

South Park"Da Saddam - Türk Benzetmesi
-
South Park 2. sezon 1. bölümünü izlerken bi sahne geldi ve Saddamı Türk diye söylüyor elemanlar
adam ölmüş gitmiş diceksiniz belki ama hep böyle arada denk geliyo basit şeylerde bile olsa bişilere benzetme yada bi şekilde b.k atma gibi görüyoruz .sizinde yabancı filmlerde bunun gibi rastladığınız şeyler varmı ?
bu arada ilgili link http://www.diziport.com/South_park_2_sezon-izle/1_bolum/



-
Söyleyene değil söyletene bak demiş büyüklerimiz...
Hakikatende gittiğimiz yeri çekirge sürüsü gibi istila ediyoruz. Kanadanın bir eyaletinde yıllarca hiç trafik kazası olmamış. Bununla gurur duyuyorlar. Sonra orada bir kaza oluyor, yapan bir Türk. Bunun gibi bir çok neden var. Şuan kanada da göçmenlik işlemleri ile çalısan bir tanıdığım var, kendisi de Türk. O da aynı konuyu vurgulamakta. Bu dünyada br tek biz mi varız düşman görülecek ? Hangi ülkeye giderseniz gidin Türklerden uzak durmaktadırlar. Bunu internet ortamında aratırsanız da bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Ki buna cvp verenlerde Türk. Belki bir çelişki gözüksede, tabi genelleme yapmamak gerekiyor, hep kötü izlenimler bırakıyoruz. Nasıl ki, bizlerin sevmedikleri insanlar ve topluluklar varsa, bizi sevmeyenlerin olmasıda gayet doğal.
Adamların bizi sevmemesi normal...
Bu arada South Park'daki veletlere bitiyom :P
-
South Park a bakma. Adamlar kendi ülkeleri, bütün dinler ve hatta bir bölümde Allah la bile alay ediyorlar. 12. sezona kadar izledim South Park'ı ve normal geliyor artık bana herhangi birşeyle alayetmeleri.
-
ne kadar salak bi diziymiş bu south park ya. tam anlamıyla salak bi dizi.
-
Boyle sacma sapan $eyleri buyutmeyi sadece turkler becerebilir.
Kendi ulkesi de dahil hicbir$eye hickimseye saygisi olmayan bi dizide iki embesil tiplemesinin ne kadar aptal olduklarinin gosterildigi diyaloga gulup gecmek yerine milli meseleye cevirmek sadece turklere ozgudur.
-
Prison Break Sezon 1'de Linc'i öldürmesi için hapishane dışından tutulan katilin ismi ya da lakabı TÜRK'tü,sırtından vuruyordu Linc'i..
Prison Break Sezon 3'te Sycalla'yı elinde tutanlardan birinin eşi TÜRK DİPLOMATTI,Türk Büyükelçiliğinin arabası dizide bir sahbede geçiyordu..
Ciddiye almamak gerek,Gladio'nun dediğine katılıyorum
-
Simpsons'ta da Hommer Türklerle ilgili bişey diyordu daha doğrusu ilgi ve alakasız birşeyler diyordu şimdi bunu söyleyen Hommer olunca,bunu ciddiye alıp forumlarda topik açanlar oldu.Alla aşkına Homer bu yaa :)
-
çokgüzel bi tespit.
burdan anladuğım kadarıyla bilinç altlarında daha osmanlıdan ayılan yerleri bazen türk olarak tanımayabiliyorlar daha.
nasıl bi alman diktatöre biz avupalı diyebiliyosak.onlarda ortadoğu fln. yerlere kısaca türk diyor.(tabi ırk olarak değil medeniyet anlamında)
bi küba belgeselinde izlemiştim.şuan hala g.amerikada v.b. kuzey afika kökenlilere türk deniyor.nerden diyceksiniz.çünkü kuzey afrikadan getirildiklerinde bu köleler kuzey afrika osmanlınındı.ve kuzey afikalılar.kısaca türk tü.
hata cnbc e deki başka bi dizi doktorlar fln. var.ordada aynı anlattığım şekilde TURK isminde bi doktor var. karısıda afroispanyol.kopuyoum bazen gülmekten.[scrubs] dizinin adı
yani dıştan öyle görüyolarsa öyle görünüyodur. ne yapalım. her yere tohum atmış atalarımız.
-
o nasıl bir kuyruk acısı gavurlardaki anlamadımki halamı geçmemiş a.q :|
-
Hocam ciddiye alıp büyütmek gibi bi misyonum yok bende gülüp geçiyorum sadece merak ettiğin sizinde denk geldiğiniz izlerken başka nerelerde nasıl gösteriyolar diye merak ettim.
-
south park, simpsons, family guy vs. bu tür diziler ne bulabilirlerse dalga geçiyor. bill clinton abd başkanıyken bile adamın üzerinden kaç bölüm izlediğimi hatırlıyorum south park ta, onu izlerken bize komik geliyorda seninle ilgili ufak bi espri yapınca mı hakaret anlamı taşıyor, biraz geniş bakın olaylara