Sosyal Paylaşım Sitesinde Film Müzik Yayınlayana Para Cezası, Link Verene Bir Sorun Yok
-
Düzenlemeyle radikal kararlara imza atılacağını savunan Çelik, “Yeni çalışma ile bilgisayarınızdaki filmi, müziği, kitabı, fotoğrafı paylaşırsanız suç işlemiş olacaksınız. Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden ya da mailiniz üzerinden bir sanatçının şarkısını paylaşırsanız 500 TL’den 2 bin TL’ye kadar para cezası ya da eserleri bir CD’ye kopyalayıp paylaşırsanız o zaman 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası alabilirsiniz. Ancak link paylaşırsanız bunun cezası yok. Çünkü link yasal bir yeri adres göstermektir” dedi.
-
Hayaldi gerçek oldu.
-
kısaca torrent yasak upload siteleri yasal . ben mi yanlış anladım ?
-
4 senedir torrent işindeyim , 4 senedir okuyorum bu haberleri.
-
Upload siteleri yasal değil.. Yotube gibi sitelerde paylaşılan eserler için açık kapı bırakmışlar ki bir anda kargaşa olmasın.Çünkü youtube telif hakkının ammına koyuyor.Yasalar çıkar, çıkarda uygulanırsa durum vahim... Torrent forever..
-
pilavı gene pişirip vermişler.
artı büzük yiyosa o mp3 ve videoların barındırıldığı siteleri kapatın :) anca mazluma girin :/
-
Her sene 1-2 defa çıkan haber.Bi bok olmaz.Amk bi film dvd sine 10-20 lira para vermek zoruma gidiyor.Burası Türkiye.Sokakta 5 lira için adam bıçaklıyorlar.
-
O değil de muyap türkçe şarkıların çoğuna kısıtlama getirmiş. Bugün youtube'daki şarkıları youtube api ile başka sayfada göstermeyi denediğimde birçok şarkı muyap yüklememiş olsa bile muyapın koruması altında olduğu belirtildi. Dinlemek için youtube 'ın sitesine gitmemiz gerekiyormuş, falanmış, filanmış...
-
link paylaşmak ne demek arkadaş. ben turbobit linki paylaşıyorum yasalmıymış yani
-
FOXXLY bunu yazdı
link paylaşmak ne demek arkadaş. ben turbobit linki paylaşıyorum yasalmıymış yani
o yasal da turbobite kim yükledi onu :D
-
geçen gün bir ilimizde izin almadan şarkı çalıp müşterilerine dinletiyorlar diye müyap tarafından yetkilendirilen kişilerce bazı kuaförlere para cezaları kesilmiş. trthaber'de konuşan bir zat'ın dediklerine göre artık müzik çalan ve dinleten tüm işletmelere (otel, lokanta, kahve, sinema, bar vs..) daha sıkı denetim gelecekmiş.
albüm satışlarından elde edemedikleri gelirleri bu yollarla mı almaya çalışıyorlar nedir anlamış değilim. bırakın özgürce çalsın millet. internet gibi derya denizde korsan ses yayınının nasıl önüne geçebileceklerini düşünüyorlar. milleti korkutarak mı?