Sosyalleşmek
-
Evet arkdaşlar sosyalleşmek nedir sizce? kendime fazla sosyal biri olmadığım için bole bi konu açma isteği duydum.çevreme bakınca millet ortamlarda orda burda hep bi atraksiyon yani bizde bi hareket yok ki bolede bakınca kendi kendime sorasım geliyo ben nie boleyim neyi yanlış yapıyorum ki fazla sosyal değilim! bu gibi takıntılar geliyo hep aklıma sizde de varmı bole durumlar:)?
-
reyiz tbt'nin yarısından fazlası böyle. tek değilsin yani :D
çogumuz utangaç kimimiz çekingen kimimizin eşi dostu arkadaşı yok.
bütün hayatımız şu amk bilgisayarı klavyesi mouseu.
çok düşündümde.. olmuyo sanırım hani 2 akşam kızılaya çıkıyosam 3akşam evde oturup olo oynuyorum film izliyorum.
artık bünyeyle birleşmiş bu durum..
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 01:08'da BarisYigit tarafından düzenlendi. -
hadiya:) valla hocam anlamıyom biz yaşıyozmu acabaya :)
-
tek değilsin.
zamanımın hemen, hemen hepsi pc başında geçiyor sosyalleşmek ne oluyor?
-
ya hocam ewt çoğumuz pc başında geçiriyoz ben öğrencilik zamanında da bi halt yapamadım zamanında derlerdi topluluklara gidin oraya gidin buraya gidin arkdaş çevreniz olur falan filan gibi sohbetler çok olurdu fala ilgilenmedik günlerimiz çevremizde ki sınıfımızdan bikaç kişiyle geçti gitti dolu dolu bi hayat yaşıyamadım açıkcası ki etrafımada bakınca bazen boş yaşamışım gibi geliyor
-
krebs bunu yazdı:
-----------------------------ya hocam ewt çoğumuz pc başında geçiriyoz ben öğrencilik zamanında da bi halt yapamadım zamanında derlerdi topluluklara gidin oraya gidin buraya gidin arkdaş çevreniz olur falan filan gibi sohbetler çok olurdu fala ilgilenmedik günlerimiz çevremizde ki sınıfımızdan bikaç kişiyle geçti gitti dolu dolu bi hayat yaşıyamadım açıkcası ki etrafımada bakınca bazen boş yaşamışım gibi geliyor
-----------------------------reyiz tbt'nin yarısından fazlası böyle. tek değilsin yani :D
çogumuz utangaç kimimiz çekingen kimimizin eşi dostu arkadaşı yok.
bütün hayatımız şu amk bilgisayarı klavyesi mouseu
İnsan bu kadarmı güzel Anlatır asosyalliği
Arkadas Ortamına Girersin Bok Cuvali gibi durursun Zaten başka bişi yok asosyallik denen şey Bilgisayar Bağımlılığı Tabi .
-
önceden çok sosyal birisi olarak güzel ve kötü yanları çok
KArı kız çok arkadaşım vardır erkekte bi onlar kadar hiç evde durmazdım işten gel duş al dışarıya kızlarla takılmak denize gitmek kızlarla
Bara gidip içip eğlenmek..
Okey tavla oynamak..
GEzmek eğlenmek her türlüsü vardı ama son 4-5 aydır her türlü sosyallikten bilerek ve isteyerek koptum nerdeyse evden çıkmıyorum hiç arada sigara almak için bakkala..
Bide en son geçen hafta 1 haftalık deniz maceramız oldu 3 arkadaş o kadar..
Pişmanmıyız o sosyal ortamı bıraktığıma hiçte değilim günlük şimdilik 6,5 lira sigara masrafım var.. işi de bıraktım devletten 700 lira işsizlik maaşı alıyom evde yatıp kalkıp pc tv başka birşey yapmıyorumbence gayet güzel..
Eskiden günlük harcama en az 20 lira hafta sonları bu 2 - 3 katına çıkıyordu..
Para ve zamanın olması lazım fazla sosyallik için bence..
Ha dersin ki 1 kız arkadaşım olsun onunla takılayım hafta sonları o ayrı..
Sosyallikten kastın tam nasıl birşey istediğine bağlı..
Karı kız ortamınada sosyallik diyen var , arkadaşlarla gezip eğlenmeyede sosyallik diyen var sen nasıl birşey arıyorsun ki hoca..
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------önceden çok sosyal birisi olarak güzel ve kötü yanları çok
KArı kız çok arkadaşım vardır erkekte bi onlar kadar hiç evde durmazdım işten gel duş al dışarıya kızlarla takılmak denize gitmek kızlarla
Okey tavla oynamak..
GEzmek eğlenmek her türlüsü vardı ama son 4-5 aydır her türlü sosyallikten bilerek ve isteyerek koptum nerdeyse evden çıkmıyorum hiç arada sigara almak için bakkala..
Pişmanmıyız o sosyal ortamı bıraktığıma hiçte değilim günlük şimdilik 6,5 lira sigara masrafım var.. işi de bıraktım devletten 700 lira işsizlik maaşı alıyom evde yatıp kalkıp pc tv başka birşey yapmıyorumbence gayet güzel..
Karı kız ortamınada sosyallik diyen var , arkadaşlarla gezip eğlenmeyede sosyallik diyen var sen nasıl birşey arıyorsun ki hoca..
-----------------------------arama diil hocam:) sadece düşünceleri almak istedim. ya da şöyle soriyim sosyalleşmek bizim tabrimizde etrafımızfa fazla kişi bulunması gibi bişeydir hep akıllarda peki nası yaratırız bunu ben çekingensem pasifsem bunu da nası sağlıyabilirim ki? zor bi durum değilmi
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 01:25'da krebs tarafından düzenlendi. -
krebs bunu yazdı:
-----------------------------ya hocam ewt çoğumuz pc başında geçiriyoz ben öğrencilik zamanında da bi halt yapamadım zamanında derlerdi topluluklara gidin oraya gidin buraya gidin arkdaş çevreniz olur falan filan gibi sohbetler çok olurdu fala ilgilenmedik günlerimiz çevremizde ki sınıfımızdan bikaç kişiyle geçti gitti dolu dolu bi hayat yaşıyamadım açıkcası ki etrafımada bakınca bazen boş yaşamışım gibi geliyor
-----------------------------Bana da sosyal yaşam boş geliyor. Ne gereği var diyorum. :D Mesela:
- Sevgilin niye yok? + Ne gereği var.
- Neden doğumgünü kutlamıyorsun, arkadaşlarını çağırmıyorsun? + Ne gereği var.
- Oğlum neden yeni arkadaş edinmiyorsun? + Ne gereği var.
Ama istanbulda daha sosyalim. Burda kuruduk kaldık aq. En azından okula gidiyorum ben çok konuşmasam da benle konuşan oluyor. :D Not soruyor, anlamıyor konu soruyor, hiç olmazsa futbol konuşuyor yine konuşuyor elalem. Konuşmadan duramayan insanlar çoğunlukta.
Bir de şu standart türk genci çok itici geliyor bana. erkeği de kızı da. Biriniz de futbol, otomobil ve siyaset dışında birşey konuşun be amk. kızlar zaten genelde ezik olup ön plana çıkma hevesinde oluyorlar.
Aman neyse boşver böyle daha iyi.
-
krebs bunu yazdı:
-----------------------------BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------önceden çok sosyal birisi olarak güzel ve kötü yanları çok
Okey tavla oynamak..
-----------------------------arama diil hocam:) sadece düşünceleri almak istedim
-----------------------------Herkeze göre değişicek hocam dediğim gibi sosyalleşmek ama dediğin gibi eminim ki zamanını boşa harcamamışsındır sende..
Başkalarının yaptıkları farklı geldiği için sana öyle geliyordur..
-
krebs bunu yazdı:
-----------------------------Evet arkdaşlar sosyalleşmek nedir sizce? kendime fazla sosyal biri olmadığım için bole bi konu açma isteği duydum.çevreme bakınca millet ortamlarda orda burda hep bi atraksiyon yani bizde bi hareket yok ki bolede bakınca kendi kendime sorasım geliyo ben nie boleyim neyi yanlış yapıyorum ki fazla sosyal değilim! bu gibi takıntılar geliyo hep aklıma sizde de varmı bole durumlar:)?
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 01:36'da The_Pilot tarafından düzenlendi.
-----------------------------
hocam sosyal olsan Gelipte bu soruyu sorma gereğinde bulunmazdın Düz yaşardın Önce Bunu Bil.
Daha sonra, Basit arkadaş çevresi edin Dışarıdaki hayatta, eee tabi Sosyallik için para gerekli Bunuda bil.
[En Önemliside O basit arkadaş çevresinin Basit Olduğunun farkına Varmamaktır Sosyallik.]
Sosyal olmak veya Olmamak elin değil hocam, İçerisinde Bulunduğun Durum Seni Bu ortama itebilir.
Biraz acı konuştum ama Gerçekler Bunlar... =(