa ihtiyacımız var ben biliyorum :)
hacı şimdi burda olaydın da ağız burun dalsaydık birbirimize sonra hakaret ederdik felan "ne biçim insansın amk şu haline bak vs vs"dan girip "senin kalıbını sikiyim emi"den çıkardık :/
-
Sserkan bunu yazdı
Aynı dert bendede var ayın 8.de başladı tercihler bugün yaparım yarım yaparım
diye diye 16'sı oldu ben hala nereyi seçicemi bile kararlaştıramadım.
Özet: 1 Porsiyonda ben alıyım türk usulü tercihimdir :(
skym aynısı nasıl birde nereyi sececem diye diye kararsızlıkta bitiriyor lanet olsun bende de var bu huy
-
vizeye üşenip gitmiyorum finalden yüz alırım diye
finalde çakıyorum bütte geçerim diyorum
büte kalıyorum yaz okulunda geçerim diyorum
yaz okuluna gidiyorum tek derste geçerim diyorum.
üşengeçlikten gidip ekmek almıyorum akşamları amk acım.
hiç bişey yapmayı canım istemiyo , herşeyi sallayıp duruyorum.
çok sikko bişi lan bu
-
BarisYigit bunu yazdı
vizeye üşenip gitmiyorum finalden yüz alırım diye
finalde çakıyorum bütte geçerim diyorum
büte kalıyorum yaz okulunda geçerim diyorum
yaz okuluna gidiyorum tek derste geçerim diyorum.
üşengeçlikten gidip ekmek almıyorum akşamları amk acım.
hiç bişey yapmayı canım istemiyo , herşeyi sallayıp duruyorum.
çok sikko bişi lan bu
asdasd lkjasd :D
Aynı ben lan D:D Neyse bu sene arapçadan yüz alıcam daha dur :D -
dayak yemeye meraklı amma adam varmış ha. fazla enerji birikmiş sizde, onu atın düzelirsiniz.
lisedeyken 10 erkek toplanırdık, sırayla isim söyleyip dalardık.
9 defa dayak atıyorsun, 1 defa dayak yiyorsun, temiz.
millet sıra kendine gelince karşılık vermeye çalışır, daha pis dayak yerdi.
sıra bana gelince başımı ellerimin arasına alır, eğilirdim ve en az kayıpla kurtulurdum.
gerçi öyle de millet "biraz diren lan! böyle zevkli olmuyor" diye serzenişte bulunuyordu.
-
Tarikat olarak siki tutmuş vaziyetteyiz amk
-
Al benden de o kadar. 6 aydır ertelediğim askerlik tecilini bugün pederin zorlamasıyla, hatta onunla birlikte giderek hallettim mesela. Bana kalsa son güne kadar tecil etmem.
-
u235 bunu yazdı
eğer gerçekden birinin seni dövmesini istiyorsan parayla adam dövülür ilanıda burda geçeyim lazım olur diye :B
Dayağı sen yersen iade ediyor musun?
-
döve döve işlerini yaptırırım %20 komisyon alırım işi yaparken başında dururum her savsakladığında ensene bi tokat koyarım karşılık verirsen 5000 lira ödemek zorundasın şartlar kabulünse pm.