folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sorunsuz Bir Kablosuz Modem İstiyorum! İntaharlara Sürükleniyorum!

Sorunsuz Bir Kablosuz Modem İstiyorum! İntaharlara Sürükleniyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

tek kelime ile sorunsuz bir kablosuz modem arıyorum. önerilerinizi bekliyorum.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

robotics i ben seviyorum diğer arkadaşlar ne der bilmem

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

usr9111 kullanıyorum. wireless olarak kullanımı şu an intihara sürüklenme sebebim. bana robotics demeyin.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Tabiki Linksys :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

ttnet in sözleşmesinde Airties yazan ancak Huawei Gönderdigi kablosuz modem :W

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

linksys nin methini çok duydum. kendim ise airties kullanıyorum şu ana kadar hiç bir problem ile karsılasmadım :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Linksys.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------

linksys nin methini çok duydum. kendim ise airties kullanıyorum şu ana kadar hiç bir problem ile karsılasmadım :)

aynen hocam. millet linksys diyor ben airties kullanıyorum sorun olmadı hiç (:

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:

usr9111 kullanıyorum. wireless olarak kullanımı şu an intihara sürüklenme sebebim. bana robotics demeyin.

sen yine al bencede başka modem ama robotics sorunu bende de vardı usr robotics 9110 kullanıyorum bi güncellemeyle halletttim sorunu 0.48 güncellemesi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Diyelimki sorunsuz modem yok ki yoktur.

İntiharmı ediceksin ?

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

linksys model önerileri yok mu?

Toplam Hit: 4873 Toplam Mesaj: 34